Hostelworld.com

Hotel Samrat

Ceny
mapa
Recenzje
6.0
Dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.2
ZAREZERWUJ
6.0
Dobry 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 5.0
  • Udogodnienia 5.2
Hotel Samrat Located at 3rd Road Khar West, , Mumbai.
Hotel Samrat
India
Mumbai Maharashtra 400052 3rd Road Khar West
60% 127
19.0703923 72.8397846
Hotel Samrat
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
19 Lut 2016
6.9

Room was very basic- expected more for price. Had bad luck and renovations were occurring for our stay- had no water in bathroom. Unable to access dorm room without asking staff to let us in. It's a hotel poorly attempting to accommodate for backpackers. Long drive from the city. Staff were friendly enough booking buses for us.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
5 Lut 2016
4.9

On arrival my accommodation had been sold to someone else, as they were fully booked for a conference. This was a utter waste of time and the rest of the day was used looking for other arrangements.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lut 2016
6.0

This is just a hotel with two dorm rooms and no real common room. The beds where ok but the bathroom wasnt that clean. There was a terrace but it was spread with construction material. When I was there there was a party going on downstairs with loud music. The staff was a mix some where friendly and others not. I wouldn't recomand this place but if you have no other choice it's okay for one night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sty 2016
6.3

Great front of house staff let down by poor laundry and useless cleaners. Be warned, VERY noisey! Overlooks the Kaur Rd railway station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Gru 2015
4.6

The facility was pretty good for the Khar area but I think it could use some work, which I am not sure why the hotel staff had not had done. There were some wires sticking out of the walls in the hallway leading to the room and there was garbage on the balcony in front of the room. There was also no drawstring to open the blinds and the shower has no hot water. The beds are pretty decent though and the staff is very nice though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Gru 2015
7.4

The hotel was almost empty, was the only one in the dorm till 2 indian women checked in at the middle of the night at 4am. Air con was good. U ve to go to the lobby each time u want to enter the room because u dont get a keycard, which was pretty weird...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2015
5.1

unhelpful/rude

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Gru 2015
6.9

Der Airport Shuttel war super.Mitten in der Nacht kam mich jemand abholen.Natürlich muss man dafür bezahlen aber das war vom Preis her völlig in Ordnung.Alle Bettlacken waren sehr dreckig.Ich konnte mir ein Bett aussuchen,da ich die einzige im Dorm war.Das Hotel befindet sich gleich an einer Bahnstation welche sehr gute Anbindungen an die Innenstadt hat.Ausserdem sind einige Essensstände und Teeständer in der Nähe.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Gru 2015
6.9

Alles in allem in Ordnung. Liegt nahm am Airport. Die Bahnstation ist gleich um die Ecke welche gut Anbindungen an die Innenstadt hat.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Gru 2015
7.1

Nehmt Orophax mit, denn die Musik von der Bar unterhalb des Dormzimmers lässt euer Bett wackeln. Schmutzig im gesamten Zimmer und Badezimmer. Man konnte sich nur mit einem Eimer voll Wasser waschen, es war keine richtige Dusche, was in Indien aber oft die Regel ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.