Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Sabina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 843 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.8
Hotel Sabina Located at Rue du Nord 78, B-1000, Brussels.
Hotel Sabina
Belgium
Brussels 1000 Rue du Nord 78, B-1000
74% 843
50.8507024 4.3673658
Hotel Sabina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sie 2016
6.9

Ottima posizione, a due passi dalla stazione della metropolitana Madou (in 15 minuti massimo si è nel centro di Bruxelles). Le camera era piccola ma era essenziale; per chi come me ha alloggiato due giorni e serviva un posto dove dormire e fare colazione va bene. Personale giovane e cordiale.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Sie 2016
3.4

Atrocious, don't stay here! We were double booked so we had to stay in another hotel, which was nice. We were told our Sabina room would be ready at 11am. It was ready at 1pm. We could take out bags there beforehand and the room smelled. Even after the cleaner came it still smelled funny. The beds were creaky and the mattresses thin. The hairdryer was awful. The windows were a safety hazard. The WiFi was terrible. There is no air conditioning. Awful, don't put yourself through what I did.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

It was a very good hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
2.0

Zeer slechte klantvriendelijkheid. Niet tevreden en zal het zeker niet aanraden. Reservering cancellen was niet mogelijk via telefoon moest via internet terwijl ik destijds niet over internet beschikte. Voor het termijn gebeld en nog moeten betalen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Lip 2016
7.7

Good location & breakfast, it is clean but no air conditioner during summer is a crime.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lip 2016
9.4

Very good breakfast, with everything you need and desire. The wifi wasn´t always perfect and the shower was very slow, but all the rest was on top. Clean beautiful rooms, personal and atmosphere, I recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.4

Comfortable bed and excellent breakfast. Staff were very helpful and flexible when an extra night was required when rail services were closed in the immediate aftermath of the terrorist attack on Brussels. Minor deficiencies were the partially blocked drains of the shower and basin and the television (most likely the monitor) did not work. Very good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2016
7.4

This was a nice place to rest my head upon getting to Brussels. The room was clean and warm, but a tad small. Pretty good location with an easy walk to the train station and the Grand Place. Not a lot open late nearby and reception could have been more forthcoming with information.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.