Hostelworld.com

Hotel Romagna

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 121 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.4

Personale molto gentile e disponibile, pulizia ottima, ma il pezzo forte è la posizione: 7 minuti dalla stazione ferroviaria principale e 8 minuti dal Duomo, ovviamente a piedi! Lo consiglio assolutamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lut 2017
9.7

The room was really good, just a little bit noisy at night and the bathroom was small. No lift and we were at the 4th floor. The breakfast was amazing and the staffs were really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
2.0

不明白为什么付完预付款之后,到店补足余款,旅行回来还有网站对VISA卡冻结的余款,并且现在还没有解冻!为什么网站订单明明有预付款,还需要把尾款冻结!不像我们在booking上面,及时给网站打电话有中文客服及时处理,在这个网站也没有找到中文客服电话!电话 +375-33-6477226(需要中文客服联系)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.6

楼层太高,没有电梯,这个很不方便。 第一天来前台小哥帮忙把行李提上去了,走的时候自己提下来很累。 浴室设计简直了,不实用

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Excelente ubicación, personal muy amable y el lugar es muy limpio y acogedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
7.4

Posizione perfetta e comodissima per la vicinanza alla stazione ferroviaria e al centro per passeggiare e raggiungere rapodamente monumenti e mostre. Tanti negozi intorno e posti per mangiare. Hotel modesto e semplice, ma tenuto bene e abbastanza pulito. Non c'è l'ascensore e le scale sono strette e ripide (non si passa in due). Alcune stanze che affacciano sulla strada principale sono non perfettamente insonorizzate. La mia stanza matrimoniale era troppo stretta e il bagno, unico neo, microscopico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
10.0

Ha estado bastante buen precio calidad recomendable el personal muy amable y soluciona dudas y preguntas el desayuno tiene lo normal aunque para mí faltaba el zumo de naranja roja pero todo bien y normal...... no tiene asensor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
4.9

I have stayed in a lot of great hostels and of all the places I have stayed this has probably been the least memorable. Not as centrally located as I had anticipated, this hotel reminded me of a good old motel 6 in the states. Definitely not worth the amount of money I paid for sure.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • aumore2590
  • Gwatemala, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Paź 2016
10.0

Excelente lugar con preciosa vista hacia la avenida, el personal muy amable con muy buenos consejos de a dónde ir, que comer y que lugares para visitar. Las habiataciones son iguales a las que se describen en las fotos y todo queda muy cerca del hotel. Todo muy limpio y ordenado y hablan español, inglés e Italiano así que se puede comunicar uno con todo el personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kimkyuchul
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Wrz 2016
10.0

역근처위치 엄청가까움 걸어서 두오모등 관광지역 숙소가 넓고 조식이 맛있고 작원이 엄청 친절함 불편함없이 만족함 2박 남녀 이용함

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.