Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Romagna

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Mar 2017
10.0

Fantástico, ubicación perfecta, la atención del personal una maravilla, te señalan los puntos importantes de la ciudad, el mejor gelato y donde comer. Todo estuvo perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
8.9

Me quedé en una habitación privada con el baño ensuite. En la página no aparecen fotos del baño porque es bastante cutre. La ducha y el WC están juntos en el mismo espacio y el suelo del "baño" se encharca. El staff muy simpático y servicial. La ubicación perfecta, muy cerca de la estación de trenes y del Duomo. El desayuno, sin más, cereales, yogur, café, zumo, pan y dulces. El ambiente no era de albergue para jóvenes. Eso sí, el sitio estaba bastante limpio (incluso el baño).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
8.0

This was a nice little hotel in the middle of florence. Very convenient to get to both city sites and tge main train station. Their free breakfast isn't luxurious but it's free and will fill you up. The staff was all pretty friendly and my room was clean. Overall nice stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.4

Personale molto gentile e disponibile, pulizia ottima, ma il pezzo forte è la posizione: 7 minuti dalla stazione ferroviaria principale e 8 minuti dal Duomo, ovviamente a piedi! Lo consiglio assolutamente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Lut 2017
9.7

The room was really good, just a little bit noisy at night and the bathroom was small. No lift and we were at the 4th floor. The breakfast was amazing and the staffs were really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
2.0

不明白为什么付完预付款之后,到店补足余款,旅行回来还有网站对VISA卡冻结的余款,并且现在还没有解冻!为什么网站订单明明有预付款,还需要把尾款冻结!不像我们在booking上面,及时给网站打电话有中文客服及时处理,在这个网站也没有找到中文客服电话!电话 +375-33-6477226(需要中文客服联系)

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.6

楼层太高,没有电梯,这个很不方便。 第一天来前台小哥帮忙把行李提上去了,走的时候自己提下来很累。 浴室设计简直了,不实用

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Sty 2017
10.0

Excelente ubicación, personal muy amable y el lugar es muy limpio y acogedor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Gru 2016
7.4

Posizione perfetta e comodissima per la vicinanza alla stazione ferroviaria e al centro per passeggiare e raggiungere rapodamente monumenti e mostre. Tanti negozi intorno e posti per mangiare. Hotel modesto e semplice, ma tenuto bene e abbastanza pulito. Non c'è l'ascensore e le scale sono strette e ripide (non si passa in due). Alcune stanze che affacciano sulla strada principale sono non perfettamente insonorizzate. La mia stanza matrimoniale era troppo stretta e il bagno, unico neo, microscopico

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
10.0

Ha estado bastante buen precio calidad recomendable el personal muy amable y soluciona dudas y preguntas el desayuno tiene lo normal aunque para mí faltaba el zumo de naranja roja pero todo bien y normal...... no tiene asensor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.