Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Raizan North, Nishinari Shin-imamiya

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 172 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
Hotel Raizan North, Nishinari Shin-imamiya Located at 1-1-3 Taishi, Nishinari-ku, , Osaka.
Hotel Raizan North, Nishinari Shin-imamiya
Japan
Osaka Osaka Prefecture 557-0002 1-1-3 Taishi, Nishinari-ku
82% 172
34.6484255 135.5041050
Hotel Raizan North, Nishinari Shin-imamiya
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.6

중간에 한번 이상한소리가들려서 무서웠던거 빼고는 아주좋았어요!! 블로그후기에 무서운동네라해서 걱정많이했는데 저는 그런느낌 전혀받지못했고 편하게있다왔습니다. 한국인 직원분도 있고 있을건 다있더라구요~ 무엇보다 제일좋은점은 지하철과 기차역이 가까워서 이동성이좋다는거에요 다음에 갈기회가있어도 여기예약할것같습니다. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
7.4

좋았어요 생각보다 깨끗하고 도부쓰에마엔역바로앞에있고 돈키호테랑 주변 편의점도 많아서 좋았어요 역내리면 좀 찌린내 같은게 나는데 노숙자 많아도 안전했어요! 싼 값에 이정도면 아주 만족입니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Cze 2016
9.7

도부츠엔마에 역에서 매우 가깝구요 침구가 조금 눅눅한거 빼고는 전부 다 괜찮았던 것 같습니다. 특히 여행 끝나고 1층 목욕탕에서 목욕을 하면서 피로를 풀 수 있다는 점이 정말 매력적이었습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.0

생각했던것보다 주변분위기가 무섭지 않고 역에서 1~2분 밖에 안걸리고 매우 가까워서 찾기 쉬웠어요 여자 둘이서 3일 숙박했구요 욕실, 화장실이 밖에 따로 있어서 사용하는데 조금 불편했지만 나쁘지 않았어요 스텝분들도 친절하고 주위에 패밀리마트가 2개나 있어서 간단히 야식 사는데 좋았어요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2016
7.7

Near from the Shin-Imamiya station just a few minutes walking, the staff was helpful and kind. They have an Ofuro and various amenities. I would come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Kwi 2016
7.7

Very good location,near a Jr station and just in a subway station,bathrooms not very clean but good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Mar 2016
7.7

Security was great, there are a lot of cameras and the ladies bathroom is code secured. The facilities are good, anything you need you can find here. Atmosphere and value for money are ok, the lobby atmosphere is good but rooms are boring. It's a bit expensive for a hostel. Location could be better, it's a poor neighbourhood and quite far away from sights. Staff was ok, some great and helpful, others annoying and don't speak basic English. The hostel is clean, but dusty at walls and corners

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Mar 2016
8.9

Good location on osaka loop line, however instructions found on the website need to updated. It is better to take the west exit at the station rather than the east. Check out jan jan st between the hostel and the tower. Also the donki discount store for some good buys Cleanliness is pretty good. We had single rooms so there wasn't much interaction between guests. Staff were helpful. Buy some utensils - there are none at the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.