Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Pension Rea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Wrz 2017
9.4

This small newly fitted out hotel is extremely clean and comfortable. Most places of a similar standard would be far more expensive. The desk staff were very friendly and the free lockers for left luggage were very handy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2017
9.7

We had a very short stay, as our ferry arrived 3 hours late and then we left pretty early the next morning, but this place was great! Staff super friendly and helpful, clean, great location, and nice room w a good bed and shower. We were very happy with it! Wish I spent more time in heraklio it was very cool. Lots of good night life right outside the door but amazingly quiet considering.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Lip 2017
10.0

Die Gastgeber sind sehr freundlich, hilfsbereit und zuvorkommend. Das Hotel liegt in der Altstadt, aber an einer ruhigen Strasse, in einem Wohnquartier. Preisleistung ist sehr gut. Kann ich jeder Person empfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lip 2017
9.1

Definitely worth staying here. Near city centre. Good staffs serving us. Clean rooms and bathrooms. AC functioning well. Good value for money. Nothing to complain of from this hotel. At first the neighbour looks weird but it turns out to be safe and fine. Woukd defo come bck

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
4.9

This place was more of a hotel than hostel as there was no common area. The hotel was dark and the room had an old musty smell. The shower had black mold or something like that around the edge, it was gross. I was there for one night and definitely wouldn't feel comfortable being there for any longer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Cze 2017
9.7

Great location, just outside of the center so that it's quiet but close. Lovely staff, very clean and accommodating.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.9

Very clean room that was quite modern. Staff was nice. Good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
8.3

The room and bathroom are very clean. Locked doors by key card. Nice place to sleep, but not to hang around as it is basic, but good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
10.0

Lo recomiendo a todo el mundo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×