Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 257 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.5
Hotel Paola Located at Via Faenza, 56, , Florence.
Hotel Paola
Italy
Florence Tuscany 50123 Via Faenza, 56
78% 257
43.7781125 11.2509226
Hotel Paola
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
28 Paź 2016
8.3

房間是自己一張床沒有上下鋪困擾。沒有廚房但是提供飲用水。兩間浴室+一間廁所有時會造成需要卡位的情形。房間很大很空曠,但是窗戶非常陽春,也不是雙層玻璃,第一晚被冷醒!跟櫃台人員詢問提供被子,他們不情願的提供了,拿被子的途中還刻意甩門表達他的不滿,然後氣憤地說只能提供一晚但是還是繼續給我使用了。以這價位來說一切都還行。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
8.0

Good place relatively inexpensive, little to no atmosphere. Great location would stay here again but not the best for meeting new people more if you need a good spot near the train station!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
11 Paź 2016
7.1

Pretty average stay. If you're looking for a party place this is definitely not it, 0 atmosphere. However if you want a place to chill out in the evenings it's ok but during the day you have to be out from 10:30-2 because they clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.1

Hotel Paola was a great place to stay. I was only there for one night but it was a really plesent stay. The place was very clean and the location was perfect. My biggest praise is for the man at reception. He was favulous and super helpful with places to go, eat and things to do. Also I really appreciated his help with my bags going down the stairs! Thanks again, would recommend and would be happy to stay again. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
8.3

Bem localizado, limpo, staff prestativo. O hostel fica no 3° andar e isso pode ser um problema pra quem carrega mala um pouco pesada, porque não tem elevador. Tem dois banheiros com chuveiro e um banheiro sem...que é compartilhado por todos no hostel. Fiquei 3 noites e não tive problemas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
8.3

Não sei se era o dono que estava na recepção mas era sem duvida uma simpatia. Os quartos tem lençóis e edredons incluídos, uma maravilha. Fazem limpeza todos os dias e a água para os banhos é sempre bem quentinha. Recomendo! Não é muito caro e está super bem localizado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Paź 2016
9.4

Muy buen lugar para pasar la noche, no tienes áreas comunes no cocina. Excelente ubicación, muy cerca de la estación de trenes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
8.9

Escogimos el hostel Paola para pasar un fin de seman en Florencia la ubicación era muy buea para recorrer la ciudad, las habitaciones estaban muy limpias y el personal siempre atento y dispuesto a resolverte dudas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Paź 2016
7.1

Barato, bien ubicado, personal amable. Los baños podrían ser mejores: la flor de la ducha es muy baja, lo cual hace incomodo bañarse. El ambiente es de hotel, nos hacían callar y poner música muy baja (inclusive en horarios diurnos). El resto en general bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Wrz 2016
5.4

While this place does have lockers, they do not allow you to use them and when we asked why, were told they don't work and they are trying to get rid of them. Additionally, you will be rudely asked to leave at 10am, as they close between 10-14. This is frustrating, because starting about 8 the showers are full, so to shower for you day you have to get up pretty early. There is no common area, but the location in the city is great.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.