Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Oosterpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 186 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 5.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2017
5.4

I will recommend this hotel if some issues was fixed. When we arrived the door of the bathroom was not able to close as it seems not to be the first time and the light under the bed was not working. I advise 2 times the reception an no action or feedback was done.( room 9) So we were forced to but a chair behind the door to maintain it close when we go to the bathroom.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Kwi 2017
2.6

Hotel Oosterpark is absolutely the worst hotel we have ever stayed in. It is dirty (ie. moldy shower curtain), unsafe (ie. exposed electrical wires in our room and very unsafe locks on doors with easily broken door handles), and just overall disgusting (putrid smell of smoke in a non smoking hotel). On our first morning there someone was trying to get into our room early in the morning despite us yelling we were in there and ALL night loud music and yelling was heard throughout the hotel. Awful!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
7.1

chambre moyenne sanitaires assez petits (lavabo dans l'entrée de la chambre & WC Douche sans séparation ) l'ensemble assez vieillissant mériterait une remise à neuf.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Kwi 2017
7.4

Simple, propre et à proximité directe du tramway. Parfait s'il on ne cherche qu'un endroit pour dormir. Attention toutefois, ils ne proposent pas de petit-déjeuner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2017
8.6

El hecho más grave, que el inodoro estaba dentro de la ducha. Menos grave, que no ofrecen la posibilidad de desayuno. Además, a veces se escucha mucho ruido. Pero estuvimos bien y estaba limpio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
6.3

Basic hotel and very overpriced. But clean and in a good location. The staff were great and very helpful.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
6.9

Hotel bien situé (2 lignes de tram devant la porte), quartier calme (bonnes nuits sans bruit). Bon confort de la literie, personnel d'accueil sympa. Ménage pas fait tous les jours (le lit jamais refait) et il faut demander pour changer les serviettes de bain. Sanitaire sur le palier (très propre), douche à l'étage infèrieur (très propre également). Mais pour le pris, a Amsterdam les hotels sont très chers, c'était un bon séjour. Vous pouvez y aller sans risque !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
6.6

Friendly staff, cheap but black mold in the bathroom and behind the curtain. When we complained we got a 10€ discount per night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
5.4

It's too expensive for what they really offer. The facilities are quite old. The only nice point is that it is close to the train and tram stations.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
8.3

Acabo de volver de Amsterdam y la verdad que el hotel estaba bien para dormir. Antes de llegar estaba muy asustada por los comentarios que leí, pero la realidad fue que el hotel estaba bien, la habitación estaba limpia y olia bien, el personal del hotel nos ayudo en todo momento y hacian todo lo posible porque estuvieras bien alli. Alquilamos las bicis en el mismo hotel y estaban a buen precio, un poco altas pero bien ajajaj. El baño y la ducha compartida eran pequeños pero estaban bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.