Hostelworld.com

Hotel Oosterpark

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.3
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.1
Hotel Oosterpark Located at Oosterpark 72, , Amsterdam.
Hotel Oosterpark
Netherlands
Amsterdam Oosterpark 72
70% 118
52.3593462 4.9230444
Hotel Oosterpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
6.9

Las reviews de este hotel lo hacen ver realmente peor de lo que es. Obviamente no es un hotel de categoría pero tampoco es un lugar sucio como muchos lo hacen ver. Nuestro cuarto privado estaba limpio, tenía baño y no era ruidoso. El hotel esta ubicado un poco apartado del centro pero con un corto viaje en tranvía se llega a los principales lugares turísticos. Tiene cerca restaurantes y un bello parque. Por el precio que tiene es una buena opción para quedarse en Amsterdam.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
8.0

위치적인것도 좋고 가격도 좋고 직원분들이 매우 친절하세요 그런데 침대가 조금 불편한게 아쉬웠어요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
5.1

Hola!! Una pensión en toda regla, no limpian las habitaciones , ni hacen las camas, ni cambian las toallas, ni te solucionan ningún problema....Lo único bueno que está retirado del bullicio del centro, pero no muy lejos del centro, puedes ir andando o en el tranvía.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
3.7

we found a spider on the bed. stains on bedsheets. toilet situated in bath so one cannot use the toilet while someone is having a bath which was really uncomfortable and gets everything wet ie toilet paper hair in the shower.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
10.0

The staff were amazingly helpful and very eager to help us find things to do. They helped us navigate public transit and recommended great places to eat. Room was comfortable and safe. I would definitely go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.0

The staff is very nice and helpful. the location is amazing even though a little far away from the center. the only problem is that for 4 days nobody comes to clean the room. Anyway, it is a good hostel and i recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Mar 2016
7.4

Unter allen Hotels in Amsterdam war dieses noch das günstigste! Deswegen ist es schwierig ein Preis-Leistungs-Verhältnis zu bewerten. Für normale Verhältnisse natürlich immer noch zu teuer, aber für die Verhältnisse in Amsterdam super und vollkommend aureichend für ein Wochenende! Gepäck wird auch aufbewahrt und Wifi im Zimmer. Einen Kühlschrank in der Lobby gibt es auch. Nettes Personal was Fragen rund um Aktivitäten beantworten kann. Mit der Tram in 10 min im Zentrum.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Mar 2016
6.3

Warm room, clean sheets, no bad odour, good Internet connection... We had a pleasant stay at this Hotel. The only things we could reproach is a a lack of cleanliness (cupboard and floor).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

Ładne miejsce, trochę daleko od centrum, ale z dala od tłumów i ładnej części miasta, tuż przy parku. Hotel jest bardzo proste, ale tanie jak na standardy w Amsterdamie. Nie rozmawiać z pracownikami, że dużo, ale wydawał się miły i pomocny, i nie przeszkadzało nam sprawdzenie z 15-minutowym opóźnieniem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Cenie wielki i spać to wystarczy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.