Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Oosterpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.7
Hotel Oosterpark Located at Oosterpark 72, , Amsterdam.
Hotel Oosterpark
Netherlands
Amsterdam Oosterpark 72
69% 145
52.3593462 4.9230444
Hotel Oosterpark
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sie 2016
4.0

Left immediately after checking in the room even though had a reservation for 3 days. The room smelled like weed and there was a used condom next to one of the beds. Out of 235eur paid received only 135eur as a refund and even that after haggling with the receptionist. I haven't seen a place that is worse than this in my life.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.0

Muy buena estancia en el hotel, lo recomiendo. No muy cerca del centro, pero en tranvía se llega en 15min. Muy buena atención del personal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
4.9

Le personnelle est misérable, ils nous forcent a payer le séjour des le début sous peine d'appeler la police. Évidement ils vous invitent fortement à payer en liquide. Je ne conseillerais pas cette hôtel aux jeunes, ils se feront escroqué. Les lits sont dans des états pitoyables, brûlures, trous.... La décoration est nulle, mais bon, pour un prix si faible avec un bon emplacement, on ne peut pas tout avoir. La fréquentation n'est pas super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We had to push to payment, because your card didn´t work. You wanted to check-out without paying the last part of the payment. We only act like that when there is a reason. When six people arrive and don't want to pay the bill, beacuse nobody has a card or cash, alarmbells sound on our side!

5 Sie 2016
8.3

This was (for Amsterdam) a relatively cheap hotel so we didn't have great expectations but we were pleasantly surprised. It was clean and comfortable with a compound round the back where we could store our bikes securely behind a locked gate. There was a small dining area with a coffee machine and we could go out to a local supermarket (about a km away) and get freshly baked croissant and various other things and take them back for breakfast. A lot cheaper than eating out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
4.3

Bagno ricavato con impianto idraulico fatiscente, lavandino disposto fuori dal bagno; nessun appoggio come mobile, mobiletto o sedia; solo due asciugamani in dotazione in una matrimoniale, due lettini ravvicinati dalle molle distrutte e rumorose e praticamente disposti per terra; struttura vecchia; la posizione è anche carina ma in ogni caso serve il tram per raggiungere il centro..quindi, per i circa 90€ a notte, sicuramente troppi troppi difetti...la cosa più bella è senza dubbio il check-out

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
5.4

Das hotel besitzt laut niederländischem System einen Stern. Nichtsdestotrotz habe ich mehr erwartet. Das ganze Gebäude ist total herunter gekommen ubd die Ausstattung ist zwar sauber aber gefühlte 1000 Jahre alt. In dem Doppelbett haben wir zusammen gepfercht in der augelegenen Kule in der Mitte gelegenen. Das Bad ensuite ist ohne Fenster und mit verschimmelt Duschvorhang (das ganze Bad war nur eine Toilette und Dusche sodass alles nass wurde.) Das Waschbecken war im Zimmer selber..... Na ja

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
8.9

We stayed here for a week and had an overall pleasant experience. The rooms and toilets/cleaning facilities were bright, nicely decorated and clean. The location is brilliant, we enjoyed the beautiful Oosterpark every morning for a wake-and-bake and relaxing walks. It's also only a half hour walk from the city, 2 minute walk to the tram stops and about a 5 minute walk to the nearest coffee shop. The Staff are friendly, they cannot speak much English but it was no problem. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
8.0

Clean and comfortable, helpful staff. Convenient to tram

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
18 Cze 2016
8.3

Todo bien la gente muy amable te indican todo y te ayudan. Jamas una mala cara. Las piezas son simples cumplen con su propósito eso si un poco de olor a humedad no muy agradable. El baño es incomodo porque el WC se encuentra en el mismo piso de la ducha entonces si te duchaste y luego ocupas el WC sales con los pies mojados o mojas el WC con la ducha porque la cortina que divide no es plástica sino tela. El colchon es de espuma normal, algo duro e incomodo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
7.4

Hôtel tres bien placée , pas cher pas rapport à la ville . Je le recommande pour tout les petits budgets visitant Amsterdam .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.