Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Ollanta

  • Urbanizacion Divino Maestro G-22, Ica, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.5
Hotel Ollanta Located at Urbanizacion Divino Maestro G-22, , Ica.
Hotel Ollanta
Peru
Ica 2481 Urbanizacion Divino Maestro G-22
78% 122
-14.0784727 -75.7372355
Hotel Ollanta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
3.4

The location is ok but not great, at least a 20 minute walk to anything worthwhile. It smelled so bad of sewage when we were there that we couldn't keep the windows open at night.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
6.0

La tapa del inodoro, rota. No cambiaron las toallas a pesar de haberme alojado tres días y dos noches. no había donde colgar las toallas en el baño, donde colocar el papel higuienico. El lavadero del caño, extremadamente pequeño. Entran muchas parejas jovenes solo por horas para satisfacer sus necesidades, la primera mañana, a las 6am, empezó a funcionar las lavadoras, lo que interrumpió el descanso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

Well located (secured area next to a brand new shopping mall and most of the place to visit). Best value for money during our 3 weeks stay in Peru. Friendly owner speaking English will offer you tips and advices to optimize your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
6.3

Very clean and spacious room. But a hostel in Ica is just poor location because there just isn't much to do.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
6.6

Para ser un hotel de dos estrellas es bueno, lo único que no me gusto fue la limpieza ya que el baño no estaba tan limpio y nunca pasaron a arreglarnos la habitación Las atención de las personas es muy buena y a 5 cuadras queda un centro comercial donde puedes conseguir de todo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

아침식사나 짐보관 서비스를 제공하진 않는다는 점 외엔 결점이 없었어요. 기본 아침식사는 없지만 일층 식당에서 돈 내고 시켜드시면 되구요. 짐보관도 안해준다고 써있지만 저는 이카에서 1박만 하고 바로 떠나는거라 문제 없었습니다. 와이파이 잘 되고, 온수 되게 잘 나오고, 방이나 화장실도 넓고 깨끗한 편이었어요. 주인아저씨께서 투어패키지를 파시진 않고, 와카치나 오가는 택시비용이나 버기투어 최저가를 알려주십니다. 덕분에 버기투어도 되게 싸게했고, 다들 친절하셨어요. 남미여행 중 베스트로 꼽는 숙소였습니다. 추천!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2016
6.9

Os funcionários foram muito amáveis e nos ajudaram em tudo que precisamos. O quarto era simples mas estava arrumado e limpo quando chegamos. Ocorreu que achamos que tinhamos comprado com café da manhã incluso como fizemos em todos outros hostels de nossa viagem, porém nesse em especial nos informaram que não estava incluso e que poderiam nos fornecer caso pagassemos algo a mais. O hostel fica um pouco longe do centro, porém está "perto" do Oásis de Huacachina.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
24 Cze 2016
8.6

This was great value, indeed for the double room price we thought perhaps there had been a mistake but they honoured it fine. Staff very friendly, the breakfast (extra) was fine but not amazing. Room was very comfortable and bathroom clean with a hot powerful shower. Location is well out of town but little in the centre so no big deal. Some good cheap local restaurants around the block too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Cze 2016
7.4

If you go with this hotel don't expect too much. It's a hotel that was once a great one (they still have an unused rooftop hottub to prove it), but it has seen better days. In most rooms there's no window to the outside and in our room the lock to the bathroom was busted (which nearly got us locked in there). But the people are very nice and friendly and want to make your stay there the best possible.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
10.0

We had a very good experience - with very nice hosts! Thanks again..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.