Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Ollanta

  • Urbanizacion Divino Maestro G-22, Ica, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 5.8
Hotel Ollanta Located at Urbanizacion Divino Maestro G-22, , Ica.
Hotel Ollanta
Peru
Ica 2481 Urbanizacion Divino Maestro G-22
67% 124
-14.0784727 -75.7372355
Hotel Ollanta
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
2.0

Malísima atención, nada amables.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Paź 2016
8.3

A good place to stay I booked for four days and ended up staying for another week. Regards, Jody Hanson

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
3.4

The location is ok but not great, at least a 20 minute walk to anything worthwhile. It smelled so bad of sewage when we were there that we couldn't keep the windows open at night.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi , when you made a booking with us you took advantage of a very CHEAP offer of less than $8 per person/night. Understandably this did not include breakfast. Through hostelworld it is at our descretion when we apply these offers, and they can include breakfast at times and others not. HOWEVER, after your complaining, we REFUNDED your breakfast money anyway, which means you all paid 10s/. each for your bed. So in your case, undeniably the outcome for us was a loss and it seems you could never have been pleased.

  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
6.0

La tapa del inodoro, rota. No cambiaron las toallas a pesar de haberme alojado tres días y dos noches. no había donde colgar las toallas en el baño, donde colocar el papel higuienico. El lavadero del caño, extremadamente pequeño. Entran muchas parejas jovenes solo por horas para satisfacer sus necesidades, la primera mañana, a las 6am, empezó a funcionar las lavadoras, lo que interrumpió el descanso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

Well located (secured area next to a brand new shopping mall and most of the place to visit). Best value for money during our 3 weeks stay in Peru. Friendly owner speaking English will offer you tips and advices to optimize your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2016
6.3

Very clean and spacious room. But a hostel in Ica is just poor location because there just isn't much to do.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
6.6

Para ser un hotel de dos estrellas es bueno, lo único que no me gusto fue la limpieza ya que el baño no estaba tan limpio y nunca pasaron a arreglarnos la habitación Las atención de las personas es muy buena y a 5 cuadras queda un centro comercial donde puedes conseguir de todo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Lip 2016
9.7

아침식사나 짐보관 서비스를 제공하진 않는다는 점 외엔 결점이 없었어요. 기본 아침식사는 없지만 일층 식당에서 돈 내고 시켜드시면 되구요. 짐보관도 안해준다고 써있지만 저는 이카에서 1박만 하고 바로 떠나는거라 문제 없었습니다. 와이파이 잘 되고, 온수 되게 잘 나오고, 방이나 화장실도 넓고 깨끗한 편이었어요. 주인아저씨께서 투어패키지를 파시진 않고, 와카치나 오가는 택시비용이나 버기투어 최저가를 알려주십니다. 덕분에 버기투어도 되게 싸게했고, 다들 친절하셨어요. 남미여행 중 베스트로 꼽는 숙소였습니다. 추천!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.