Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel My Home

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 707 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
Hotel My Home Located at Haarlemmerstraat 82, , Amsterdam.
Hotel My Home
Netherlands
Amsterdam Holland 1013 EV Haarlemmerstraat 82
87% 707
52.3802099 4.8920273
Hotel My Home
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sty 2017
9.1

Very nice, basic hotel in unbeatable location. Very friendly staff and cosy rooms with comfortable beds. I'll definately come again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
8.6

Good stuff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Gru 2016
8.9

Nous avons séjournés avec mon copain dans une chambre double privative, l'établissement n'est pas de premiere jeunesse (tapisserie arrachée, douche vieillotte et mal aèré, drap un peu vieux mais propre!!) mais nous avons tout de même passé un très bon séjour, le petit dejeuner etait top, l'auberge très bien située, et le personnel charmant et serviable!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

スタッフの方がみんな優しくて、楽しくオランダ旅行を過ごすことができました😊 またオランダに行くときも絶対にここに泊まりたいです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
8.9

Fantastic place with a perfect location. Within walking distance from central and the surrounding areas. A key is provided to your room so security is fantastic as in some hostels your lucky to be given a locker. The staff were fantastic, very welcoming and have great knowledge of the local area. The only downside was a shared bathroom and shower area which caused difficulty at times due to demand, but these were cleaned daily so cleanliness was not an issue. Thanks Chris for the hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.4

Ha una posizione invidiabile! Comoda per farla a piedi dalla stazione e in un bel quartiere! Ostello normale... ci sta..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lis 2016
9.7

The perfect place to stay in Amsterdam. The staff was welcoming, friendly, and easy-going. The location is great, within walking distance of most touristy places. Breakfast was delicious and the beds were very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
8.6

Good location, super lovely staff, yum breakfast, comfy bed + pillow :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Paź 2016
9.4

We had a wonderful stay at Hotel my Home. Pleasantly surprised with everything, considering we booked last minute. Room was a little tight for three people, but all you need as a room to sleep in at night. Close walk to the main core (the Dam, Red Light District) and located on the same side of town as the Anne Frank House. In the morning the woman (owner I believe) made us eggs cooked to order, and it was the sweetest thing! Only downside, shower was cold, but what can you do at 11pm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.4

Una estancia muy agradable. El personal muy amable y dispuesto a ayudar en lo que hiciese falta. La ubicación excelente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.