Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Monaco

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.7
Hotel Monaco Located at Schillerstrasse 9, 80336 Munich, Munich.
Hotel Monaco
Germany
Munich Schillerstrasse 9, 80336 Munich
90% 133
48.1380984 11.5613937
Hotel Monaco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.7

The staff was all very friendly! The breakfast was also good and in a quaint dining area. The atmosphere of the entire place, including our room (private double with private bath) had the kitschy feeling of staying at my grandmothers, but in the best way. It was super cute. The location was good, a few minutes walk from the main train station and a 15 minute walk to the city center. Overall, would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2016
8.3

Das Hotel war ziemlich gut. Süßes Zimmer, freundliche Menschen, plaktischer Platz. Es gefällt mir:-)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hayden109
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sie 2016
9.4

great location, facilities, and staff ! would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sie 2016
10.0

Such a lovely hotel!! I highly recommend it! It's very close to the station, everything is so nice and the stuff is extremely friendly! we were vey happy in this hotel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lip 2016
9.1

Such a lovely little hotel to stay in, you have to leave your key at reception but someone is there 24hrs and every person I interacted with were absolutely lovely and also very helpful. Really sweet but small rooms, perfect for a few days. Shared bathrooms were always clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
10.0

Breakfast here is fabulous. Close to train station. Staff very helpful ! Loved it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Kwi 2016
8.6

The hotel itself is excellent. However, it is located in what is apparently a bad neighborhood; table dance bars, casinos, pawnbrokers and the like dominate the streets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
8.6

Nette Mitarbeiter und tolle Lage des Hotels, sehr zu empfehlen. Frühstück ist im Verhältnis leider ein wenig teuer, ist aber noch zu verkraften. Thumbs up!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
9.4

I booked a double room (a room for 2 people with a double bed) and they gave us a room with two single beds pushed next to each other with separate sheets and a gap between. That's not a double bed. Otherwise, a very cute bed and breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.