Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Moderno

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 135 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.0
Hotel Moderno Located at via F.Corridoni 103, , Pisa.
Hotel Moderno
Italy
Pisa 17 56125 via F.Corridoni 103
88% 135
43.7079585 10.4019643
Hotel Moderno
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
13 Lis 2016
6.6

Es un hotel normal, limpio pero no es nuevo. Sin duda alguna lo mejor es el desayuno, riquísimo! Y también el personal, súper amable y que te ayuda en todo lo que pueden. No me gusta tener que darle una puntuación así, sobre todo porque el personal intenta hacerte sentir como en casa. Pero la realidad es que es antiguo y que la habitación estaba un poco fría a pesar de la calefacción, que no funcionaba bien dentro de la habitación aunque sí funcionaba bien en el pasillo. El baño no está muy bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
20 Paź 2016
9.1

A family-driven hotel very close to the Pisa Centrale train station. Very nice owners.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.3

Quite a good place to stay even if within a rather run down part of the city and noisy given the proximity of a busy road and railway. Really friendly hotel manager and a pleasant room. I'd stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2016
9.1

For a double room the price was very good. The room had air con and was clean and comfortable. The bathrooms were also clean. The staff were very friendly and spoke Italian, English AND French. The Hostel is easy to find and is right between the airport and the tower (and right by the train station), if you wanted to be right by the tower and old town this is not for you but Pisa is a very small city so wherever you stay you will be no more than a 15 minute walk to the tower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gabrieleadorno7186
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
19 Sie 2016
9.4

Very good staff, room and breakfast is amazing. Great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
8.9

The staff were lovely and really helpful. Could not fault it for location and value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
4.3

Nous avons été bien reçut par le personnel. Mais en moins nous avons été dans une chambre qui se situait a côté de la salle d'eau communes. De plus ca sentait les égouts. La fenêtre donnais sur une petite cour qui n'était pas entretenus. Ce qui donnait une mauvaise image de celle-ci, chaussettes dans les arbustes, megots, serviettes par terre.... etc. Dans la chambre il y avait un petit lavabo qui n'était pas tes bien entretenus c'est a dire celui ci fuyait.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sie 2016
10.0

Spectacular hotel. Yes, it's small, Yes, it's far from the main attractions. But in a small city like Pisa, that's not a problem. A walk to the tower takes you 20 minutes. The staff was extremely polite. The hotel was pretty. The rooms, though small, were beautiful. The breakfast was very good. For the price they charge it is a super deal. Unfortunately, we only stayed one day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
8.6

Kleines freundliches Hotel nahe des Hauptbahnhofs. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und das Frühstück ist in Ordnung. Es gibt Toast, abgepackte Croissants, Joghurt und Cornflakes sowie Getränke.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.1

Nice hotel ! Close to the station and the city center (resp 3 and 10 minutes on foot). Staff is very friendly. Good price and the room was clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.