Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Mevlana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5
Hotel Mevlana Located at N.Z.Voorburgwal 160, , Amsterdam.
Hotel Mevlana
Netherlands
Amsterdam 1012 SJ N.Z.Voorburgwal 160
68% 562
52.3744054 4.8912361
Hotel Mevlana
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Sty 2017
7.4

Cumple el proposito de otorgar un lugar donde dormir con excelente ubicación pero el hostal es feo, hay que dejar un deposito de 20 euros por la llave lo cual me parece excesivo aun cuando luego te lo devuelvan,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
6.3

The Hotel Mevlana is definitely a budget stay. It doesn't offer any above average amenities, but you are sacrificing this for the location, which is within walking from most attractions. The rooms are very small, so be prepared to be spending most of your time in the city and not in the hotel. Overall, the Hotel Mevlana offered us exactly what we needed, which is a place to sleep and a secure place to keep our luggage.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Gru 2016
4.6

10% de paiement pour paiement en carte internationale. Jamais précisé lors de la réservation. C'est juste scandaleux car ayant payé un acompte et dejà sur place, je n'ai pas le choix .... 4ème étage, Accès par escalier tres raid. Personnel pas sympa. Ce n'est pas un hôtel, mais une auberge de jeunesse... Fuyez ce lieu.... qui compte tenu des 10% de plus, n'est pas si bon Marché que cela

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Gru 2016
6.9

The location is great! The employees are very nice and friendly. The bad thing to tell its about the cleaning. Its not so clean and i dont feel that they change the sheets everyday. But is a very option if u want to save money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
6.9

El baño olía súper mal! Pero por lo demás bien

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Gru 2016
7.1

Decent hostel, locations amazing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
8.0

Great location. good price. But I would recommend do not have expectations, it's not Hilton Hotel. They don't have towers or hair dryer. My bunk bed was a little bit old and shook when the person in the top bed moved during the night. But I was very lucky because I was alone with my husband in a four bed room very day of the trip. I would come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Gru 2016
3.7

Les dortoirs sont minuscules, les lits sont collés les uns aux autres, un seul wc/salle de bain par étage dont l'hygiène est à désirer. Seul point positif : l'emplacement de l'auberge en plein centre .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Gru 2016
4.6

Very small beds, i´´´ would hit my head on the upper beds just by sitting. Too many beds in the room. Very hard stairs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Gru 2016
8.6

Best location ever! Right in the city center and near to everything. The staff is so friendly and helping. Rooms are small but clean and with comfortable beds. Only minus: toilets and shower are smelly... And you won't get the typical hostel atmosphere. So if you're trying to meet new people you'll have to look for another opportunity. I'd go again! Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.