Hostelworld.com

Hotel Mevlana

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 578 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
7.1

Safe place, heating was good in very cold winter time, centrally located, Bus and Tram in front - Station called "Dam", Tram 2, 5, 13

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
6.0

Lo justo y necesario. Ningún lujo. Caro para los pocos servicios que ofrece.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
4 Lut 2017
4.9

The hostel is in a good location, that's pretty much the only good thing. It's tiny and dirty. No atmosphere at all, better off paying a little extra to stay somewhere better.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
6.6

Staff wasn't friendly at all but still gave us everything we needed. Bathroom situation was worst part, one single bathroom for 8 people made it difficult to use and also very, very tight spaces.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Sty 2017
8.9

My stay at hotel Mevlana was better than expected ! I booked two private rooms, one twin room with en suite and one 6 bed private dorm with en suite. Based on pictures i was under the assumption the rooms were going to have bunk beds however our rooms had single beds (warning - there are many rooms with bunks also). The location of the hotel cannot be faulted at all; you are literally minutes away from the Dam square & cafes, supermarkets, shops are all minutes away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
5.7

The location is perfect, every important place is just a walk far. However, the service they gave us wasn't in the same level, the room was not very clean, they didn't gave us towells for the shower, and for the last day they didn't told us that we needed to check out at 11am, so when we realize about that we got in a big mess, making our package in a second. But if you don't have much money is the perfect place, cause the location offers you the possibility to walk, and don't take any transport

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
4.6

La atencion es realmente mala, no senti en ningun momento una buena atmosfera. En todo momento me dio la sensacion de que molestaba al personal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Aussieboi15
  • Australia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
17 Sty 2017
6.3

Stair to rooms are so small and dangerous. Bathrooms were dirty Staff not all that friendly but give the information you need No bar to enjoy but they sell cheap beers for a pre drink before hitting the coffeeshops or pubs I paid €15 for a 4bed doem so i cant company to much

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Sty 2017
8.6

뭐 가격대비 ㄱㅊ해욤

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
7.4

The excellent location makes up for the simple hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.