Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Mevlana

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 5.5
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 5.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • fxmilano1548
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Mi sono trovato molto bene !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
7.1

Too much money for what we got.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2017
7.4

Close, cheep and staff are very attentive. Bad things, very hot, very small rooms and lack of places to put bags.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Cze 2017
6.6

Stairs a bit scary because it's really small and have to be careful when going down. Wifi not function at all in the room. I got room for 5 person and seems like they should only provide 2 bunk beds not with additional 1 single bed because the room very small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Namibia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
7.7

The guy on duty was very friendly and helpful!. The place was well situated for restaurants, shopping and sightseeing. Personally I felt the room was terrible value for money, The room is not much bigger that a Double bed size which is why they put a bunk bed in. I have a Hostel in Namibia and we would never be able to rent out a room tike this, we have much higher standers imposed on us by our Tourism board and by travelers!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

dear guest(s), thank you for your review. literally namibia is much bigger than the netherlands. your comparison is not fair. thank you again for your visit!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
4.6

Very bad cleaning, smells really bad and the staff isn't friendly; most of them, not all.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
5.1

Das Zimmer war deutlich kleiner als erwartet, auch Toilette und Dusche wirkten unhygienisch und waren nach der Beschreibung eigentlich anders erwartet worden (1 Dusche und 1 WC für1 gesamtes Stockwerk mit 6-8 Bett Zimmern). Dementsprechend war es dann auch etwas ungemütlich bzw. sehr beengt. Es gab keine Schränke und die Schließfächer waren nicht sinnvoll abschließbar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Cze 2017
6.6

No AC so it got really humid and hot at night.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • j_parkmaster
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
9.4

Stayed here for 2 nights. Place was clean, the staff were helpful and the people were friendly. Great value for money for the location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
5.7

staff behaviour is really unfriendly. old construction and really loud

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.