Hostelworld.com

Hotel Martello

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 931 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
Hotel Martello Located at Piazzale Mezzacapo 3, Marghera, Venice.
Hotel Martello
Italy
Venice Italy Piazzale Mezzacapo 3, Marghera
86% 931
45.4775338 12.2303795
Hotel Martello
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Wifi była niekonsekwentna, ale poza tym, pobyt był super.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2015
9.1

The woman at the front desk was EXTREMELY helpful. She gave us a map and showed us the bus routes we needed to take to get to and from Venice. She was very accommodating and friendly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Paź 2015
9.7

A senhora que atende é extremamente simpática e prestativa. Recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Paź 2015
10.0

Muy buen hotel, 100% recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2015
8.6

This hotel was very good value. Only a short walk to the bus stop for the bus to Venice and the train station. The hotelier was very helpful and provided an excellent map and information about the transport to Venice. Very nice bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2015
8.6

The hostel was on the mainland but in an excellent location - very close to a bus that goes to the island for 1.50Euro. It is also approx. 500m from the train station which is nice. To get to the hotel from Marco Polo airport - if you are coming in after 9pm the bus that is listed on the hotel website doesn't run. So you will have to take the shuttle which is approximately 7Euros each way. When there is no traffic the commute to the train station is about 10-15mins All in all, very good!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2015
8.9

Es un hotel, cercano a Venecia Mestre, seguro, a minutos de Venecia. Es solo para dormir y no cuenta con un area comun como un estar o cocina para compartir. El desayuno es bueno, pero se cancela aparte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa Amerykańskie, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Paź 2015
5.1

The bed was very uncomfortable.There was no shower curtain in the bathroom and water went everywhere when I took a shower.The rooms need updating.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Wrz 2015
10.0

Great stay, great host. Can't complain. An option for hot breakfast would have been nice but definitely didn't affect my experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2015
8.3

Dame très gentille parlant bien Français et toujours à l'écoute.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.