Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Majestic

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 490 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.0
Hotel Majestic Located at 4, rue du Cheval Blanc, , Montpellier.
Hotel Majestic
France
Montpellier 34000 4, rue du Cheval Blanc
71% 490
43.6074306 3.8771332
Hotel Majestic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Lip 2016
9.4

fantastic location right in the heart of the city and very affordable with your own room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
7.1

It is nice to have a room to yourself but there was only one toilet per floor. The showers werent clean at all and the shower room smelled bad. The location was great though, close to the station and in the middle of the city center.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Cze 2016
5.4

Location is great, near historical centre. Staff was helpfull. But there is no wifi on the top room, there is smell in room and other area, cleanliness was pure. Breakfest was ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Cze 2016
9.4

For a basic, cheap hotel in a good location you couldn't fault it. There's no lift and no towels, but if you want those things, go somewhere else and pay for them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Cze 2016
5.1

The staff are very friendly and helpfull and the price are good. But the rooms and everything else isnt that good. But you pay what you get for i guess!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Cze 2016
9.4

I LOVED Montpellier and Hotel Majestic was great. I will say that I think they might use a chemical treatment on their mattresses, or maybe something was being painted, so there was a smell. However, everything was pretty clean and the bathrooms were especially. The staff was super helpful and very nice and they gave great advice. I would live in Montpellier in a heartbeat, and I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Maj 2016
7.7

worth the price, not the greatest hotel in the world but cheap in the middle of town with comfortable beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
5.7

Un peu vieillot, endroits sales ou détériorés. Bon accueil, bien placé.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.