Hostelworld.com

Hotel Majestic

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.3
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.4
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.3
  • Czystość 5.3
  • Udogodnienia 5.3
Hotel Majestic Located at 4, rue du Cheval Blanc, , Montpellier.
Hotel Majestic
France
Montpellier 34000 4, rue du Cheval Blanc
67% 485
43.6074306 3.8771332
Hotel Majestic
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Cze 2016
5.4

Location is great, near historical centre. Staff was helpfull. But there is no wifi on the top room, there is smell in room and other area, cleanliness was pure. Breakfest was ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Cze 2016
9.4

For a basic, cheap hotel in a good location you couldn't fault it. There's no lift and no towels, but if you want those things, go somewhere else and pay for them!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
9 Cze 2016
5.1

The staff are very friendly and helpfull and the price are good. But the rooms and everything else isnt that good. But you pay what you get for i guess!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
1 Cze 2016
9.4

I LOVED Montpellier and Hotel Majestic was great. I will say that I think they might use a chemical treatment on their mattresses, or maybe something was being painted, so there was a smell. However, everything was pretty clean and the bathrooms were especially. The staff was super helpful and very nice and they gave great advice. I would live in Montpellier in a heartbeat, and I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
29 Maj 2016
7.7

worth the price, not the greatest hotel in the world but cheap in the middle of town with comfortable beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
5.7

Un peu vieillot, endroits sales ou détériorés. Bon accueil, bien placé.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Koreancalli
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
23 Sty 2016
3.7

무슨 이건....몽펠리에가 다 좋았는데 여기는 참... 일단 큰방밖에 없다고 우깁니다. 제가 작은 방 예약하고 왔는데 작은방이 없다고 우기니깐 작은 방 가격에 큰 방 달라고 하니 어이없어 하더라구요.샤워실은 두개? 정도 밖에 없구요 그리고 청소할 때 제 수건을 가져가놓고(이건 사실 화가 나지 않았습니다) 지금 빨래중이나 밤에 돌려주겠답니다 그래서 그날 주변을 돌아다니고 다시 밤에 오니 직원이 바꼈는데 그 상황을 다시 설명해야하는 겁니다 그게 제일 화가 났습니다

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Sty 2016
5.7

Pas de rideaux/volet dans la chambre et l'hôtel fournit pas de serviettes. Assez sale mais pas trop. Les biens : personnel serviable et bien située tout proche à la Place de la Comédie. Pas mal pendant 1 nuit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.