Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Le Rocroy *** Gare du Nord

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 319 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2017
8.0

Breakfast was very limited and expensive.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2017
8.0

Volveria sin duda. Super amables, localizaciòn genial, relaciòn calidad precio buenísima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
4.3

I booked in this place but they cancelled my booking while i was travelling by plane, explaining that my credit card didnt work. That's not true cause im using it without any problem. Maybe, being polite with the huésped, they could have waited for me to solve the trouble personally, nevertheless, they cancelled the booking vulgary without criterion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Sty 2017
10.0

만족이요! 유로스타타는 곳이랑 가까워요. 추천

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
9.1

Close to the station, easy to locate and commute to the center. Bus 42 is few steps away. Hotel staff were super friendly. Rooms are small but super clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
9.7

All the people that works there are amazing, the rooms excelents! The breakfast is expensive, but the hotel really good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Gru 2016
9.4

El hotel está ubicado muy cerca de la Estación del Norte y del Boulevard Magenta, por lo que está perfectamente comunicado. La habitación es muy cómoda, y el baño bastante amplio; la habitación cuenta con caja de seguridad y el WiFi es bueno y gratis. El staff es muy amable, dispuesto a ayudar y habla varios idiomas. En general es un lugar my recomendable, sobre todo considerando que el precio es accesible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Gru 2016
9.4

We stayed at this hotel for 3 nights. It is located nearby the main train station "Gare Du Nord" which is only max 5 min from the hotel and it takes 20 min by the train to the CDG airport. There is also a busstation and a pizzaria/Macdonalds nearby the hotel, if you don't want to spend lots of money on restaurants foods and taxies. Rooms get cleaned everyday (only if you are not in the room) and the personal are so friendly and helpful. I will probably get back once again. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.