Hostelworld.com

Hotel Kesar Palace

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 52 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.3
Hotel Kesar Palace Located at 17, Panduwari Gangaur Ghat Marg, , Udaipur.
Hotel Kesar Palace
India
Udaipur rajasthan 313001 17, Panduwari Gangaur Ghat Marg
80% 52
24.5786315 73.6835056
Hotel Kesar Palace
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Kwi 2016
9.4

Extremely good value for money. The owner is very nice and gave me good tips about the city. The room was giant, and the rooftop is just amazing! Once you know how to move around the neighborhood, it gets easier to find it, but that's the same for mostly all India. Overall a great experience in the hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
4 Kwi 2016
7.7

No hot shower. And when we asked for hot water, staff said: it is summertime, no hot water. The atmosphere we was not open. For the management it was more important to play with his mobile than to talk to the guests. The room was really nice and clean. Location perfect to visit Udaipur by feet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Mar 2016
7.7

The staff were nice and good food on the rooftop with a beautiful view of the city

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
6.3

The rooms are very nice and have a view over the city. You can walk from the hostel to all the attractions. The staff is very bad though. There was nobody in the hostel the whole day even though it says 24 hours reception and when there was a misunderstanding with the rooms the owner didn't want to come to the hostel and didn't know which reservation we made nor was able to apologise for his mistakes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2016
9.4

Los dueños son muy amables, el local está muy bien ubicado, tiene unas vistas espectaculares al lago, la comida rica y barata para los precios de la zona, wiffi en las habitaciones... y limpias como no habíamos visto en 2 meses x India! Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2016
8.6

员工有点笨,但是相对其它印度人来说,凑合着吧。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Gru 2015
8.6

Staff are good and friendly. It is a good location and the rooms are good! Not so much of a hostel atmosphere though, so not the best for meeting people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jnggra
  • Szkocja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Gru 2015
7.1

it is situated up an alley with no lighting in the dark which isn't to clever. lack of hot water, you get approx. 2 minutes then it goes cold. great views from the rooftop restaurant, but cold when I was there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.