Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Kastoria - Thessaloniki

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Sie 2017
5.1

Cleaning is not good And it's difficult in half night to go to outside for WC .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • LaraRi
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Lip 2017
5.7

had to book a 3-bed room bc 2-bed rooms apparently were completely booked, when we arrived they asked how many people we were and put us into a 2-bed room but still charged the full amount. we complained, they were very rude and annoyed and out us into a 4-bed room and asked us the next day is we could move because they would need it. no services or facilities whatsoever. 2 showers and 3 bathrooms per floor is ok. ac is good but you may have to ask at the reception for it. location v good!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Lip 2017
5.7

This hotel (don't know if I really want to call it hotel) is located on a nice spot in the city and is easy to find. The rooms has AC and a basin - unfortunately the nice stuff to say ends there. The man in the reception when we got to Kastoria was unfriendly and we could not pay by card, even if the app says so. The beds are old with some unidentifiable spots on them, but they were ok to sleep on I guess. The bathrooms were nasty and really needed to be cleaned more often! Would not recommend!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Lip 2017
7.4

Uncomfortable beds and smell of cigarettes all over the hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Phanthomas
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
6.9

Das Hotel liegt direkt an der vielbefahrenen Hauptstraße sehr laut aber atmosphärisch,am Puls der Stadt.Zimmer waren sehr schlicht, ähnlich der Bilder,allerdings waren die Betten älter als auf den Fotos!Duschen waren ok,im Gegensatz zu den Toiletten!Dreckiger als auf einem Raststätten Klo an der Autobahn.Am Besten in der nächsten Drogerie/Apotheke Desinfektionsmittel kaufen,im Umkreis gibt es mehrere.Wifi sehr schlecht.Zimmer Reinigung+frische Handtücher gut(Schlüssel dafür abgeben) - Note: 3-

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Cze 2017
4.9

L'hotel si trova in una posizione centrale e comoda per raggiungere i principali punti d'interesse della città. Purtroppo però camere e bagni sono molto poco puliti e non è garantita la pulizia quotidiana degli spazi comuni (quindi bagni compresi) e delle stanze. Le aree sono poco illuminate, non c'è l'ascensore e la stanza dove lasciare o bagagli è uno sgabuzzino impolverato e pieno di scatoloni.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Cze 2017
8.3

Stayed here just for the night. Served its purpose. You get what you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
8.6

We only stayed for one night. Staff was nice, fast check in. The only detail we had was that the mattress of one of the beds was too old/used, and uncomfortable. Bathroom clean. Besides that, everything ok

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.