Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Kastoria - Thessaloniki

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.5
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lut 2017
7.7

A very good location and a decent price. The hotel is, however, quite crowdy. The rooms are OK, equipped with a sink. But be prepared for some inconvenience, i.e. common toilets and showers whose cleanliness might be questioned (think of toilet seat covers etc.) The staff is very friendly and ready to help. Location: close to the downtown, close to the sea, close to the railway station!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
5.4

This hostel is not very good. The staff is very serious and distant, most of them they just wave at you when you pass their office and they don't even say hi (Except one guy). The facilities are just for laugh, the same with cleanliness (especially the bathroom) & security. But this hostel has some pros also. It is cheap, it is warm, has bathroom, bed and a nice location. So if you have a little more money to spend, you should avoid this hostel, otherwise you can go i guess.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Lis 2016
10.0

Excellent location, very helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lis 2016
2.6

Detta tycker jag inte räknas som ett hostel, det va det enda som fanns tillgängligt just då. Vi va två och fick ett rum med fyra sängar. Toaletten låg långt från rummet och va inte den renaste, utanför rummet va en stor korridor i mitten fanns ett bord där det ofta satt en man och rökte inomhus ^^ wierd!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • gulcan
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
6.9

The place is ok for the people who do not want to sleep during night. Location is ok but very noisy at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Paź 2016
4.9

Pro: Günstig und zentral. Personal an der Rezeption war freundlich, WLAN-funktionierte Contra: Zimmer in sehr schlechtem Zustand (lieblose Möblierung, Raucherzimmer, sehr schmutzig, vergilbte Bettwäsche, kaputte Möbel, zu wenige Steckdosen), Bäder schlecht ausgestattet (Duschvorhang zu kurz, sodass alles nass wurde, keine Möglichkeit die Kleider irgendwo abzulegen, sodass sie nicht nass wurden) Definitiv nicht weiterzuempfehlen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Paź 2016
8.0

We only stayed 1 night however this hostel was in a perfect location and Thessaloniki had a lovely vibe about on a Thursday evening. We wished we had more time to explore Thessaloniki from the perfect location, close walk from the train station and not far walk towards the water front.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
8.0

Good location. Close to Train station. Staff are friendly. Rooms are big and clean. I would recommend this Hotel to all travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
28 Wrz 2016
5.7

Good location - clean enough but all things considered it was a bit over priced for what it was.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.