Hostelworld.com

Hotel Jason

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Hotel Jason Located at Glastros PO Box 323, , Mykonos.
Hotel Jason
Greece
Mykonos Cyclades 84600 Glastros PO Box 323
92% 94
37.4251672 25.3333353
Hotel Jason
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Paź 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Bardzo podobał mi się mój pobyt tam. Maria był bardzo miły przez cały czas. Mam nadzieję wrócić do Mykonos wkrótce.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2015
8.9

Fui mto bem atendida pela Maria, que se esforçou para entender o que precisava, já que meu inglês não é muito bom, me explicou como ir para todos os lugares e todos bem atenciosos, simpáticos, me trataram bem, a limpeza do quarto é muito boa, os quartos são arejados, adorei, recomendo e a piscina é maravilhosa!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2015
8.6

Great stay, very comfortable. Friendly staff and extremely clean. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Sie 2015
8.9

The hotel was located half way between town and one of the beaches. It was not the best location as the local buses were sometimes too full and not on schedule. The hotel was beautiful and clean. The pool was great. The hotel was quiet which was really nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2015
8.6

Ubicado a casi 2 km del pueblo pero bien comunicado ya que justo delante del hotel hay parada de bus. Lo mejor es tener una moto o coche para desplazarse para no estar pendiente de horarios de bus. Buena atención y lo mejor la piscina que hay. Un. Un buen sitio para alojarse. Algo caro pero son los precios medios de Mykonos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martincapul5676
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2015
9.7

Muy lindo hotel la gente super amable... volveria

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2015
8.6

La patronne est adorable très serviable. Il est préférable de ne pas avoir une chambre coté route.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2015
10.0

Great location, right next to a very frequent bus to beach and to town. Awesome swimming pool area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • isaparedes
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2015
7.4

El hotel es muy agradable, la piscina rica, las piezas limpias y el personal que atienden muy dispuesto a ayudar en todo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Lip 2015
8.3

There were a few long hairs in my bed... linen did not look the cleanest. Staff very helpful, I would recommend this place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.