Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2017
8.0

Wi-fi never worked...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2017
4.9

Bed really unconfortable. Too expensive according the label of the hotel, it eaven doesn't diserve one star, so three stars it's a joke. Indeed for the level of the hotel we expected better than we have seen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.3

You know when you travel alone, you're looking for something primordial for your trip...The wifi!! So when you book a room not for the cleanliness, not for the staf ( I have to say that the night guy was really rude... i didn't care about the customers), not for the location but only because it says the there is a wifi and it work like 10% of the time... it's a real problem... what do you do in your room at midnight when the bar of the hotel is closed and the tv is only in italian!?!?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Great value for money, excellent location, surpassed all expectations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Buena ubicación cerca de la terminal de tres porta nuova y a pocas cuadras del centro. Muy limpia y cómoda la habitación. Muy amable el personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.1

had a great stay at hotel italia and was very clean and comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lis 2016
6.6

Not well cleaned. Heating sytem was not strong enough.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.1

Hotel Italia è situato in una posizione magnifica, vicino alla stazione di Porta Nuova e circa venti minuti a piedi dl centro di Torino, cioè P.zza Castello, Duomo, Borgo Reale e Palazzo madama, ottima accoglienza e personale ottimo, camere belle e molto pulite. Devo dire che senz'altro lo consiglierò. e io Stesso dovessi ritornare a Torino sicuramente andrei ancora al Hotel Italia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.