Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Hotel Italia Torino Located at Corso Stati Uniti 9 bis, , Turin.
Hotel Italia Torino
Italy
Turin Piedmont italy 10128 T Corso Stati Uniti 9 bis
82% 109
45.0615784 7.6736283
Hotel Italia Torino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
7 Wrz 2016
8.0

Had a fine stay for 2 nights. Beds not very comfortable for me, too hard. Rooms are big. Aircon was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

Basic but clean. Breakfast buffe okay. Far from the city centre, so you might need a car. Not many restaurants or shops nearby. I'd go there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
9.1

Hôtel modeste situé à 5-10min à pied de la gare. Chambre relativement spacieuse pour un prix raisonnable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lip 2016
6.9

This was a nice wee hotel near the train station but a bit far away from the centre. However, Torino is pretty walkable so you can walk from the hotel to the main squares in about 20 minutes. I appreciated being able to leave my bag at the hotel during the day I checked out as my train wasn't until late in the afternoon. The rooms was comfortable and had air conditioning which was very important given the heat, however they looked a bit tired and could do with a modern upgrade.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lip 2016
8.6

Ottima posizione,personale gentile, struttura non nuova ma essenziale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lip 2016
7.4

Situé près de la gare. Climatisé. Chambres calmes sur rue. Bon rapport qualité prix. Fonctionnel. Nous avons pu laisser nos bagages 48h (le temps d'une escapade hors de Turin).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
3.4

Didn't have hot water, the guy at the desk was rude, said they had wifi but it didn't work wouldn't let anyone else but me into my room. Don't go here

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Cze 2016
8.3

Perfectly acceptable in every way. Wasn't anything special but literally all I needed was a bed and Torino has no other real hostels so this was an adequate alternative. Close to the main train station and shopping.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2016
9.4

No wifi, but there is a computer with LAN connection. Otherwise, everything was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Maj 2016
9.4

Good location and very helpful and pleasant staff. Nice change of pace from normal hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.