Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 6.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lip 2017
6.6

We only stayed one night, arrived late and left early, with that in mind it was a good place. Airconditioning didn't work and the staff didnt try to fix it which was probably the only downside to our stay there. Otherwise it was clean, a nice sized room and a good bed to sleep in, calm area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leotapies
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lip 2017
7.7

Es hotel, no hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lip 2017
7.4

Quiet room center of city close to the train station. Breakfast was nice but not much atmosphere and chances to make friends with the other travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
7.4

AC wasn't working in my room. When I asked about it, he just said "I am sorry", which doesn't fix my situation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
9.7

Ottimo sotto quasi tutti i punti di vista. Forse sarebbe perfetto se si potesse collocare una abat-jour sul comodino accanto al letto (anzichè sul tavolo accanto alla finestra) per poter leggere un libro. Il servizio di colazione è più che ottimo quanto a qualità e quantità. Sarebbe perfetto se il prezzo, comunque limitato, fosse compreso nella tariffa per la camera così come avviene nella maggior parte degli hotel. Splendida la vicinanza alla stazione di Porta Nuova.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Super hôtel de par sa localisation (5mn du centre ville en prenant le tram qui est à 5 mn à pied de l'hôtel ). Le personnel est très sympa et est très l'écoute des clients. Le petit déjeuner pour 5 € est très copieux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
8.9

Ottima posizione, pulizia staff gentile e disponibile, arredamento un po' retrò... ma considerando il costo non si può certo pretendere il lusso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
4.0

Very dirty and smelly room. Especially bathroom full of mold and bad smell.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Maj 2017
8.3

Overall we enjoyed our stay. Staff spoke a bit of French so we could communicate easily. Walls are not very soundproof and we were stuck with a very noisy group of teenagers for a few days who were on a school outing. Only 10 to 15 minute walking distance from the Puerta Nuova train station. Staff was nice enough to allow us to sit in a small living room on the main floor after checkout while waiting to catch our train. Don't forget to leave your room key at the desk whenever you go out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malta, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
4.9

Tired furniture. Found a bottle under the bed that did not belong to us. Not very clean. Expensive for what it is. Staff is exeptionally nice

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.