Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 146 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Lip 2017
6.6

We only stayed one night, arrived late and left early, with that in mind it was a good place. Airconditioning didn't work and the staff didnt try to fix it which was probably the only downside to our stay there. Otherwise it was clean, a nice sized room and a good bed to sleep in, calm area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leotapies
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
18 Lip 2017
7.7

Es hotel, no hostel

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lip 2017
7.1

The desktop in our room was filthy on arrival but the rest of the room appeared ok. Maybe just forgot to clean that part. Good location 8-10 min walk from main train station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
9 Lip 2017
7.4

Quiet room center of city close to the train station. Breakfast was nice but not much atmosphere and chances to make friends with the other travellers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2017
7.4

AC wasn't working in my room. When I asked about it, he just said "I am sorry", which doesn't fix my situation.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
9.7

Ottimo sotto quasi tutti i punti di vista. Forse sarebbe perfetto se si potesse collocare una abat-jour sul comodino accanto al letto (anzichè sul tavolo accanto alla finestra) per poter leggere un libro. Il servizio di colazione è più che ottimo quanto a qualità e quantità. Sarebbe perfetto se il prezzo, comunque limitato, fosse compreso nella tariffa per la camera così come avviene nella maggior parte degli hotel. Splendida la vicinanza alla stazione di Porta Nuova.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Super hôtel de par sa localisation (5mn du centre ville en prenant le tram qui est à 5 mn à pied de l'hôtel ). Le personnel est très sympa et est très l'écoute des clients. Le petit déjeuner pour 5 € est très copieux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
8.9

Ottima posizione, pulizia staff gentile e disponibile, arredamento un po' retrò... ma considerando il costo non si può certo pretendere il lusso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
4.0

Very dirty and smelly room. Especially bathroom full of mold and bad smell.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Maj 2017
8.3

Overall we enjoyed our stay. Staff spoke a bit of French so we could communicate easily. Walls are not very soundproof and we were stuck with a very noisy group of teenagers for a few days who were on a school outing. Only 10 to 15 minute walking distance from the Puerta Nuova train station. Staff was nice enough to allow us to sit in a small living room on the main floor after checkout while waiting to catch our train. Don't forget to leave your room key at the desk whenever you go out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×