Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 133 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
10.0

Super hôtel de par sa localisation (5mn du centre ville en prenant le tram qui est à 5 mn à pied de l'hôtel ). Le personnel est très sympa et est très l'écoute des clients. Le petit déjeuner pour 5 € est très copieux.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
8.9

Ottima posizione, pulizia staff gentile e disponibile, arredamento un po' retrò... ma considerando il costo non si può certo pretendere il lusso

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
4.0

Very dirty and smelly room. Especially bathroom full of mold and bad smell.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
8.3

Overall we enjoyed our stay. Staff spoke a bit of French so we could communicate easily. Walls are not very soundproof and we were stuck with a very noisy group of teenagers for a few days who were on a school outing. Only 10 to 15 minute walking distance from the Puerta Nuova train station. Staff was nice enough to allow us to sit in a small living room on the main floor after checkout while waiting to catch our train. Don't forget to leave your room key at the desk whenever you go out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malta, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
4.9

Tired furniture. Found a bottle under the bed that did not belong to us. Not very clean. Expensive for what it is. Staff is exeptionally nice

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Kwi 2017
8.0

Wi-fi never worked...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Kwi 2017
4.9

Bed really unconfortable. Too expensive according the label of the hotel, it eaven doesn't diserve one star, so three stars it's a joke. Indeed for the level of the hotel we expected better than we have seen.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
6.3

You know when you travel alone, you're looking for something primordial for your trip...The wifi!! So when you book a room not for the cleanliness, not for the staf ( I have to say that the night guy was really rude... i didn't care about the customers), not for the location but only because it says the there is a wifi and it work like 10% of the time... it's a real problem... what do you do in your room at midnight when the bar of the hotel is closed and the tv is only in italian!?!?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Great value for money, excellent location, surpassed all expectations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Buena ubicación cerca de la terminal de tres porta nuova y a pocas cuadras del centro. Muy limpia y cómoda la habitación. Muy amable el personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.