Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Italia Torino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lut 2017
10.0

Great value for money, excellent location, surpassed all expectations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
10.0

Buena ubicación cerca de la terminal de tres porta nuova y a pocas cuadras del centro. Muy limpia y cómoda la habitación. Muy amable el personal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
9.1

had a great stay at hotel italia and was very clean and comfortable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lis 2016
6.6

Not well cleaned. Heating sytem was not strong enough.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
9.1

Hotel Italia è situato in una posizione magnifica, vicino alla stazione di Porta Nuova e circa venti minuti a piedi dl centro di Torino, cioè P.zza Castello, Duomo, Borgo Reale e Palazzo madama, ottima accoglienza e personale ottimo, camere belle e molto pulite. Devo dire che senz'altro lo consiglierò. e io Stesso dovessi ritornare a Torino sicuramente andrei ancora al Hotel Italia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jesperthewoman
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Paź 2016
6.9

It was one of the few option thasöt exsisted so without any complaints, it was okey. A bed, private toalett and shower, with a frensh balcony, for one night, without breakfast when my train was going the next day really early, it was ok.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Paź 2016
9.1

Bom quarto com banheiro privativo. Localização bem próxima a ferrovia. Poucos minutos a pé do centro. Café da manhã com variedade, muito bom. Mas é pago a parte (5euros). Pelo preço da hospedagem poderia ter o café da manhã incluso.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
8.6

Muy buena relación precio/calidad, bien ubicado y limpio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Wrz 2016
8.0

Had a fine stay for 2 nights. Beds not very comfortable for me, too hard. Rooms are big. Aircon was great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

Basic but clean. Breakfast buffe okay. Far from the city centre, so you might need a car. Not many restaurants or shops nearby. I'd go there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.