Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Giovannina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 1409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 1409 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Wrz 2017
9.4

Personal atentó, cerca a la estación de bus y metro y a 10 minutos de de la parte historica de Venecia .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
9.1

Hôtel super bien situé, personnel très gentil, calme, chambre simple et ancienne mais avec le nécessaire. Bon rapport qualité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2017
4.0

En realidad muy negativos los comentarios que debo hacerles, la ubicación muy buena pero el servicio muy malo, la habitación tenía un olor a humedad, no había buena conexión a Internet y no tiene ascensor y me toco dejar la maleta en recepción, por otro lado a las dos de la mañana se escuchan gritos en la calle de la persona que estaba de turno ese día en recepción con otras personas que querían rentar una habitació, y no me fue posible dormir bien. Nada recomendable el lugar la verdad.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Wrz 2017
3.7

It wasn't in a very safe area with gangs outside the hostel. The room was incredibly basic which chipped paint, dust everywhere, very dirty rooms. We hope the bed linen had been cleaned sufficiently. The communal shower was broken and there were geckos/lizards living in the shower. The toilet wasn't clean either. Our window to our hostel room was smashed also so we didn't feel safe at all. Do not stay here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sie 2017
6.0

It was as a nightmare.Location is very close to train station but there were so many dealers,whores and dangerous people so be careful returning at night.Even though the staff very kind and smiling.Hotel was clean and regular.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
13 Sie 2017
3.1

Can't even sleep in here quietly

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • guid0_98
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
8.6

Hotel Giovannina is the perfect place if you're looking for a cheap place. The location is great, only 3 minutes away from the train and bus station in Mestre. From there you can take a bus that takes you in Venice in 10 minutes (4th stop). A cheap supermarket is only a few minutes of walking from the hotel. The stuff was helpful and kind, and our accommodation was definitely worth the money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
4.9

I got scabies from this hotel.Worst experience .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Sie 2017
2.0

Mal. No funciona llave, ni un enchufe, ni WiFi salvo recepción. .. Todo mal. Para colmo había algunos delante del hostel con algún tipo de relación con el recepcionista hablando y con música disco y árabe hasta las 4... Pedí silencio y gesto obsceno. No hay aparcamiento gratuito como se dice, es zona azul de pagar. Vete a otro sitio.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2017
4.0

Es un sitio de paso, el sitio resulta bastante tétrico aunque el personal es simpatico

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×