Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Gerando

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 906 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 906 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 7.6
Hotel Gerando Located at 11, Rue Gerando, , Paris.
Hotel Gerando
France
Paris 75009 11, Rue Gerando
84% 906
48.8824690 2.3458450
Hotel Gerando
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
10.0

Ich war nur eine Nacht dort aber es ist wirklich ein schönes und sauberes Hotel mit einer TOP Lage... Mitarbeiter sind freundlich alles lief problemlos und die Zimmer sind gut und sehr sehr sauber wenn auch etwas in die Jahre gekommen... manchmal war es Nachts etwas lauter aber das lag nun mal an den anderen Gästen da kann das Hotel nichts für :) Werde wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.9

Buen precio para la ubicación del hotel, las habitaciones son normales nada fuera de lo común, no tengo quejas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lip 2016
10.0

Muito bem localizado, recepção eficiente, seguro, bom quarto, limpo, não tenho do que reclamar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2016
8.6

Hotel 2 estrellas. Podría tener alguna más si hacen algún mantenimiento, agregan aire acondicionado y renuevan alfombras. De todas formas tiene una miy buena relación calidad-precio y esta muy bien ubicado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
9 Lip 2016
7.7

Basically it is a hotel. Location is amazing, within 10 minute walking distance to sacre coeur and metro station. Staff was good. Facilities just ok. (Shower was broken in my Room so i had to hold it all the time) Only big complaint, we asked for a 3 bed Room and got one triple bed. It was ok because i was with my father and brother, but this night be a big issue for someone else. Perfect for couples

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sophievetter7148
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
25 Cze 2016
6.6

Unfortunately, the photos are a bit misleading. Must have been a great photographer. The atmosphere is not the same in reality. We thought for the price we would not only get a great location but also a beautiful room. The toilet had a lose lid. Other than that, all good.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2016
8.3

Rooms were not very large, but were clean and cosy. Location is great, not in the city but just 3 minutes walking from the metro station. Paris is a big city so don't expect to see everything by walk. It is also very close to Sacre-Coeur and Molin Rouge. The neighbourhood is friendly but noisy at night, and the room also tend to be very hot in Summer, so you might enjoy openning the window. But overall was a good experience. The staff is very friendly, let us check up earlier and store your bag

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
7.4

Si vous aimez le Luxe ou le super confort cet hôtel n'est pas pour vous ! Cependant, la sécurité est là ! C'est un vieil hôtel avec moquette au sol et mural ! l'ascenseur n'est pas très adéquate. Nous étions juste de passage pour prendre l'avion. C'était tout à fait convenable pour ça et le rapport qualité prix était plus que satisfaisant !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.