Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Gerando

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 917 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.5
Hotel Gerando Located at 11, Rue Gerando, , Paris.
Hotel Gerando
France
Paris 75009 11, Rue Gerando
79% 917
48.8824690 2.3458450
Hotel Gerando
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.9

Le camere non molto grandi e un po' vecchiotte ma posizione molto comoda per la metro e per fare una piacevole passeggiata per il quartiere di Montmartre. Personale molto cortese e disponibile e buona pulizia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kjankulovski
  • Chorwacja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.0

All was great, but madrases are terrible, too soft and it was really hard to sleep on it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sty 2017
3.7

We booked for a 3 beds-room but actually it was a double bed room and we had no space at all to move or to open the luggage. All the carpet of the staircase was smelling of vinegar and the staff wasn't so nice.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Gru 2016
8.0

Nur wenige meter zur metro-Station. Preis Leistung sehr gut. Es wurde jeden Tag geputzt. Sauberes und schönes Bad. Zimmer relativ klein aber gut ausreichend für 2 Personen. Gänge sind sehr schmal. Im großen und ganzen kann ich das Hotel nur weiterempfehlen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Samoa Amerykańskie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
6.6

Good place to crash at the end of the day on the cheap. Not much else to say.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
9 Paź 2016
7.7

This was in such a great location. Lots of restaurants and bakeries nearby as well as the metro station. The hotel was quaint and small but everything you needed was there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Wrz 2016
6.9

I stayed there in a private room which I thought was worth the money until I moved to a different hostel around the block and had a much nicer private room for much cheaper.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Wrz 2016
7.7

This hotel is excellently located near Montmartre and close to a subway station. The rooms are not big, but quite comfortable with a bathroom included and daily towel changes. The hotel is not super squeaky clean, but clean enough for the average traveller. The people at reception are friendly and professional. Earplugs might be handy for those who are easily bothered by noise. I would recommend this place for short city trips.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2016
10.0

Ich war nur eine Nacht dort aber es ist wirklich ein schönes und sauberes Hotel mit einer TOP Lage... Mitarbeiter sind freundlich alles lief problemlos und die Zimmer sind gut und sehr sehr sauber wenn auch etwas in die Jahre gekommen... manchmal war es Nachts etwas lauter aber das lag nun mal an den anderen Gästen da kann das Hotel nichts für :) Werde wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
8.9

Buen precio para la ubicación del hotel, las habitaciones son normales nada fuera de lo común, no tengo quejas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.