Hostelworld.com

Hotel Europa Life

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,165 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
Hotel Europa Life Located at Baseler Strae 17, 60329 Frankfurt Main, Frankfurt.
Hotel Europa Life
Germany
Frankfurt 60329 Hessen Baseler Stra�e 17, 60329 Frankfurt Main
96% 1165
50.1045472 8.6644792
Hotel Europa Life
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Das Hotel könnte nicht zentraler liegen, man ist zu Fuß in 5 Minuten in der Innenstadt oder am Bahnhof. Die Zimmer sind etwas klein, jedoch modern ausgestattet und sehr sauber, sodass man schnell drüber hinweg sehen kann. Die Minibar ist inklusive und wird jeden Tag befüllt. Beim Frühstück fehlt es an nichts. Kaffee, Rühr- oder Spiegelei wird auf Wunsch frisch zubereitet. Das Personal ist unglaublich zuvorkommend. Es kann locker mit 4 Sterne Hotels mithalten. Ich kann es nur weiterempfehlen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

Close to the station, staffs are friendly and helpful, room was small but very nice little room. Got everything you need.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
9.4

The Europa Life is very close to the main train station (but on cleaner, non-seedy side of the station) & fairly easy walk over to the old town/Römerberg area (~ 20 minutes). My room was rather small, but had window for brightness, a comfortable double bed & shower that functioned very well. Of note was that the room/bathroom area were amazingly clean! The staff were all friendly & efficient. Additionally of note, the breakfast served was very good too. I recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
10.0

My stay here was awesome. I was blown away at how close the hotel was to the train station. The staff was friendly and the facility was extremely clean. I'll definitely consider staying here on my next visit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
9.4

Trovato disponibilità, cortesia, pulizia, tranquillo e ottima e ricca prima colazione.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lut 2016
8.9

Very close to the main station/subway. Calm and clean place with small but cozy room. Staff and facility was good. Also it has nice breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2015
9.4

You're perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2015
8.3

After paying for the 3 star "life" hotel, I got upgraded to the 4 star "style" hotel (which is actually just part of the same building). Even without the upgrade I would say this was excellent value for money. Excellent transport links. My room was street-facing and there was noise from the street, but not enough to keep me awake. The neighbourhood is quite rough - the streets nearby have lots of bars, although Europa is in an area with mainly hotels and bar customers didn't loiter outside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Gru 2015
10.0

Pleasantly surprised - very nice hotel for the price we paid!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2015
10.0

The location was really good, very and easy to get to tourist attractions. The staff were all so amazing and very helpful and cheerful. The breakfast was very delicious.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.