Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Europa Life

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,183 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.6
Hotel Europa Life Located at Baseler Strae 17, 60329 Frankfurt Main, Frankfurt.
Hotel Europa Life
Germany
Frankfurt 60329 Hessen Baseler Stra�e 17, 60329 Frankfurt Main
95% 1183
50.1045472 8.6644792
Hotel Europa Life
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.1

シングルルームを利用。中央駅から近く、フロントの方の対応も良く、部屋も清潔でした。 Wi-Fiも使うことができ、冷蔵庫にはフリードリンクがあり、ビールもあり助かりました。 コンセントが枕近くにあればもっとよかったと思いました。 料金も安く非常に良いと思います。 i stayed at single room. it is near from centre station.staffs were kind and room was clean. we could use wi-fi and there were free drinks and bears in refrigerater. if plag was near from bed,it's is useful. value is cheap so i think this hotel is very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

It's very nice hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

Very nice location, awesome breakfast. Kind staff. Room was very clean, but wifi is not that fast. Also it is close to main train station so that very easy to approching, but also very loud 'cause it's near the street(cars and s-bahn noise). Overall, it is worth to stay with reasonable price. b!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

离火车站很近,很好找,房间和照片中一毛一样,良心店家有木有!设施齐全,重点是有wifi啊!早餐必须点赞!!!自助,精品,感动哭😭房间隔音超棒,很安静~再来还会住在这里!强力推荐!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Sie 2016
9.4

트윈룸 이용했는데 방은 깨끗한 모텔같아요. 중앙역이랑 가까워서 찾기도 좋고 어디갈 때도 편했어요. 조식은 1층 식당에서 하는데 아주머니 친절합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Scharnhorst629
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
31 Lip 2016
9.7

여행 마치고 프랑크푸르트에서 마지막 밤을 이곳에서 잤는데 정말 좋습니다. 위치도 중앙역에서 가까울 뿐더러 남들 걱정하는 홍등가하고 섞여있지 않습니다. 직원들도 친절하고 시설도 매우 좋았어요. 하루 정도 머무실거면 이 호텔을 무조건 추천합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2016
9.1

I had an excellent one night stay. Great location and the staff were curtious and as helpful as they could be. Nice, funky room with everything you need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
10.0

A truly special venue for maximum service and facilitaties at an excellent price. I have already booked in for 3 more nights. As for the staff - Best ever. Make you feel welcome, special and with an 'everything is possible' attitude. Thank you team Europa Life. Pete

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Lip 2016
10.0

I really liked this place. The rooms are quite small...but they actually felt very cozy to me. It is about a one minute walk to the train station and it's pretty easy to get to points of interest in Frankfurt. The staff were very nice, plus there is a great free breakfast and a free minibar in the room! I will definitely stay here again, if I go back to Frankfurt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Cze 2016
10.0

Very good location. No common area for integration, but all room was clean and staff completely helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.