Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Europa Life

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,190 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.0
Hotel Europa Life Located at Baseler Strae 17, 60329 Frankfurt Main, Frankfurt.
Hotel Europa Life
Germany
Frankfurt 60329 Hessen Baseler Stra�e 17, 60329 Frankfurt Main
94% 1190
50.1045472 8.6644792
Hotel Europa Life
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Lis 2016
7.4

Rooms were nice, but small. Shower design / layout was annoying. Location was very convenient.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • janzenjames1040
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Paź 2016
8.6

Clean. Very nice staff and front desk help. Breakfast was good. Would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
9.7

다른데는 안가봤지만, 다음에도 여기 갈겁니다 가깝고, 가격저렴하고, 깨끗하고, 조식도 풍성합니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Paź 2016
9.7

It was a great choice , for sure I would recommend it for anybody else

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Paź 2016
9.4

Great location! Close to the train station, and we were able to walk everywhere we wanted to go (we do like to walk). Free mini bar was a treat! Helpful staff. Nice stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Paź 2016
10.0

So , so happy with my room. Clean and modern! Staf was knowledgeable and super friendly as well as kind. You can't beat location, and for the price is well worth it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.1

シングルルームを利用。中央駅から近く、フロントの方の対応も良く、部屋も清潔でした。 Wi-Fiも使うことができ、冷蔵庫にはフリードリンクがあり、ビールもあり助かりました。 コンセントが枕近くにあればもっとよかったと思いました。 料金も安く非常に良いと思います。 i stayed at single room. it is near from centre station.staffs were kind and room was clean. we could use wi-fi and there were free drinks and bears in refrigerater. if plag was near from bed,it's is useful. value is cheap so i think this hotel is very nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2016
10.0

It's very nice hotel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

Very nice location, awesome breakfast. Kind staff. Room was very clean, but wifi is not that fast. Also it is close to main train station so that very easy to approching, but also very loud 'cause it's near the street(cars and s-bahn noise). Overall, it is worth to stay with reasonable price. b!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
10.0

离火车站很近,很好找,房间和照片中一毛一样,良心店家有木有!设施齐全,重点是有wifi啊!早餐必须点赞!!!自助,精品,感动哭😭房间隔音超棒,很安静~再来还会住在这里!强力推荐!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.