Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Eiffel Rive Gauche

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.0
Hotel Eiffel Rive Gauche Located at 6, rue Gros Caillou, , Paris.
Hotel Eiffel Rive Gauche
France
Paris 75007 6, rue Gros Caillou
88% 111
48.8574173 2.3024651
Hotel Eiffel Rive Gauche
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
8.3

It was a great hotel location. Blocks away from the Eiffel Tower. The decorations were cute and the staff was helpful. The elevator and shower were small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
7.7

On arrival staff at the reception told us that no hot water in building as the boiler breakdown, And it was repaired in the evening. For the inconvenience that caused they offer free breakfast

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
10.0

Great location, large rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
10.0

Hidden gem in the middle of the city! Much recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2016
8.0

Hotel Eiffel Rive Gauche is well located within walking distance of the Champs de Mars and the Eiffel tower. The room was well taken care of and clean. The staff was courteous and helpful. The narrow alley down which the hotel is located can be a bit empty at night but the surrounding neighborhood seems very safe and friendly. A bit of confusion over the time of the wine and cheese tasting was the only drawback. Would definitely recommend to the Hotel Eiffel Rive Gauche others visiting Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
9.7

El lugar nuy comodo y accessible, cuenta con los servicios necesarios para tu estadía, en mi caso la habitación fué muy cómoda ya que me hospede con mi familia. Mi unico comentario es respecto al desayuno haría la observación de contacr con más opciones

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sie 2016
8.0

Beautiful view of the Effiel tower from our room, very clean. Showers were very small and hard to shower in and the ask you to leave your key at the front which we were not comfortable with. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
8.3

This was my first trip to Paris and wanted a hotel close to some of the sightseeing I wanted to do. The hotel is quite close to the Eiffel Tower but a long walk from anything else. My door had key issues and any key they gave me didn't work, but they were very helpful every time I needed back into my room. I would recommend this hotel to anyone but just keep in mind the distance to other tourist locations.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.