Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 129 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.8
Hotel De la Paix Located at Bernastrasse 24, , Interlaken.
Hotel De la Paix
Switzerland
Interlaken 3800 Bernastrasse 24
85% 129
46.6803305 7.8537869
Hotel De la Paix
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
10.0

价格再低些

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2016
8.3

장점. 1. 직원이 친절하다. 2. 주변이 조용하다. 3. 나름 깨끗하다. 4. 호텔, 호스텔의 개념보다는 가정집같다. 단점. 1. 동역하고 멀다. (산악 기차 동역에서 출발) 2. 무료 기차, 버스 이용표를 주나 기차는 시간이 맞아야 사용가능하니 그리 쓸모가 없었다.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
8.0

Small room but most of the things are fine e.g. Convenient location, view from the room, nice staff, reasonable price...etc, excluding the bathing area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Hôtel typique pratique et simple pour un séjour de quelques nuits Nous avions une chambre avec sdb et wc communs : très propre et accès facile. Personnel agréable et proche de toutes commodités et du centre ville. Points d'amélioration : chambres sous les toits pas de climatisation ou ventilateur, petite fenêtre donc un peu chaud; pas de volets mais un simple rideau; petit déjeuner un peu cher (15 chf)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
3.7

If you are looking for the bagpackers room, this isn't the one. I recommend you to stay at the regular room with private bathroom.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jooni413
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Lip 2016
7.1

Very close to Interlaken-West Very small lift

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
9.4

离intenlaken西站就几分钟的路程,很方便,前台的服务很热情

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lip 2016
8.3

We stayed in the backpackers corner, and loved it. There is a small fridge to use and the bathroom is very clean. The shower is a floor below, but is no issue. Very nice receptionist who helped us find our way around town and she let us keep our luggage there after checkout and our valuables behind the desk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yuwonkyung
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Cze 2016
9.7

위치는 노트르담이랑 마레지구 근처에있었습니다! 3분?5분거리에 버스정류장과 앞뒤로 지하철역이 있었어요! 조식도 빵과 시리얼 음료 커피 잘나왔었구 저희가 아침7시에 도착해서 짐보관 요청했는데 정말 친절하게 해주시고! 보안도 안전했습니다! 취사시설이없어서 아쉬웠지만 마레지구에 맛집이 많아서 상관없었어용! 숙소에서 청소하는 11시에서 2시?였나 3시였나 그때 나가있어야했는데 늦게 일어나시는 분들은 참고하세용! 아! 와이파이는 1층에서만 됬어요! 전 쓰리심써서 상관없었지만! 총합적으로 깨끗하고 안전한 숙소였습니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clarawellons8735
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
7.4

We enjoyed most of our stay here. Conveniently located with a lovely view, the woman who checked us in was very helpful. But, the shower curtain is too small for the shower and does not close. Using it flooded the bathroom. When I called the front desk, a man arrived and cleaned it with hand towels. He asked me if I was Indian, as Indians always call with the same complaint. I showed him the cause of the problem, but he did not seem interested and left. Overall good, except for that experience.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.