Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel DEAUVILLE (Inn, hostel & crewhouse)

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Hotel DEAUVILLE (Inn, hostel & crewhouse) Located at 2916 N. Ocean Blvd, , Fort Lauderdale.
Hotel DEAUVILLE (Inn, hostel & crewhouse)
USA
Fort Lauderdale Florida 33308 2916 N. Ocean Blvd
90% 303
26.1642120 -80.1008580
Hotel DEAUVILLE (Inn, hostel & crewhouse)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Cze 2016
9.7

All in all it was awesome. The manager was very friendly and helpful providing information regarding amenities and in general. She volunteered researching on internet and drawing maps for me. Thanks for helping on making my vacation a very nice experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
9.1

Lugar muito agradável e tranquilo, com ótimo ambiente e uma equipe muito profissional, competente e atenciosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
10.0

I was very pleased with staff, cleanliness, and close location to the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2016
9.1

Walked into room and was spotless, really thorough cleaning done! Staff were great and very friendly! Needed to check out early and staff were very accomdating. Would highly reccomend for anyone for a lay over or even longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
7.4

Good for a cheap stay in Fort Lauderdale. Filled with long term stayers which create kind of a strange vibe. Rooms were okay, but a little bit too small. Anyway, guess I would stay there a second time if it is just for two or three days

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
10.0

ALTHOUGH IT WAS ONLY ONE NIGHT ; I HAD A GREAT EXPERIENCE. EVERYBODY VERY NICE. WILL DEFINITELY COME BACK. BUSES NEAR BY, CAN GET BY BUS FROM THE AIRPORT TAKING 2 BUSES; NEIGHBORHOOD BEAUTIFUL; BEACH A COUPLE OF BLOCKS FREE BEACH CHAIRS, STORES AND RESTAURANTS A COUPLE OF BLOCKS AWAY, ETC...JUST WONDERFUL

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
9.7

Great place to stay and staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

Incredible location, very clean. Staff was friendly and knowledgeable. I stayed 6 days and would definitely recommend it to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
8.3

super freundliche Mitarbeiter, sehr hilfsbereit und zuvorkommend. Anlage sehr ordentlich und schön gemacht. Late check-in war super organisiert.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Me senti bien y segura,exelente atencion,limpieza Gracias

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.