Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cortina

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 158 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.4
Hotel Cortina Located at Kantstrasse 140, , Berlin.
Hotel Cortina
Germany
Berlin Berlin 10623 Kantstrasse 140
70% 158
52.5058125 13.3191418
Hotel Cortina
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
8.0

No WiFi in bedrooms but at the reception

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
6.3

Bij Hotel Cortina staat vriendelijkheid van het personeel niet op de eerste plaats. Ook niet op de tweede plaats, waarschijnlijk. Alles is moeilijk en vooral vermoeiend, ook al is het eigenlijk niet moeilijk en waren wij een van de weinige gasten hier. De uitstraling en sfeer van het hotel is ontzettend Duits, en dat positief, en het ligt in een leuke buurt met veel toffe eettentjes (ga zeker ontbijten bij Literaturhaus). Er is geen airco, en dat is dan weer jammer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lip 2016
5.4

The staff here are SO RUDE. I have stayed in places all around the world and I have never encountered staff so impatient and tactless. Otherwise, the location is good (near the station). There is no atmosphere - in fact they wouldn't let me sit and use my phone in the breakfast area because breakfast was over. Good place just to sleep.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Maj 2016
3.7

Hotel was not in the city center like advertised, the rooms were way over-priced for what you got and the staff was unbelievably rude and unhelpful. Would not go back.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
6.0

- sehr wortkarge Begrüßung - Zimmer roch stark nach Toilette/Abwässern, mit viel Lüften nicht zu beseitigen und nicht dran zu gewöhnen - Heizung nicht verstellbar, keine zweite Decke - Die Türen sind mit einem einfachen "Keller"-Schlüssel verschlossen (unsicher, sehr laut wenn nachts Ankommende das Schlüsselloch suchen) - Türen undicht (zieht, sehr laut) -Zimmer 10 direkt mit Bett an der Tür neben dem Flur-Klo - ab 7 Uhr morgens Lärm durch die Putzfrauen - einen Haartrockner gab es nicht

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2016
9.7

The hotel is in a good location next to the train station....very convenient. What's exciting about this hotel is its spacious rooms. Their double rooms are very spacious with a double bed, extra baby beds, seating couch and chandaria lighting (at leat in the room allocated to me). It's good for those who want to rest without much disturbance. Internet is superb. The only request to mgt, in that they should have a space where clients can access kitchen facilities. Keep it up guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
15 Kwi 2016
8.3

It is more a hotel than a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
8.0

Location great, and i found the maid service excellent. Very close to a "s" station. I actually found the staff to be polite. Only reason lower score was no safe in room for passport etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.