Hostelworld.com

Hotel Chinatown 2

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2017
3.1

No aircon and not helpful staff. Stayed here three nights and couldnt sleep cause of the heat.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • guizhen
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
8.0

因为英文不好才找的中国旅店,作为写着中国旅馆,里面人员不会讲中文,有点无语,不过人还是不错的。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.0

The lobby is allowed smoking. It is highly influenced the atmosphere because it is a central air-conditioning system.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Paź 2016
6.6

チャイナタウンのアーケードの中なので少々見つけにくいかもしれません。スタッフの方はとても親切です。シャワールームのドアが壊れていて困りましたが、それ以外は特に問題もなく値段相応かと感じました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Paź 2016
6.9

Stayed in a standard twin room with 2 single beds. The room not very big but enough space for putting luggage and walk around in the room. Wifi is strong, at least not laggy when browsing facebook and watching video in youtube. There is private toilet in the room and is clean. There is an old model TV in the room with local TV channel and Sport Channel (astro supersports 3). I watched LIVE soccer match in room! ^^ The staff are friendly as well can able to communicate in English.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
5.7

The air-conditioning was just a shaft in the ceiling constantly blowing cold air, and there was no way to turn it off. I had no long-sleeved clothes so I was constantly freezing and sitting wrapped in a blanket. I asked them several times to do something about it but they kept replying there was nothing they could do ("it is central AC sir, what can we do"). My room had no window, just like the corridors and pretty much the whole building, which I found extremely claustrophobic and depressing.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Paź 2016
10.0

perfect. everything is ok. thanks

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
8.9

Très bien situé, très propre, dommage qu'il n'y ait pas de fenêtre dans les chambres

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
26 Wrz 2016
10.0

perfect stay nice location great staff love this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Wrz 2016
10.0

perfect stay nice location great staff love this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.