Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Mar 2017
9.7

Great clean cheap hotel. Fantastic included breakfast. Location makes walking anywhere very easy. Wifi seemed to be on all floors definitely worked in my room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
4.6

The staff was very unfriendly. The breakfast on the second day was less than on the first day. There were no options for washing as mentioned online. The neighborhood was not really nice. The towels and bed linen had some dirty spots. The water bathroom sink hardly rinsed. It was very cold in the room and the whole hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Mar 2017
7.7

Tolle Lage, sehr kleine Zimmer, Frühstücksraum sehr dunkel,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Great hostel! Super clean, beautiful view, great location walking distance from Casa Port train station, friendly staff, and delicious breakfast. Would definitely stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Mar 2017
10.0

Great place and atmosphere. Loved this hostel. Very helpful on all accounts.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lut 2017
8.9

Nuestra estancia fue corta pero agradable. La habitación era confortable, pero la ventana cerraba mal y entraba un poco de frío, por lo demás todo fue estupendamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • fordescortverde
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 87 Recenzje
25 Lut 2017
9.4

Conveniently place in the medina, near the train station. The area is safe and staff is helpful when asked. Breakfast is huge and delicious. I would come back if I visit Casablanca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
7.1

A little expensive for what you get.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Wonderful, heartfelt hospitality here, with a beautiful balcony to relax on and comfy bed and great hot shower. Great breakfast too and really enjoyed my time here. Thank you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
4 Lut 2017
5.7

We are on a roadtrip and needed a bed late in the day, so we checked the internet and only found this. Unfortunately. The hotel is a flophouse with noisy people on the floors till late in the night and from early in the morning. Annoying if you wanna sleep. Facilities were bad, which is not a problem for me. It's quiet standard if you wanna sleep cheap. The thing is we paid 40 bucks for a room which is maybe worth 10 to 20. There are lots of local guesthouses in the Medina we heard.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.