Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Central

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.7
Hotel Central Located at 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina, , Casablanca.
Hotel Central
Morocco
Casablanca 20000 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina
75% 1242
33.6023063 -7.6198124
Hotel Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.0

Nothing fancy but a nice, quiet little hotel that has clean, ensuite rooms and includes a standard but filling breakfast of coffee, juice, bread and fruit. Located right next to the shore on the edge of the old medina so easy to find and within walking distance of both a train station and the CTM coach station. As a single traveller there wasnot much to do or much of an atmosphere in the hotel but if your just looking for a basic, decent hotel as a base to explore Casablanca then perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
6.0

Die Badezimmer sind nicht gut. Das Waschbecken floss nicht gut ab und war undicht. Der Abzug funktionierte nicht. Im anderen Badezimmer ging das Licht nicht. Auch ist die Einrichtung der Badezimmer eher niedriger Standard. Das Zimmer selbst war in Ordnung.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Lip 2016
5.4

Sin aire acondicionado, para su elevado precio bastante malo no es ni un hostel ni un hotel ! Nada de ambiente!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
9.1

Enjoyed my stay at the central hotel. it has a kind of crumbling charm. The location is good. The place was clean and staff very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
8.6

The staff was great! Very, very helpful in terms of helping us figure out our travels and other preferrable things to do in the area. Breakfast was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Lip 2016
7.7

Staff was very relaxed, friendly, and accommodating. I would recommend this and would stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2016
2.0

Please disregard the rating. I was unable to find this hostel despite an extensive search.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Maj 2016
7.7

Location is right in the medina. 10 minute walk to Ricks Cafe and the large mosque. I think it's a little spendy for a budget hotel but there aren't many choices in Casablanca.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2016
7.1

This place is just fine. Its cheaper than other places in Casa. Rooms are ok, they look tidy, but the bathroom could have been more clean. Location is good. Near train station and inside medina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

Great hostel! The staff was amazing and fun to be around. We were offered tea and fruit while we hung out in the lobby. It's a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.