Hostelworld.com

Hotel Central

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1298 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Lut 2017
5.7

We are on a roadtrip and needed a bed late in the day, so we checked the internet and only found this. Unfortunately. The hotel is a flophouse with noisy people on the floors till late in the night and from early in the morning. Annoying if you wanna sleep. Facilities were bad, which is not a problem for me. It's quiet standard if you wanna sleep cheap. The thing is we paid 40 bucks for a room which is maybe worth 10 to 20. There are lots of local guesthouses in the Medina we heard.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 49 Recenzje
16 Sty 2017
8.0

Good place for a reasonably cheap hotel. Handy location and good free breakfast. Wi Fi wasn't working though (just went down the road to a nearby McDonalds)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sty 2017
6.3

No lo recomiendo en invierno! Se filtra el aire por todos lados y no hay calefacción. Bastante caro para ser un hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Sty 2017
5.1

El lugar es limpio pero muy frio. El staff completamente desinteresado, sin la mas minima gana de ayudar. Esta ubicado en una plaza no muy agraceada, sin duda hay mejores locaciones. No lo recomiendo

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
4.9

Personnel très désagréable à l'arrivée. Chambre sale et non nettoyée. Pour le wifi on m'a juste répondu qu'il fallait revenir le lendemain.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
5.1

The location is great but thats probably about it. It was very cold and damp in our room, the balcony door didn't close properly, there weren't any towels given so it's best to bring your own one. The staff wasn't particulary very friendly or healpful - we've asked about the parking and only received a snoty answer that it's our problem to sort it out. To be honest I wouldn't recomend this place to any of my friends or family.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ddiiaannaa8862
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Gru 2016
7.7

In general it was ok. Breakfast was good. Toilets could have been cleaner. We went in winter and the room was extremely cold because the wooden windows were very drafty. The locations is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Gru 2016
10.0

Room cleaned daily. Good location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
8.9

Mooi hotel, toplocatie aan gezellig pleintje, op vijf minuten van het treinstation (casa port), aan de haven, net binnen de medina en met vijf minuten door de medina in de nieuwe stad. Heerlijk dakterras, vriendelijke staf. Douche kan heerlijk heet zijn, maar niet op spitsuur. Goed ontbijt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Gru 2016
10.0

I spent a good time in Hotel Central, breakfast was super good, and staff super friendly, location perfect, just around the corner from one of the main gates of Medina, and just across one of the train station, I could walk easily to that main points of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.