Hostelworld.com

Hotel Central

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 1,223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 1,223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.9
Hotel Central Located at 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina, , Casablanca.
Hotel Central
Morocco
Casablanca 20000 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina
75% 1223
33.6023063 -7.6198124
Hotel Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
8.9

Great hostel! The staff was amazing and fun to be around. We were offered tea and fruit while we hung out in the lobby. It's a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
8.0

Zimmer an sich in Ordnung, es war sauber, keine Klima oder Heizung (also nichts für extrem-Temperaturen), Ausblick auf Hafen schön, Parkplätze an der Straße vorhanden (Besitzer hilft einem hier auch), zu Fuß oder mit Taxi zum Meer und zur Moschee kein Problem, für 1 Nacht perfekt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2016
8.6

Nice place and on a great location. My only complain is that the Internet connection was really, really bad. Otherwise, all was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
10.0

Nice:)hersey harikaydı.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
4.6

Nous sommes arrivés à l'hôtel vendredi 18 Mars pour une nuit et sommes très décus. Personnel à l'accueil pas du tout accueillant et limite désagréable. La chambre n'est pas propre. Salle de bain trop petite !! Emplacement super ceci dit !!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
7.7

Good location in old medina. Not so far from the musk. basic hostel. Staff was nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
7.4

Pas de Wi-Fi ni parkings pour les voitures

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2016
7.4

Clean and nice - address given was not correct according to google maps, but thankfully a local showed us the proper way. This wasn't a good start to the trip though, as we arrived late at night and felt a bit uneasy when we had no idea where the hostel was. Only stayed in transit overnight so can't comment properly on facilities and staff, etc

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2016
7.7

Had a lovely stay at hotel central. Unfortunately was very expensive for what you get, but that's how Casablanca is unfortunately. Positives: Great comfortable beds. Great shower/toilet. Lovely owner. Location is fantastic in the old medina. Good included breakfast. Negatives: Expensive No backpacker atmosphere

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2016
9.4

first experience alone in a Moroccan hostel. right by the old medina, and a very friendly staff. Will be here next time I'm in Casablanca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.