Hostelworld.com

Hotel Central

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1,228 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 6.7
Hotel Central Located at 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina, , Casablanca.
Hotel Central
Morocco
Casablanca 20000 20,Place ahmad el bidaoui, ancienne medina
74% 1228
33.6023063 -7.6198124
Hotel Central
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Maj 2016
2.0

Please disregard the rating. I was unable to find this hostel despite an extensive search.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Maj 2016
7.1

This place is just fine. Its cheaper than other places in Casa. Rooms are ok, they look tidy, but the bathroom could have been more clean. Location is good. Near train station and inside medina.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Kwi 2016
8.9

Great hostel! The staff was amazing and fun to be around. We were offered tea and fruit while we hung out in the lobby. It's a great place to stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Mar 2016
8.0

Zimmer an sich in Ordnung, es war sauber, keine Klima oder Heizung (also nichts für extrem-Temperaturen), Ausblick auf Hafen schön, Parkplätze an der Straße vorhanden (Besitzer hilft einem hier auch), zu Fuß oder mit Taxi zum Meer und zur Moschee kein Problem, für 1 Nacht perfekt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Mar 2016
8.6

Nice place and on a great location. My only complain is that the Internet connection was really, really bad. Otherwise, all was good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
10.0

Nice:)hersey harikaydı.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
4.6

Nous sommes arrivés à l'hôtel vendredi 18 Mars pour une nuit et sommes très décus. Personnel à l'accueil pas du tout accueillant et limite désagréable. La chambre n'est pas propre. Salle de bain trop petite !! Emplacement super ceci dit !!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
7.7

Good location in old medina. Not so far from the musk. basic hostel. Staff was nice

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2016
7.4

Pas de Wi-Fi ni parkings pour les voitures

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2016
7.4

Clean and nice - address given was not correct according to google maps, but thankfully a local showed us the proper way. This wasn't a good start to the trip though, as we arrived late at night and felt a bit uneasy when we had no idea where the hostel was. Only stayed in transit overnight so can't comment properly on facilities and staff, etc

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.