Hostelworld.com

Hotel Casa Mia

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 126 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.0
Hotel Casa Mia Located at Viale Vittorio Veneto n30, , Milan.
Hotel Casa Mia
Italy
Milan Viale Vittorio Veneto n�30
80% 126
45.4775263 9.1988396
Hotel Casa Mia
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Dobry stosunek jakości do ceny, na pewno. Jednak byłem rozczarowany brakiem izolacji akustycznej pomieszczenia, w pobliżu recepcji: Słyszałem ludzi przechodzi i hałas TV z recepcji wczesnym wieczorem. To nie jest optymalny dla hotelu.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • diegoferronato2549
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Sie 2015
6.6

El hotel esta bien ubicado. A una cuadra del metro. La habitación le faltaba un poco de mantenimiento. Luz y pintura es esencial. El baño se nota que es nuevo. Buena ducha. La persona de recepción fue atenta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2015
6.9

The place was fine except that the price is too high for what you receive. we've stayed in places with bigger rooms, better breakfasts, more toiletries, plus charm and things that make it unique, for much less money. So I was surprised and a somewhat disappointed when we arrived and saw that is was just a basic hotel. Nothing out of the ordinary.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2015
5.4

Ottima posizione perché vicinissimo stazione metro Repubblica, la pulizia e la struttura lasciano un po' a desiderare. Non indicata per chi a difficoltà nel salire le scale, ingresso con scale ripide e senza ascensore. Prezzo nella norma, colazione con cornetti non freschissimi e aranciata in brick. Per ora ho pagato due volte il soggiorno perché mi hanno addebitato il costo sia sulla carta che lì in struttura. Mi hanno assicurato che tra una 20ina di giorni verrò risarcita.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sie 2015
10.0

The hotel is quite nice,helpful and friendly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2015
8.9

A little more out of the way than I expected, and can be difficult to find from the Metro stops. But it was clean, well-serviced, and exactly what I was looking for-- great deal on a single room. Perfect for budget travelers!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Ogólnie rzecz biorąc, nasz pobyt poszło dobrze. Pokój był czysty, tuż przy granicy z centrum miasta i 15 minut spacerem do centrum Mediolanu. Nie doceniają dwie rzeczy: personel nie był tak przyjazny i pobierana 2,5 euro za bagażu o przechowywać go tam w ciągu dnia przed wyjazdem.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lip 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Jest w pobliżu dworca. O 10 minut pieszo. to dobrze. I łóżka były bardzo czyste, łazienka był czysty. I śniadanie było dobre. Gorąca kawa jest bezpłatny. to było dobre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.