Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Casa De Nelly

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
8 Wrz 2017
10.0

Fantastic hostel. Incredibly homely and relaxing atmosphere. 'Family style meals' are delicious and definitely worth the 20mil. All staff are very helpful and the luxury of the bedrooms are a rarity for the budget backpacker. Definitely stay here, you can tell by the reviews and consistently high score this hostel is not a place to miss when visiting San Agustin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2017
10.0

Gracias Harry and crew for the cozy atmosphere, the plentiful natural surroundings, the unlimited photo opportunities, the friendly pets, the wonderful dinners, the cheap beer and for an amazing stay that will be remembered among one of the best in my 6 months in Colombia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
10.0

One of the best hostels I have ever stayed in. Great atmosphere, Great facilities and wounderful Garden! Also best dinner and breakfast! More than 100% recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sie 2017
10.0

This place is amazing To relax and visite the surrounding area. The team is very sympatic and careful. Warmly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Sie 2017
9.4

Beautiful place in a beautiful garden. Perfect to relax. The staff is amazing, room clean... All was perfect. A bit far from the city town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2017
9.7

Loved this place! Beautiful property and stellar staff. The guy at reception helped us many times when we needed to reschedule tours. It's a bit out of town but quiet because of it. Only downside was no wifi in our private room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sie 2017
10.0

Hands down best hostel I've ever stayed at

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sie 2017
10.0

Super auberge avec un service au top et des dîners ultra bons !!! Je ne parle même pas du cadre exceptionnel !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
9.7

El mejor hostel en el que he estado nunca!! El lugar es hermoso y acogedor. Gustavo es un chef excelente y las cenas compartidas te hacen sentir como en casa. Las habitaciones son muy amplias y cómodas. Y hay muy buen ambiente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
9.7

great place to stay! very peaceful atmoshere and beautiful terrace and garden. I wished I had stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×