Hostelworld.com

Hotel Casa De Nelly

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 117 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Hotel Casa De Nelly Located at Vereda la Estrella, , San Agustin.
Hotel Casa De Nelly
Colombia
San Agustin Huila 0057 Vereda la Estrella
92% 117
1.8806459 -76.2795996
Hotel Casa De Nelly
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
6.0

Hostel kitchen was too filthy to use, otherwise beautiful hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
4 Kwi 2016
9.4

Beautiful place, very chill place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
9.1

Excellent hostel. The meals offered were delicious.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Kwi 2016
9.4

Great place, we loved our stay here. The staff were really helpful and the dinners at the hostel are delicious!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

One of the most beautiful, charming and friendly hostels in Colombia- an absolute treat of a place, delicious evening meals available eaten together- feels like a home . We stayed in a beautiful cabana - the cheapest price for a double room during our entire stay in the country. Gorgeous flowers, lovely places to relax in - and the staff are fab- ESP Harry who went way out of his way to help us organise the next leg of our journey- THANK YOU!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
8.9

It was a nice place. A little out of town, but that made it a nice get away. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Mar 2016
10.0

Lovely property. Really close to Archeological Park and museum.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
9.7

Best plays we stayed in a long time! Really beautiful place and the owner is really helpfull!! Hot showers and gret common areas. God wifi and it was extremely clean

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Mar 2016
9.7

Hotel Casa De Nelly is a beautiful building outside of town , the walk there was a little tiring if you have heavy bags but it was well worth it! The hotel is very pretty and there are many communal seating areas with hammocks and tables outside. The staff were great , Harry was especially informative and really friendly . Meals in the evenjng can be brought for around $5 and they're super tasty , we didn't try the breakfast but it smelled delicious too. All in all a great place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
8.6

This is an exceptionally lovely hostel., in the countryside surrounded by cloud forest hills, and close to the archeological park. The hostel itself has gorgeous gardens, a hammock house, and an array of secluded well appointed cabins. There is also an in-house chef prepares great breakfasts and dinners. But a BIG WORD OF CAUTION to WOMEN TRAVELLING SOLO. The chef is what's known in Spanish as a 'picador.' That means he's expert at seducing you and then ignoring you. Not pleasant. Beware

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.