Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cala Bona-Mar Blava

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 110 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0
Hotel Cala Bona-Mar Blava Located at Avenida del Mar, 14, , Menorca.
Hotel Cala Bona-Mar Blava
Spain
Menorca Illes Balears 07760 Avenida del Mar, 14
92% 110
39.9929658 3.8347584
Hotel Cala Bona-Mar Blava
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

Hasta el día no he conocido 2 gerentes de un Hostel como Tony y Fran. Muy atentos con todo, se aseguran de que la estadía pase ser de un lugar de hospedaje a uno de los buenos recuerdos de Menorca. Recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
10.0

The only place you need to stay in Ciutadella

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Wrz 2016
9.7

Super hotel 2 étoiles . Trés propre malgré l ancienneté de l hotel. Personnel à l écoute . Attention au catégorie des chambres. Nous reviendrons et le conseillons pour sa qualité prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Wrz 2016
9.7

Pros: Very nice place with good location. 10-15 minutes walking to Ciutadella city center (far away from the airport of course,but there is service can pick you from airport and transport to the hotel). By the side of a beach, you can swim whenever you want. Besides, staff are very friendly and patient. Ask every thing you want to know, I promise they will try their best to help you. Feel at home, feel peace. Cons: The flower shower is not that good, ventilation a little bit noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Wrz 2016
10.0

More expensive than a traditional hostel, but absolutely worth the money. Right on the water, a great place to come and relax for a few days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

La estancia genial, a unos 10 minutos del centro andando, desayuno correcto y unas vistas muy buenas de la cala y el atardecer, el personal muy muy amable, si vuelvo a Menorca seguro repito, hotel muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
10.0

Loved everything about the hotel. Location great on a cove/beach with amazing sunsets..breakfast looking at the beautiful water...only 15 minutes walk to Ciutadella but a couple of restaurants are right across the street when I didn’t feel like going downtown. Hotel also let us borrow beach umbrellas and noodles, the staff is friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

Relación calidad precio muy buena, nos alojamos sólo una noche en fin de semana, desayuno magnífico. Ubicado en una zona muy tranquila con una pequeña ria en la que fue una delicia tomar un baño matutino. La puesta de sol espectacular.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
9.1

The hotel room I booked was nice and minimal with no frills. The hotel kindly accommodated my late check-in I needed, as I informed them ahead of time it was no problem. They are located right on an inlet. So a few steps from your room you can pop out for a swim. The room had a nice fan (no a/c), it kept things cool at night. Breakfast was typical European Continental breakfast, I personally loved it. The staff were great and recommended a few places enthusiasticly to go and try.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.