Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cala Bona-Mar Blava

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 9.0
Hotel Cala Bona-Mar Blava Located at Avenida del Mar, 14, , Menorca.
Hotel Cala Bona-Mar Blava
Spain
Menorca Illes Balears 07760 Avenida del Mar, 14
92% 106
39.9929658 3.8347584
Hotel Cala Bona-Mar Blava
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Wrz 2016
10.0

More expensive than a traditional hostel, but absolutely worth the money. Right on the water, a great place to come and relax for a few days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Personal muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.7

La estancia genial, a unos 10 minutos del centro andando, desayuno correcto y unas vistas muy buenas de la cala y el atardecer, el personal muy muy amable, si vuelvo a Menorca seguro repito, hotel muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
10.0

Loved everything about the hotel. Location great on a cove/beach with amazing sunsets..breakfast looking at the beautiful water...only 15 minutes walk to Ciutadella but a couple of restaurants are right across the street when I didn’t feel like going downtown. Hotel also let us borrow beach umbrellas and noodles, the staff is friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.9

Relación calidad precio muy buena, nos alojamos sólo una noche en fin de semana, desayuno magnífico. Ubicado en una zona muy tranquila con una pequeña ria en la que fue una delicia tomar un baño matutino. La puesta de sol espectacular.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Sie 2016
9.1

The hotel room I booked was nice and minimal with no frills. The hotel kindly accommodated my late check-in I needed, as I informed them ahead of time it was no problem. They are located right on an inlet. So a few steps from your room you can pop out for a swim. The room had a nice fan (no a/c), it kept things cool at night. Breakfast was typical European Continental breakfast, I personally loved it. The staff were great and recommended a few places enthusiasticly to go and try.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Sie 2016
7.7

Tuttok per prezzo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Ciao; Ci dispiace che valori al servizio dei nostri squadra lavoratori con un "2". Ci auguriamo che ci può dire che dobbiamo migliorare, o perché non si sentono ben frequentato. Con i migliori saluti, Antoni Marquès

  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Accueil très professionnel et très sympathique de l'équipe de cet hotel situé aux abords d'une belle crique aux eaux cristallines. Nous avons obtenu des informations touristiques très détaillées de leur part de façon à voir les plus endroits de Minorque. Le petit déjeuner se prend sur la terrasse avec vue sur la crique et les couchés de soleil sont aussi très agréable à regarder depuis cet endroit. La literie est très confortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
6.6

Très belle vue de l'hôtel, bien situé (10min à pied du centre-ville) cependant la chambre du RDC était moyenne et bruyante (nous vivions avec les voisins et les personnes prenant le petit déjeuner sur la terrasse)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Sie 2016
10.0

Hotel Cala Bona-Mar Blava is an awesome stay and such amazing value. My room was literally just up from the water, I had beautiful views of it and I felt very safe. My bed was very comfortable and my sheets so soft. Breaky was delish, everything I could ask for was there. And the staff were so helpful and friendly, especially the two owners. Thank you guys for such a great stay. I'll for sure be booking with you again next time! :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.