Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cala Bona-Mar Blava

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 139 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Liban, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Amazing location and very friendly and helpful staff. The room was very clean and quiet. Big thanks to Toni, Franc and Josep for making my stay very comfortable and enjoyable. Highly recommendable!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
9.7

Cadre magnifique, chambre très bien, personnel très sympathique et toujours là pour vous conseiller, possibilité de se baigner au pied de l hôtel. Un bonheur...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Unfortunately I only had one night in Menorca this time. I chose this accomondation because it was a very good price, but I was extremly suprised by the good quality. Top class service, nice room, good breakfast and perfect if you want to take a swim, either in the ocean or in the pool. I would recommend to have an apartment on a higher level than ground floor, but still this was a very good place to stay - and I most definately will return for a few more days next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Sensacional!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
10.0

Si estás buscando un hotel especial en Menorca, vente a este! Está fenomenal de precio. El personal es encantador y atento; tienes acceso directo a una cala de morir en la que -si tienes suerte como yo- podrás ver el fenómeno de la risaga. Los consejos de Toni y de Francesc, los hijos-viajeros de los propietarios, y de Josep, el que te prepará unos desayunos ricos-ricos, son siempre acertadísimos. Bueno ya vale... que si no el próximo año subirán los precios y estará lleno. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
8.0

Estuve 6 noches y en general todo bien. Solo un par de detalles que me llamaron la atención: primero, la habitación no tiene aire acondicionado, y si te dan las de la terraza no es posible por intimidad y seguridad mantener las ventanas totalmente abiertas por lo que se pasa algo de calor. Segundo, las instalaciones necesitan un repaso de mantenimiento. Pero todo esto se compensa con la buena ubicación del hotel, las vistas a la hora del desayuno y el trato del personal del hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

Very friendly staff, amazing athmosphere and best location! Bus access to all beaches are super easy and takes less than 10min walking. And nothing is better than swimming in the bay right in the back of the hotel. I definitely recommend and hopefully will go back soon! Thank Hotel Cala Bona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
9.7

Molto soddisfatto del mio soggiorno. L'Hotel è gestito in maniera impeccabile, infatti il personale è disponibile e gentile. Mi hanno dato molti consigli sull'isola e su come goderne al meglio durante la mia vacanza. La camera era sempre pulita, colazione semplice, ma abbondante e poi affaccia ad una splendida caletta accessibile dall'hotel. Super consigliato.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
10.0

Ho vissuto un'esperienza meravigliosa presso l'Hotel Mar Blava y cala Blanca. Personale giovane, gentile e disponibile. Posizione a dir poco incantevole, colazione abbondante con vista sul mare. La sicurezza e la tranquillità del posto hanno reso ancora più piacevole il mio viaggio da sola. Da ripetere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Lip 2017
10.0

El personal es genial! super atentos, me ayudaron en todo! de 10.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.