Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cala Bona-Mar Blava

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 92 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.9
Hotel Cala Bona-Mar Blava Located at Avenida del Mar, 14, , Menorca.
Hotel Cala Bona-Mar Blava
Spain
Menorca Illes Balears 07760 Avenida del Mar, 14
92% 92
39.9929658 3.8347584
Hotel Cala Bona-Mar Blava
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

Fenomenal. Tanto por el personal como por el entorno del hotel. Quizás necesite de alguna reforma, pero por lo demás, está genial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

All top ratings from us for staying in this fantastic family run hotel. Great location right by the beach. Lovely view overlooking the water and the bay taking breakfast. A couple of minutes walk to the big supermarket and citycenter. And most of all great service. We felt very welcome. Recommend to anyone going to Menorca.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
8.6

Très bon établissement. Au calme, près de l'eau. Pas très loin du centre historique. Chambre vieillotte mais bon rapport qualité prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Cze 2016
9.4

The location is fantastic. Recomended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
8.9

Me gustaria reflejar aqui que al parecer reservamos una habitacion en la planta baja,(son mas baratas) sin saber que habian dos tipos, porque Hostelworld solo ofrecia esa y no especificaba que habia varios tipos. Dicha habitacion tiene las mismas vistas que las de arriba pero dan a la terraza donde se encuentran desayunando o disfrutando de las vistas en las mesas el resto de clientes...es decir, que no puedes abrir la ventana y menos aun las cortinas. Una pena!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Cze 2016
10.0

Wow! This place was so much more than I expected. Restful, restorative, and beautifully charming! I was well-taken care of and any questions I had or things that I needed were provided. Would love to visit again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
10.0

Brilliant stay, only 10 minutes walk to the town centre, although Ciutadella is a really small town all together. There are bus stops close by, and when the weather is brilliant, please make sure you take a dip right behind the hotel! Room was clean, and comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

So wonderful! Would recommend !!! Gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
8.6

Very good experince in the hotel. I want to thank specially Toni who worked at reception and behave ant attend me very well. I would recommend this Hotel to other people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.