Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Cala Bona-Mar Blava

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 120 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
10.0

Best place to stay in Menorca!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
9.7

Honestly, THE BEST place to stay! It's situated right next to the beach, with a fabulous view! The bus that goes to the "far away" beaches is just a few minutes from there! The staff is AWESOME! Friendly and always willing to help, even when it is not related to their business: one of them took me to the Port because I was late and we couldn't find any taxis! Definitely recommend and would stay again in this Hotel!!! Thanks guys!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2017
7.7

It was good, rooms where fine, breakfast okay, etc. but definitely not a Hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
8 Cze 2017
7.4

Excelente hotel con mucho potencial sin explotar. Justo a la orilla de una cala de piedra, con escaleras para ducharse. El agua increible. El personal de lo mejor, super atento. La limpieza de los cuartos y las instalaciones de los mismos dejan algo que desear, conozco hostels más limpios y funcionales. Algo alejado de los transportes públicos, es recomendable ir con auto alquilado.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
9.4

Excelente trato por personal de hotel, muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Maj 2017
10.0

Very charming hotel with a friendly and helpful staff. We were extra late our first night and I had trouble with my phone communication, but when we finally arrived, Frank was still there to welcome us! We would go back again and would definitely recommend this little gem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
9.1

Flott beliggenhet, nydelige badeforhold, klart vann, mye mer enn hva jeg forventet av et hostel Svært vennlig og imøtekommende personale. Ok frokost spm kan inntas ved bord utendørs. Sentralt ift Ciutadella sentrum, 10-15 minutter til fots. På minussiden; rommene kan trenge en oppgradering og det er svært lytt. Ok seng. Alt i alt finfin valuta for pengene, anbefales.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
10.0

Honestly went here expecting it to be fake pictures, and forged reviews. This place is actually a 10/10. We came here while backpacking Europe, saw a cheap flight and took the risk, best choice of our trip thus far. Great access to the water, the staff is friendly and accommodating, and can't complain about a free breakfast. Things to know: the "beach" is a rock plateau, which actually is nice to just dive in and out of the turquoise water. The tap water is salty, hit the markets for bottles.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
10.0

Tres bon etablissement divisé en deux.Tres bon accueil, meme a 23h, calme, bien situé au fond d'une cala et du centre ville proche a pied en 10mn. Petit dejeuner copieux avec un petit plus, au bord de l'eau.Chambre vaste et tres bien tenue. Excellent prix/prestations. A recommandé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
10.0

My boyfriend and I had an amazing time here. It was a really great place to stay! We would like to go again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.