Hostelworld.com

Hotel Briand

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 6.9
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.5
Hotel Briand Located at 156 Rue Aristide Brian, Levallois Perret, Paris.
Hotel Briand
France
Paris 92300 156 Rue Aristide Brian, Levallois Perret
85% 191
48.8961687 2.2971296
Hotel Briand
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Lip 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Wartość doskonała do ceny: czyste, wygodne, dobra obsługa ze strony pracowników. Jedynym minusem jest to, że jest 15 minut spacerem od stacji metra, ale to ma stacji kolejowej około 4 minut spacerem, ale czasami robi podłączyć do linii metra trzeba. Ma Velib (publiczne) stacji bycicles w drzwiach, co jest wygodne. Wiele kawiarni, barów i restauracji fast food w pobliżu, więc dostanie się na przekąskę to nie problem. Zaleca się, jeśli nie masz nic przeciwko chodzenia lub jazdy na rowerze trochę.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

Personel hotelu Briand był bardzo pomocny i przyjazny! Kiedy pilnie potrzebne, aby wydrukować jakieś bilety były szybkie, aby nam pomóc bezpłatnie. Każdy dzień pokój był sprzątany nieskazitelnie i dostaliśmy świeże ręczniki codziennie. Mapy i broszury zostały dostarczone i bezpłatne wi-fi działało idealnie. Hotel znajduje się 2 minuty spacerem od dworca, w pobliżu barów, restauracji i laundromatte. Jedynym minusem jest to, że się ma klimatyzacji, a atmosfera jest średnia.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2015
8.3

Was in Paris for 4 days for the Tour de France. Had read up on reviews on this hotel before we went, they were not that good. However, it was one the "cheap" hostels which was reasonably near to paris (even tho it was a bit outside the city center). Expecting the worst, we arrived at this hotel and was surprisingly in a nice neighbourhood, the train station is 2 mins away from the hotel. To get to paris central take a train from Levallois Clichi to St lazare. I recommend this hostel/hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2015
5.1
Przetłumaczone przez Google

Byłem zszokowany, gdy odkryłem, że pokoje nie były wyposażone w klimatyzatory. Upał był bardzo straszne i nie mógł spać w nocy. Poszedłem zapytać na co najmniej wentylator z pracowników obsługi i nie mogli dostarczyć żadnego. Otwieranie okien było gorsze, ponieważ hałas z zewnątrz był również nie do zniesienia. Personel był bardzo zaniedbany, w drodze do pracy. Dwie rezerwacje zostały dokonane w imię moje. Jeden został odwołany, a drugi w całości opłacone. Wysłano mnie ponownie projekt ustawy o cancelle

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2015
9.4

Ohotel é excelente, Boas acomodações, funcionários receptivos. Porém poucolonge centro. Não dá para ir apé. Gastamos táxi en torno de 15 euros . Cada aos locais . ParA quem vai com mais alguém é excelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2015
6.9

Far from the city center. Clean facilities though, and overall very nice. I should have paid closer attention to how far away it was though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Podobał mi się przestronny pokój i hotel ogólnie rzecz biorąc, personel był przyjazny .. Podobał mi się śniadanie w formie bufetu, nawet € / 8 jest trochę drogie .. Szkoda, słyszymy z wypiekami pokoju i klientów .. "szczęśliwy" kawy z przodu! Wciąż odpowiadała mojej pozycji oczekiwania poziomu, ceny, miejsca (pokój, wspólny pokój i łazienka). Wciąż nie żałować, że w stanie rozstrzygnąć w sprawie kontroli wypoczynkowych .. Powiedziano mi, że to był wybór :( Dyrekcji.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Wyjątkowo piękny personel! Dotarliśmy paris i po drodze do hotelu mój portfel do kieszeni i ma podnieść, że wszystkie moje z karty, ale personel hotelu był bardzo pomocny i pomógł mi wnieść skargę policji z policji francuskiej i wykonane super wygodne i genialny nasz pobyt. Bardzo pomocny w całym i mówić po angielsku, a więc komunikacja nigdy nie było problemu, a wszystkie nasze potrzeby były wyglądał na niemal natychmiast. Duże kciuki! Zdecydowanie warto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2015
10.0

This was a great experience if you were looking for a cozy hotel. Very affordable and served a great breakfast buffet for only 8 euros. The people working reception were very accommodating and allowed us to check in early and print. Very close to train station. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Świetne miejsce na pobyt i naprawdę wartość dla pieniędzy. To nie jest towarzyski hostel, ale było to wspaniałe miejsce do spania! Jedyną rzeczą, którą chciałbym zmienić to postawić czajnik z kawą i herbatą w każdej sypialni.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.