Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Bonsejour Montmartre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 566 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
8.6

Een net hotelletje op een centrale plek in Montmartre, Parijs. Twee metrostations op loopafstand. De gedeelde badkamer met douche en toilet was onlangs gerenoveerd dit zag er keurig uit. Een handdoek om je handen te drogen ontbrak. Helaas was de slang naar de douchekop lek. In de hal waren ze nog bezig met werkaamheden, wij hebben hier geen last van ondervonden. Zeer vriendelijk personeel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2017
9.4

We stayed for 5 nights and the location was perfect. There are 2 metro stops both 5 minute walks away. Lots of restaurants and shopping in the neighborhood. It's a family owned hotel and they were so great. Very helpful. Keep in mind that renovations are happening. I would definitely stay here again on my next visit to Paris.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Es un excelente hotel, muy buena ubicación a solo unas cuadras del templo del sagrado corazón. Y tan solo a unos 20 minutos como máximo del Museo Lovrue, de los mejores tratos por parte de las señoritas que están al pendiente de todos los detalles de las estancia, volvería claro que lo haría.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2017
8.3

Lovely staff and nice rooms! They are renovating so the halls look a littlw weird but it's understandable. I do think the shared toilet could use hand cloths and a garbage can. Otherwise great location and nice hotel! Love Montemarte!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
8.6

Très bon emplacement quand on aime le quartier, globalement satisfaisant. Un petit peu cher pour la catégorie, mais personnel très sympathique et chambre correcte.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.3

Extremely kind and competent staff!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Lip 2017
8.6

Good location and lovely young ladies working there! 5 min walk to Moulin Rouge! Upgraded our room to renovated one with private bathroom, regular ones old but clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
8.9

Great place to stay! They are currently undergoing renovation, and I can tell the place will be amazing when it's done. Good location, near great food, easy to metro stop, rooms were nice (no a/c though).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
7.4

Great Trip and perfectly located in Montmartre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Cze 2017
7.7

We got their 4 person private room which was situated right behind the front desk and you could hear everything through the walls. There's not much to the hostel, its just a small reception desk and then rooms. Its also a far walk 30-45 minutes to any of the attractions along the river, we learned Paris is a lot larger than what it looks like on a map. Very clean though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.