Hostelworld.com

Hotel Bonsejour Montmartre

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
7.7

There was only one negative point: the corridor was being reformed so it was dirty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
8.0

I just needed somewhere to lay my head whilst I took in the sites of Paris and this place was ideal. It doesn't really have a hostel atmosphere. Location was great. 3-4 minute walk from Blanche metro stop and moulin rouge. Sacre-Coeur about a 10 minute walk away and Pigalle 7-8 minutes walk. The room I stayed in could do with a bit of a makeover but I got what I paid for, no more or no less.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
7.7

Tijdens verblijf was het hotel aan het verbouwen. Geen overlast van gehad en niet gewekt door boren. Heel erg netjes. Verder kleine kamers met goede bedden om in te slapen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Gru 2016
9.1

Very good breakfast for 6 euros (very cheap for Paris). The staff is super sweet and friendly. The rooms are really nice. It's very clean in a quite street. The location is fine (everything in Paris is close if you use the metro)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
8.3

Beautifully located near local shops and cafes! Would highly recommend staying here, there's a bakery called pain pain which is the best bakery on planet earth! Food is amazing and good prices too! I loved Paris and the location of the hotel is ideal just minutes away from the metro. Staff wasn't too helpful comparable to other hostels we have stayed at however the cleaner was a busy lil bee and our room was always clean and cosy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Gru 2016
8.9

Parts of the hotel were under construction which is never pleasant. However, my room was clean and updated. The shower was quite small even for this petite girl, but very clean! The price for a single with an ensuite bathroom was great. The staff were very kind but spoke almost no English. Overall, I enjoyed my stay here very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rars1889
  • Wenezuela, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
9.1

Muy bien ubicado.. cuartos y baños limpios.. ideal para viajes cortos en parejas...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
8.0

Relativement content de cet Hotel ! Bon rapport qualité /prix juste dommage d avoir les toilettes et la douche dans le couloir et pour plusieurs. Très désagréable le matin : le patron ou gérant de l'hôtel qui se dispute avec le personnel et que l'on entends dans toutes les chambres ☹️☹️☹️

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Paź 2016
9.7

Parfait: idéalement situé, près delà place du Tertre, propre, rénové, calme, confortable, pratique, accueillant ! Prix imbattable à Paris Bon petit dej a 7 euros

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Paź 2016
8.3

Really nice hotel - currently undergoing renovations, so some areas are modern and sleek and others a little dated but the staff were lovely - the location is excellent and it was perfect for myself and my friend wanting to stay in the centre of things. You're a stones throw from the Moulin Rouge and a hundred coffee shops and restaurants. We felt secure and happy walking around in the daytime or at 3am and you've got metro stops just 5 minutes walk away. would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.