Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Bonsejour Montmartre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Cze 2017
7.4

Great Trip and perfectly located in Montmartre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Cze 2017
7.7

We got their 4 person private room which was situated right behind the front desk and you could hear everything through the walls. There's not much to the hostel, its just a small reception desk and then rooms. Its also a far walk 30-45 minutes to any of the attractions along the river, we learned Paris is a lot larger than what it looks like on a map. Very clean though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • amrock23763
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
6.0

Pictures were misleading. Hostel seemed to be doing renovation, pictured rooms likely renovated but ours wasn't. We were on floor 4; the door handle felt like it could fall off when turned, there were holes/cracks in walls, the floor wasn't even or level at all, and the bed was sloped (rolled down slope at night). Shared bathroom was nice, but no trash can or way to dry hands after washing them. We were also quoted price of 8€ for breakfast, not 6€. You can do better than here for your money.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
6.9

El Hostel esta muy bien ubicado, y las hijas del dueño son excelentes, solo podrían avisar que esta con algunas remodelaciones, a pesar de eso esta muy limpio.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
6.3

Pictures looked much better than the actual place. No AC and it was hot the day we stayed.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
7.4

Velhinho, vamos de água correm dentro dos quartos. Ainda assim connosco seu charme. Limpeza irrepreensível. Calmo apesar da localização. Muito caro...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
8.0

Nice hotel, really friendly and helpful staff. they are currently undergoing some changes, so its not the most clean place in the world, but the facilities that were reformed already, were really clean and nice. I had a shared bathroom that was always clean, a nice shower, great bed. The location is really good, a short walk from the subway, a lot of small business around the hotel, bakeries, restaurants, cafes, shops. It is definitely a good choice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
9.4

Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt und werden nächstes Jahr gerne wieder buchen. Die Mitarbeiter sind alle sehr freundlich und hilfsbereit gewesen. Das Zimmer und WC/Dusche am Gang wurde täglich gereinigt. Das Bett war sehr gut, die Decke schön warm und leicht. Die Heizung funktionierte gut. Das Preis-Leistungsverhältnis für das Frühstück ist unschlagbar gut für Pariser Verhältnisse! Man kann sich gut auf englisch verständigen. Die Lage ist echt super, Bus und Metro sind gut erreichbar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
9.4

Excellent! Perfect! Renovated. The only negatif point is lobby. Could be more useful for guests.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
4.6

Zonas comunes del edificio en mal estado, las chapas de las fueras defectuosas, perdí mi teléfono celular en el baño del piso, al funcionario que le reporte no lo volví a ver.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Bonjour, Je suis navrée que vous ayez été déçue par votre séjour... La chambre que vous occupiez a été récemment rénovée. Je vois que le personnel ne vous a pas plu. J'ai pourtant fait mon possible pour vous satisfaire. Bien à vous, Ines

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.