Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hotel Bonsejour Montmartre

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.1
Hotel Bonsejour Montmartre Located at 11, rue burq, , Paris.
Hotel Bonsejour Montmartre
France
Paris 75018 11, rue burq
76% 516
48.8860390 2.3360967
Hotel Bonsejour Montmartre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
4.9

The staff was very rude from begining. Although our reservations showed one value to pay at the hostel, the recepcionist charged us some unexpected taxes at the check in. The hostel is going through renovations and work start as early as 8 am. Our room was really smelly because of the painting. When I asked for a change, he told me it would be more expensive. As I didnt wish to pay more, I stayed with my friend in the room, but gave me headaches and allergies to my friend. no wifi on 1st day.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Maj 2016
9.7

Really nice place to stay, close from a metro station. The reception people, very honest qbd nice. It was raining and they offer us an umbrella bc we hadnt. Besides I lost my mobile in the taxi that took us to take the bus to the airport and they helped me to have it back. I would stay here again w/o deubt. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.0

The location is amazing! Although the hostel isn't in a central location, it is walking distance from the sacre coer (one of the best views of the city!) and the local area has an amazing atmosphere- there are loads of bars and interesting shops, but at the same time it feels very safe and friendly! The staff at the hostel are also lovely and really welcoming. Despite coming down for breakfast 30 minutes late, they were still really happy to serve us!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
7.1

Localização excelente em Montmartre, entre o Moulin Rouge e a Basílica de Sacré Cœur. Prédio bem antigo! Quarto com uma pia dentro e banheiro compartilhado, tem um banheiro no 4 andar e para tomar banho no térreo andar, não tem elevador o que é um problema quando for tomar banho no térreo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
9.7

Muy amables en todo.muy bien situado, en el mejor barrio de la ciudad para la vida nocturna.estuvimos encantados en todo momento. están reformando el hostal con lo que estaba en obras en algunas zonas. nis encanto.volveríamos encantados.....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Wszystko było super! Doskonała lokalizacja, czysty pokój z bardzo ładnym Bista! Jedyne co nam się nie podoba to, że trzeba było iść na dół do kąpieli! W przeciwnym razie bardzo dobre!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
5.1
Przetłumaczone przez Google

Obietnice nie zostały spełnione. Śniadanie nie było wliczone w cenę i nie było Wi-Fi. Tylko jedna łazienka na korytarzu

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
7.7

Buona la posizione, vicinissimo a Montmartre e alla fermata metro Abbesess. Struttura molto semplice, con una zona in fase di ristrutturazione, ma pulita.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2016
8.0

Él hostel está ubicado en muy buena zona. Bien comunicado con metro y cerca de la gare du nord que va al aeropuerto. Estaba bastante limpio y el desayuno incluido rico para el precio que pagas. El único inconveniente que vimos fue el tema de la ducha compartida ( en caso de que tú hayas elegido habitación sin baño) ya que estaba la única ducha que había en la planta baja y nuestra habitación en la quinta planta ! Por lo tanto era bastante rollo tener que ir a ducharse! Lugar muy tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2016
7.4

El personal muy agradable y servicial!!!nos ha encantado al experiencia y sin duda asi regresamos a paris volveremos a repetir de hotel!!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.