Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Bed4u Pamplona***

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Hotel Bed4u Pamplona*** Located at Carretera de Zaragoza Km 3, , Pamplona.
Hotel Bed4u Pamplona***
Spain
Pamplona 31191 Carretera de Zaragoza Km 3
88% 66
42.7900627 -1.6396021
Hotel Bed4u Pamplona***
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.6

Aunque las habitaciones son un poco pequeñas, cómo hotel de paso, cumple a la perfección

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Helle, freundliche und saubere Zimmer, tolle Dusche, separate Toilette und alles da, was man braucht für eine angenehme Übernachtung. Wirklich günstig für den gebotenen Komfort. Der einzige Nachteil: etwas weit außerhalb des Zentrums.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.1

Nos encantó, perfecto, habitación para tres, personal muy atento nos dio toda información necesaria para disfrutar de pamplona

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sie 2016
8.3

Limpio y funcional. Volvería sin duda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
23 Lip 2016
6.0

I stayed here with my 2 adult daughters in July. It is a hotel room and it was very clean. It is about 5km from anywhere in Pamplona so not a great location. We paid 7 euros for breakfast and it was a disappointment. Not to mention the male staff member who was very rude when asked about breakfast items. And not just to us. I would not stay here again

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
9.4

Parfait. L'hôtel est très bien situé, facile d'accès, propre, le personnel serviable et aimable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
22 Maj 2016
9.7

Very good hostel and great value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
9.7

Muy buena opción para alojarse en Pamplona. El hotel es muy nuevo y las habitaciones grandes y muy limpias. El colchón comodíssimo. Situado a las afueras, pero en coche a 10min del centro. Tienen parking vigilado gratis.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lut 2016
10.0

Un hotel muy bueno con todos los servicios necesarios. La habitación es muy confortable y el colchón muy cómodo. El hotel estaba muy limpio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.