Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Artua'&Solferino

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 282 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.0
Hotel Artua'&Solferino Located at via Brofferio, 3, , Turin.
Hotel Artua'&Solferino
Italy
Turin 10121 via Brofferio, 3
88% 282
45.0675043 7.6752912
Hotel Artua'&Solferino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 74 Recenzje
7 Wrz 2016
8.9

El hotel tiene las habitaciones en edificios separados de la recepción, algo así como en departamentos, igualmente es muy cerca ya que son edificios contiguos. Cuando nos entregaron la habitación nos dieron una que tenía un sillón y no cama, pero fue un error que solucionaron a la brevedad. El desayuno es muy bueno, las habitaciones están impecables y la atención también fue buena.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sie 2016
10.0

Awesome place to stay. Hostess spoke perfect English which was a big help. Great free breakfast which was delicious. Good location and nice quiet atmosphere would recommend this place to anyone who's asked.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2016
9.7

We had a wonderful time. The room was very nice and comfortable. The personal was very friendly and helpful. The breakfast they serve is wonderful! I hope I go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
9.1

Il posto era spettacolare soprattutto per la posizione e per l'aria ottocentesca che si respira dentro. Il servizio è all'altezza e super disponibile. L'arredamento delle camere magari è da rinnovare o adeguare (c'è una TV anni '90) al di fuori di questo tutto soddisfacente :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Lip 2016
8.6

Bon hôtel, bien placé dans la ville. Les chambres et les salles de bain sont très propres. Les petit déjeuner est de très grande qualité, il faut le souligner! Hôtel plutôt familial.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
6.6

My husband and I paid €57 a night for a double room with ensuite. We were given an attic room on the top floor which was incredibly hot and hotel staff told us aircon was an additional €12! We did ask reception if there was a fan available and the man was nice enough to give us the small table fan off his desk. The fridge in the room also didn't work and towels are weirdly just pillow cases/bed sheets. Otherwise, it is in a nice area close enough to the centre and it offers a good breakfast.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lip 2016
9.1

Perfect location and cool old building--my only quibble is that even on a super hot day the staff was unable to provide us an extra fan for our double room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lip 2016
9.7

Enjoyed this quiet night on my trip, the door to the connecting room, had be a little nervous as it seemed I had no way to lock it from my side, but it was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lip 2016
8.9

I got a spacious room and was able to relax nicely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
10.0

posto bellissimo , antico, gentilissimi.... tutto perfetto. wonderful experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.