Hostelworld.com

Hotel Artua'&Solferino

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 259 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Hotel Artua'&Solferino Located at via Brofferio, 3, , Turin.
Hotel Artua'&Solferino
Italy
Turin 10121 via Brofferio, 3
90% 259
45.0675043 7.6752912
Hotel Artua'&Solferino
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
8.3

Hotel carino in palazzo antico ;3 Per una camera con bagno condiviso (e il letto con alcune doghe attaccate con lo scotch) forse il prezzo era un po' alto, ma la colazione era fantastica :Q_ e la posizione comodissima, vicino al centro e a pochi minuti da treno, metro e bus :3

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Lut 2016
9.1

It was a good hotel with good breakfast. For this price we totally recommend it. When in future I'll want to visit Turin, I will definitely choose this one.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lut 2016
10.0

Hotel très bien placé, très propre. Le personnel très avenant et prévenant. Petit déjeuner parfait. Excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lut 2016
10.0

Great stay, nice old building, carpark on safety cameras, short walk to the main attractions of the city. Would recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2016
8.9

Die Nacht im Hotel war ausgesprochen angenehm. Auffallend war das sehr freundliche Personal. Auch nach der Zeit des Auscheckens, hatten wir die Möglichkeit uns im Aufenthaltsraum des Hotels aufzuhalten und dort unseren weiteren Tag zu planen. Das Frühstück entsprach ebenfalls völlig unseren Anforderungen. Auch bei unserem nächsten Aufenthalt in Turin werden wir dieses Hotel gern wieder nutzen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
9.4

I was hugely impressed by the service we received, and particularly the way Christina went out of her way to look after us and make sure we could have breakfast before a very early train. The rooms were beautiful and the hotel as a whole elegant and pleasant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2015
10.0

Ottimo Hotel vicinissimi al centro ed alla stazione. Gli ampi viali di Torino sono molto vivaci e sede di numerosi locali. Molto accogliente anche la camera e gentilissima la ragazza della rception.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ragazza_americana
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Gru 2015
10.0

Lovely hotel in Turin. A GREAT breakfast including espresso bar drinks. The hotel is old, but charming, while still being very clean. Rooms feature maps and photos of Turin and the halls are full of interesting artworks and maps too. I stayed in a lovely room that was sort of in a loft so it was a bit hard to navigate my luggage, but nothing a younger person can't handle. Bed was quite comfortable, nice bedding and great lighting in room for reading, working, etc. Definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Gru 2015
7.1

Didn't like the employee, the way SHE acted when we did the check out and all the payments. The rest was nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Serbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2015
8.6

The hotel is ideally located 15 minutes walk from the two main railway stations, and 10 minutes walk from the centre, Via Roma and Piazza Castello. We spent here two nights. Our room was big and clean, and breakfast was nice. This hotel was a very pleasant surprise.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.