Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 504 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.0
Hotel Alba Located at Viale Porpora 132, , Milan.
Hotel Alba
Italy
Milan Lombardy 20131 Viale Porpora 132
69% 504
45.4860116 9.2293953
Hotel Alba
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.1

Really close to the metro (green line is closer than red line), good for Milan-on-foot-exploring location. It was clean and comfy, the staff is smiley and lovely. There's a Carefour express store next to the hotel and that's useful. The neighborhood is overall quiet, but during the weekend mind possible noises in the middle of night from the street.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
8.3

Overall my stay was great! However, I have to mention a few weird things about my stay. When I arrived at Hotel Alba I asked to see the dorm room first before I checked in. I was taken to Hotel Galla around the corner. Despite this, the room was very neat and clean, especially considering the low price. The hotels are run by the same decent people who speak English. The kitchen could only be used for preparing cold meals and the toilet paper was only present in almost empty rolls, never full.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2016
10.0

Molto carino, la ragazza alla reception è gentilissima,televisore e doccia in camera, costa quache euro in più ma ne vale la pena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Gru 2015
5.1
Przetłumaczone przez Google

Budynek w prywatnych pokojach są w innym budynku, aby Państwu dokonać Chek się w miejscu, ale się można zatrzymać się gdzieś indziej. Klimatyzacja nie działa bardzo dobrze. Lokalizacja nie była idealna, ponieważ to nie jest tak blisko turystycznego rzeczy.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Czytnik kart maszyna nie działa, kiedy tam dotarliśmy, więc pozwolili nam spać i zapłacić w godzinach porannych, co było bardzo miłe. Mieliśmy prywatny pokój z prysznicem wewnątrz ... wyglądało to zbyt brutto do prysznica w więc poszliśmy do ciała trasę sprayu rano. Toaleta spłukuje ze śrubą, a łóżka były bardzo niewygodne. Arkusze wydawały się czyste, ale co z połączeniem innych brudnych rzeczy, kto wie?

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Dobry hostel, wszystko, czego potrzebujesz, być może lokalizacja jest trochę daleko, ale nic strasznego, wygodne łóżka i bardzo czysty, dobry stosunek ceny do jakości.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ciezasga
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
3 Gru 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Dobry hostel na kilka dni. Mój jedyny problem: brak szafki. Lokalizacja jest w pobliżu głównego dworca kolejowego i jest bardzo blisko stacji metra, aby udać się do miasta.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Lis 2015
4.6

몇시에 라디에이터가 꺼지는지 모르겠는데 중앙에서 조종하는 것 같아요. 추워서 뒤질뻔했네요진짜

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.