Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.6
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 5.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2017
8.3

Nice staff, nice rooms. Metro ride away from downtown. Shower in the room for 4 bed private. On a busy street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • despot82
  • Serbia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
22 Kwi 2017
3.7

Not satisfied. Impossible to sleep because hostel was right under a night club. Music and people yelling whole night. The receptionist is very rude and not willing to help at anything. She bluntly ignored everything I said, she was probably busy with her computer or movie.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2017
6.3

Para pasar una noche está bien. No tienen agua caliente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • NanuBerlatzky
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Kwi 2017
7.4

Muy limpio el lugar, el personal lo vimos poco pero fue amable. Hay un supermercado cerca, lavanderías y lugares para comer. No está cerca del centro pero está cerca de una estación de metro que te comunica muy bien. Para ir a dormir y no tener problema en caminar al centro o usar el metro, es una buena opción!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
5.4

Ons verblijf was vrij duur voor wat we ervoor terugkregen. Een terras vol afval materiaal van oude bedframes en versleten matrassen. Dunne muren waardoor we alles van de kamer naast ons konden horen. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en de kamer was wel in orde. Maar als je 44 euro betaald voor een 1 nacht verwacht je toch wat meer. Voor mij was dit één van de meest negatieve ervaringen in een hostel.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • hicham82
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Mar 2017
7.4

Ambiente rilassante,letti comodi,buona pulizia,se per periodi brevi,conviene spendere qualche euro in più ma evitare gli ostelli chiassosi dove non hai spazio neanche per appoggiare la valigia

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Mar 2017
4.6

Acceuil desagreable Aucune ambiance Bref ne le conseille pas

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Lut 2017
5.4

Hotel Alba has very basic facilities. You don't pay much but you also don't get much. I was OK with that until they allowed a guy to check in at 01:30 am and this guy was behaving like he was alone in his personal room. He turned on the lights, unpacked, took a shower, brushed his teeth, packed again and made enough noise until he finished at 10 past 2am. It seems like Hotel Alba doesn’t have any Policy for people without common sense to behave as an adult between other roommates.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Lut 2017
6.9

Hostel Alba was a very good hostel if all you need is a bed. There is no kitchen facilities, but there is a bed and a shower with hot water and good pressure. The location is close to public transport, and the public transport in Milan is excellent. It was easy to check in, even at 11pm at night, and we felt very safe in our 3 bed room with its own lock and shower. I would stay here again, and would recommend to people who just need a bed for a few nights. There are lots of stairs, and no lift.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lut 2017
9.7

Hostal tranquilo, ideal para recorrer Milan relajado, muy cercano a la estacion de metro Lambrate lo que es muy conveniente para recorrer todo Milan en poco tiempo. No se imaginen un Hostal con onda ni un gran espacio comun, ya que no lo es, pero para recorrer todo el dia y tener un sueño reparador por la noche la relacion calidad precio anda muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.