Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 390 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Sty 2017
8.9

Not really a hostel, as the name says it is a hotel. But if you're just stopping in town for one night like I did then its good for a cheap place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.6

Posizione comodissima per girare a piedi. Nulla da dire sulla pulizia, ma l'atmosfera non è esattamente da ostello: manca un bar, una cucina o almeno una sala comune degna di questo nome. Camera buia e letti un po' troppo appiccicati.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2016
6.9

Pienso que con la habitación que tuvimos no se puede denominar Hotel sino Pensión o Albergue. Fue molesto la música hasta la 1 de la madrugada de algún local de copas en el mismo edificio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
9.7

Bathroom may need at least handsoap, and perhaps somewhere to drink some water. Other than that, behind a very intriguing entrance, lies a beautiful series of rooms well worth the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
8.0

Overall good. Stayed there one night, so hadn't have much time in the hostel. Nothing bad came out at me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
4.3

A Hostel without facilites. No kitchen, no livving room. A bed, 2 bathrooms for one floor, and 2 tables with few seats. No hot water to make a tea, nothing. This is not a Hostel. Is a really poor pension. And really expensive. I payed the same in Veneza (much more touristic city) in a hostel with kitchen and really well located. It's so simple to improve....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Paź 2016
8.3

무난무난

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
7.4

A localização boa perto do centro. Staff simpáticos e educados. Única coisa que eu não gostei foi a cama desconfortável e o valor muito alto sem café da manhã.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
8.9

Great for a one- or two-night stay. Not much atmosphere in that there's no common room. It's basically like staying in a hotel with roommates, but the bathrooms were clean, the staff was nice and it was easily reachable from the train station. The guy working at the desk was very helpful and printed out my bus ticket for me. Recommended for those just passing through Trieste.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Paź 2016
7.4

This place is nice to spend a night. The rooms are shared dorms, so it is basically a hostel without the shared spaces (kitchen, areas for hanging out, etc). The rooms have a good bit of space, the bathrooms are fine and there are lockers for security. My only real complaint is paying 25 euros to stay in a dorm. I think it should be a bit lower, but Trieste doesn't have a lot of hostels...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.