Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 397 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 397 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Mar 2017
7.7

Nothing special about the hostel but everything u need. Close to the center of town and somewhere if u want to have breakfast in the morning. Not the best atmosphere but I was only there for a night and they were helpful in accommodating my late arrival at midnight.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lut 2017
4.6

I suffered flea bites all over my body, the following morning I explained the problem to the receptionist and caused her indifference, I insisted again and her response was "Ok, goodbye!". Having skin rashes, does not like when you just started a trip of few weeks. It's not a hotel, the word "hotel" is only the name.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Sty 2017
8.9

Not really a hostel, as the name says it is a hotel. But if you're just stopping in town for one night like I did then its good for a cheap place to stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
6.6

Posizione comodissima per girare a piedi. Nulla da dire sulla pulizia, ma l'atmosfera non è esattamente da ostello: manca un bar, una cucina o almeno una sala comune degna di questo nome. Camera buia e letti un po' troppo appiccicati.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Gru 2016
6.9

Pienso que con la habitación que tuvimos no se puede denominar Hotel sino Pensión o Albergue. Fue molesto la música hasta la 1 de la madrugada de algún local de copas en el mismo edificio.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
9.7

Bathroom may need at least handsoap, and perhaps somewhere to drink some water. Other than that, behind a very intriguing entrance, lies a beautiful series of rooms well worth the price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Paź 2016
8.0

Overall good. Stayed there one night, so hadn't have much time in the hostel. Nothing bad came out at me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Paź 2016
4.3

A Hostel without facilites. No kitchen, no livving room. A bed, 2 bathrooms for one floor, and 2 tables with few seats. No hot water to make a tea, nothing. This is not a Hostel. Is a really poor pension. And really expensive. I payed the same in Veneza (much more touristic city) in a hostel with kitchen and really well located. It's so simple to improve....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Paź 2016
8.3

무난무난

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
7.4

A localização boa perto do centro. Staff simpáticos e educados. Única coisa que eu não gostei foi a cama desconfortável e o valor muito alto sem café da manhã.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.