Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 302 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 5.8
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.8
Hotel Alabarda Located at Via Valdirivo 22, , Trieste.
Hotel Alabarda
Italy
Trieste Via Valdirivo 22
75% 302
45.6534880 13.7732890
Hotel Alabarda
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
8.3

I have no complaints, but I think it is a bit expensive for because it is in a very isolated area (Tricesimo). It doesn't have much service, just a room, without breakfast... It should be cheaper. No ho reclamazione, ma penso que e um po caro perche sta e un paese molto isolato e non ha molti servici... solamente una camera, senza colazione... dovrebe essere un po meno caro...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Maj 2016
8.3

Nice place for visiting Trieste for a couple of days even if dorm is a little bit tiny. Clean and well located (3 min from the sea and the center).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2016
6.3

Perfectly fine, but not a comfortable place for women travelling alone.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Kwi 2016
8.6

If you want to visit Trieste and sleep in a nice hostel, go to Hotel Alabarda. The staff is extremely nice, shower is hot, bathroom is clean, and bedroom are enough furnished. The sea and the harbour is about 200m, like the canal where you can spend your time drinking a beer with local people. Very nice place, and for this price, it is perfect!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Kwi 2016
8.0

No atmosphere to speak of, but the dorm beds are exceptionally comfortable and private, and it was just what I was looking for during this stay. Very restful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
5.1

The location was nice, the staff was friendly, but thats it. This place has nothing to do with a hostel, its a hotel room with 4 beds squized together. The people that were in my room were also definetely not friendly 'hostel people', I cant recommend anyone to go to this place

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Kwi 2016
8.3

Very close to centre of town. More like a hotel than hostel but quite good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Kwi 2016
8.6

Great place to sleep right near the major in town attractions of Trieste. Room was clean, bed was very comfortable. The sink in the room somehow got clogged and couldn't be fixed till the morning, but there were two bathrooms right outside my door so it didn't matter. Only major complaint is that it doesn't have a good communal area or hangout vibe, so you're not likely to make many new friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Mar 2016
7.1

This isn't a bad hostel, but also its not phenomenal. But the beds were nice, the bathrooms are clean, and it is very close to the old town square.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Jest OK, na miejsce po prostu spać.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.