Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hotel Adua

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 425 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Lut 2017
8.0

Es un hotel que está muy bien y es muy cómodo. El personal es atento y la limpieza está muy cuidada. Está al lado de la estación y es muy cómodo para la llegada y la partida, con varios establecimientos alrededor. La única pega es que tiene cocina pero no se puede utilizar. Del resto, cumple perfectamente con lo requerido.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
9.1

A simple hotel in great location with very very gracious staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Sty 2017
7.4

베네치아 산타루치아역에서 나와서 다리를 건너지 않고 이동할 수 있는 점이 가장 좋습니다. 엘레베이터가 없어 짐을 들고 올라가는 점이 불편했습니다. 객실내에 화장실이 깨끗했지만 온수의 수압이 약했고 개미가 많이 있어서 불쾌했습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Gru 2016
8.9

Très bien situé et bien accueillis. Dommage que le petit déjeuner ne soit pas compris.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Gru 2016
8.9

Muy cerca de la estación del tren y un lugar cómodo para hospedarse. Sin embargo, si buscan algo cerca de las principales atracciones de Venecia, éstas están a unos quince minutos caminando. Un buen lugar para pernoctar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lis 2016
7.4

La ubicación muy buena. Y como un lugar donde dejar la maleta y tomar una ducha esta muy bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Lis 2016
9.7

Un lugar muy cálido y familiar. La habitación en la que estuvimos es hermosa y cómoda. Muy recomendable!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.7

Muy bien ubicado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Paź 2016
7.4

El lugar está bien ubicado,a pocas cuadras de la estación de tren.Tiene lo básico para pasar la noche .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Paź 2016
5.4

The worst hotel that I ever been to in my life. Completely disgusting. It has a really bad smell, the washroom was super dirty, the room was very hot, even though it was cold outside, the room wasstill boiling. I got a rash on my legs from the bed. A huge waste of money, it isn't worth staying here. Spend the extra money and find a clean hotel instead!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.