Hostelworld.com

Hotel Aday

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 101 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.9
Hotel Aday Located at 111 Derb Sidi Bouloukat, , Marrakech.
Hotel Aday
Morocco
Marrakech 40000 111 Derb Sidi Bouloukat
87% 101
31.6247228 -7.9876372
Hotel Aday
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lut 2016
8.6

Staff were incredibly helpful and about the only people in the city that were trustworthy. DO NOT BOOK EXCURSIONS WITH ANYONE BUT HOTEL ADAY. Only downside is it was occasionally quite noisy early in the mornings in the riad. Brilliant location but Morocco is not a place for the Naive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Sty 2016
8.9

Solo estubimos una noche, pero muy bien. El sitio es limpio y tranquilo y la gente de recepcion es bstante maja y dispuesta a ayudar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2016
9.1

Very close to the main square of Marrakech, but in a silent street so that nothing to interrupt sleeping. No common area in this hostel, however rooms and shared bathrooms are clean and comfy. Also every room has its own sink. The stuff, Hafid was very friendly and helpful from the beginning of our stay to the end. All in all, a good place to stay while you are in Marrakech.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
8.6

Staff were really friendly, accomdating and trustworthy. Cleaners kept communal bathrooms and toilets to a good standard. No complaints whatsoever. Good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Sty 2016
9.7

Friendly and efficient staff. Simple clean room in a great location. Wifi connection poor in rooms, but works well in lobby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2015
8.6

Personnel adorable. Chambres propres bien que petites. Mauvaise insonorisation. Bon rapport qualité prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2015
8.6

Very good value for the money, friendly staff, great location. If you are coming from the airport you might want to get the taxi, as it could be difficult to find. Don't expect anything fancy, but for the price it is great. Will be staying here again when I'm back in town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2015
10.0

great place, lovely people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Centralne i bardzo tanie. Usługi są podstawowe - WiFi działa tylko w recepcji i mieliśmy podwójne łóżka zamiast podwójnie - ale masz za co płacisz. Jeśli podróżujesz w sprawie budżetu to dobra opcja. Na lokalizację i cenę polecam go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

bardzo przyjazny i pomocny personel. Świetna jakość i centralne położenie. Muszę przyznać, nie jest łatwo znaleźć hotel, ale musimy się do winy. powinny wzięliśmy się do hotelu odebrać ofertę, ale myśleliśmy, że możemy zarządzać, ale w końcu mamy lokalny prowadzić nas tam !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.