Hostelworld.com

Hotel 22 Marzo Milan

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.4
Hotel 22 Marzo Milan Located at P.zza S. M. del Suffragio, 3, , Milan.
Hotel 22 Marzo Milan
Italy
Milan P.zza S. M. del Suffragio, 3
88% 683
45.4626660 9.2120580
Hotel 22 Marzo Milan
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • FrancisBattaglia
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Kwi 2016
9.4

Ocerall, it was a very good experience. It was a great value. The room was good and clean. The bathroom had everything you needed even bath slippers! There wasn't a refrigerator in the room. The daily breakfast was great with a huge selection. The owner was very friendly, helpful and accommodating. He even made my coffee with designs in it. I parked my car for free right out front on the street. It was a fairly short walk or Tram ride to the city center.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
7.4

Good for your value. You get all you need for a simple stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2016
8.3

Great hostel. Staff treated us well and gave us hints and directions. Very clean bathroom and room. The breakfast was awesome. The walls are a lite bit thin, but nothing too annoying.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
9.1

Hotel 22 Marzo is located near a cute little square. There are restaurants in walking distance, a bus stop right outside to get you to where you need to go. The breakfast was good. Most importantly, the people were extremely friendly and very helpful in our short stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
11 Lut 2016
6.9
Przetłumaczone przez Google

Personel był miły. Ale było trochę hałasu w północy, a dźwięk był bezpośrednio przyszedł za pośrednictwem naszego pokoju. I śniadanie nie było bardzo miłe. Wszystko jedzenie wydawało, że są z supermarketu.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
10.0

Micaheangelo was absolutely awsome and funny/friendly when we arrived the hotel. He made us feel welcome, provided our family a welcome drink and some croissants. He showed us a good and reasonable priced Italian place within the area and the places to see. The other staff members like Rammy was excellent too intact all of the staff members even the chamber maids. We will look forward to come back again in this hotel on our next European holiday. Well done hotel 22Marzo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
9.1

Excellent location and super polite and helpful staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2016
9.1

Nice hotel, we were greeted warmly upon arrival and given a pastry and a cappuccino. Our room was big and smelled nice. It takes a while to get to the city center on the tram, but the stop is right across the street. Near some good restaurants (DEEP Milan was fantastic). Free breakfast was amazing! Overall very satisfied.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.