Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostellling International Doña Ines

  • Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 198 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.9
Hostellling International Doña Ines Located at Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica.
Hostellling International Doña Ines
Chile
Arica Parinacota Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca
80% 198
-18.4679677 -70.2877807
Hostellling International Doña Ines
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.4

El hostel Dona Ines es un super lugar para hacer una etapa en Arica. Nosotros quedamos solo una noche pero fueron muy atentos, ofreciendo una chela llegando y explicando todo lo que necesitabamos para recorrer la ciudad. El lugar es bonito con muchas colores y las piezas limpias ! Un servicio al 100% perfecto aun si este un poco afuera del centro :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
6.6

Cómodo hostal, buen desayuno, personal amable pero falta limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lip 2016
4.9

This place is not for everyone and that's all I will say about that. It did have fast Wi-Fi though. Overall, not many places to choose from in Arica. I would have like to see the other hostels cleanliness in comparison but I guess it's fine for a quick overnight passing through.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
13 Lip 2016
8.0

El hostel es muy pintoresco y calido. Ni bien entrar su particular conserge o dueño me rexibio con una cerveza. El hostel esta en las afueras de la ciudad en una calle linda y segura. Arica no es muy grande asi q se puede llegar al mar en 15 minutos andando. La cocina es pequeñita pero tiene parrilla 😜 Las habitaciones estan bien y son cómodas. Sin lujos ni excesos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
9.4

Ambiente maraaaa, vc se sente em casa, pena que só fiqueu duas noites. A água não é tão quente, mas tbm no deserto faz um calorzinho bom. Equipe super gente boa. Só é um pouco longe do centro, mas na rua de baixo pega um tx compartilhado e é rápido até lá.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
9.4

Super clean hostel! Really the only downside here was that there was no breakfast...but the kitchen is so big that a large group of people could all be in there prepping food at the same time that it wasn't even that big of an issue. Right by the beach, so great location. Staff was very accommodating; we got in at 4 in the morning and they let us sleep on the couch until 7 when we were allowed to check into our rooms without charging us for an extra night. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
6.0

Nice owner Bugs in beds Nasty kitchen Kinda run down over all Breakfast is average Wouldn't stay there again Lockers all broken Bedroom doors lock from outside Good music always playing

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
20 Maj 2016
8.3

Roberto the owner is extremely nice and helpful. The place is out of the way but has an awesome vibe. The beds are squeaky and it would be much easier if there was a ladder to get to the top bunk but overall a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dertaubejim1470
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
4 Maj 2016
10.0

We love the Welcome Beer. Salud. The staff and the owner is very nice and helpful. They speak a very good english and explain everything good, you can ask everything and they can help you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
9.1

Lovely hostel in a very peaceful location, 5 minute walk from shops and amenities. Roberto was a great host and was very helpful providing maps and recommendations on arrival (plus a complimentary beer!). Very reasonably priced with the added bonus of a dog and cat. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.