Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostellling International Doña Ines

  • Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 6.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.8
Hostellling International Doña Ines Located at Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica.
Hostellling International Doña Ines
Chile
Arica Parinacota Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca
80% 206
-18.4679677 -70.2877807
Hostellling International Doña Ines
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lis 2016
8.0

The owner is cool and greeted me with a free beer when I arrived. The hostel is pretty nice, good facilities, and fairly clean. The biggest downside is that it is quite far from the center and the bus station, at least 20-30 minutes walking. You can take a collectivo of course, but still you feel disconnected. There is a nice supermarket very close and lots of smaller shops in and around the hostel. Overall a good place to stay for people crossing the border to/from Peru.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lis 2016
8.3

Really wonderful staff and owner - they helped us out a lot. Good sociable vibe. Far out of town but easy to use the collective taxis once you know how. We also walked into town one day for exercise. The room was rough around the edges.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
9.1

Muy buena gente, todos muy amables y simpáticos!! Tenía una estancia muy maravillosa!! Gracias a Oskar ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
8.6

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Gevraagd of ik een uurtje eerder kon ontbijten, geen probleem! Stapelbedden waren een beetje gammel en laag. Deur naar badkamer moeilijk te sluiten. Straal van douche was minimaal. Prima voor kort verblijf, zou er niet lang blijven.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
9.4

El hostel Dona Ines es un super lugar para hacer una etapa en Arica. Nosotros quedamos solo una noche pero fueron muy atentos, ofreciendo una chela llegando y explicando todo lo que necesitabamos para recorrer la ciudad. El lugar es bonito con muchas colores y las piezas limpias ! Un servicio al 100% perfecto aun si este un poco afuera del centro :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2016
6.6

Cómodo hostal, buen desayuno, personal amable pero falta limpieza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Lip 2016
4.9

This place is not for everyone and that's all I will say about that. It did have fast Wi-Fi though. Overall, not many places to choose from in Arica. I would have like to see the other hostels cleanliness in comparison but I guess it's fine for a quick overnight passing through.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
13 Lip 2016
8.0

El hostel es muy pintoresco y calido. Ni bien entrar su particular conserge o dueño me rexibio con una cerveza. El hostel esta en las afueras de la ciudad en una calle linda y segura. Arica no es muy grande asi q se puede llegar al mar en 15 minutos andando. La cocina es pequeñita pero tiene parrilla 😜 Las habitaciones estan bien y son cómodas. Sin lujos ni excesos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Lip 2016
9.4

Ambiente maraaaa, vc se sente em casa, pena que só fiqueu duas noites. A água não é tão quente, mas tbm no deserto faz um calorzinho bom. Equipe super gente boa. Só é um pouco longe do centro, mas na rua de baixo pega um tx compartilhado e é rápido até lá.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lip 2016
9.4

Super clean hostel! Really the only downside here was that there was no breakfast...but the kitchen is so big that a large group of people could all be in there prepping food at the same time that it wasn't even that big of an issue. Right by the beach, so great location. Staff was very accommodating; we got in at 4 in the morning and they let us sleep on the couch until 7 when we were allowed to check into our rooms without charging us for an extra night. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.