Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostellling International Doña Ines

  • Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 252 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 6.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Cze 2017
4.3

Very far away from city centre, and in a pretty bad neighborhood. The beds are bad, with triple bunks with very little space (you cannot sit on them, the upper bed is too low). Security is zero - no lockers & door to the room is free-for-all. Main door into hostel is opened by guests to all people who want to enter, since staff is almost never around. The owner is a really cool and helpful guy, but everything else is pretty bad. Avoid.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • natalia68
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.0

Ducha para valientes😎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
8.6

Auberge vraiment sympa ou l'on se sent tout de suite à l'aise, le personnel est au petit soin !! Le petit dej est très copieux. C'est un peu loin du centre mais avec les taxis partages tout est facile. Il n'y a pas de lockers mais les gérants on un coffre si besoin. Nous avons passé un moment très agréable, merci !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Maj 2017
8.9

Such a wonderfull atmosphere in this hostel where I've been welcomed at 8am like at home with a very nice breakfast. Yes location isn't ideal, but cosy in a residential area with 2 lines of shared taxi (costing nothing!) and I've done the walk myself on the day of arrival in like 20-30 min (nice & fresh walk in the morning). I didn't mention the very nice beaches all around the city and to get there you will be able to take the bikes that are freely left beside the pool table. Cool city to relax

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2017
8.3

Nice place to stay in Arica. Owner makes you feel like home. Little far from town but with a colectivo easy. Breakfast was good. Just the beds in dorm room where not great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Kwi 2017
8.9

Super Hostel mit toller Terrasse. Sehr nettes Personal. Hatten eine tolle Zeit dort. Leider ist das Hostel weit vom Zentrum entfernt, kann aber mit dem Bus oder Velo (2 Velos vom Hostel) gut umgangen werden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2017
9.4

Good location and staff are friendly and helpful. Thanks Roberto for arranging the last min tour for me. I enjoyed myself very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.6

2 dias que se transformen en 5 gracias a Oscar y su amazing fish, que nos hace sentir como en casa! Pasamos excelentes momentos en el hostel, y muy bueno desayuno!! Gracias pour todo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
5 Kwi 2017
8.0

Quite a walk into city centre/beaches but can take cheap shared taxis. Staff are friendly and breakfast is yum. Shower is very small stream of water. Pretty quiet while I was there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.4

Super lovely staff and great service, good breakfast with fruits, cheese.. free welcome beer, good vibes.. buena onda :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.