Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostellling International Doña Ines

  • Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 8.2
Hostellling International Doña Ines Located at Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica.
Hostellling International Doña Ines
Chile
Arica Parinacota Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca
84% 219
-18.4679677 -70.2877807
Hostellling International Doña Ines
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
6.9

The owner is very nice and helpful. Good atmosphere. However it's really far away from the center and still as well the airport. I choose this property because at this time it was the cheapest, but still quite expensive for what you get. Definitely have to do something about the showers. They were inside the room

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Un exelente lugar, habitaciones cómodas, seguro, de fácil acceso gracias a su gran conectividad vial y cercanía con servicios. Un Hostel que transmite una mística y pasión plasmada por Roberto su dueño, una persona muy letrada y exelente anfitrión. Recomendado 100% Saludos, Jorge Aedo de Chile

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.6

Los dueños, Robert y Óscar son muy buena Honda y así el ambiente en este hostal es muy amable! Se toman mucho tiempo para explicarte los caminos más rápido al centro y a la playa. También tienen un desayuno muy grande y rico!!! Me encantaba el tiempo en este hostal! Gracias! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

Rooms are ok, but the mattress was verry old and uncomfortable. The Hostel is a little bit far away from everything, you have to take a collectivo to the City and the beaches, if you don't want to walk 5km. But the breakfast was really good!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
20 Gru 2016
9.4

Vert friendly, vert good advises. Very recommended!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Gru 2016
8.9

Super accueil ! Les gens de l'auberge nous on chouchouté ! Merci beaucoup !! (P.s: pas beaucoup de pression dans la douche )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • biny
  • Chiny, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Lis 2016
8.6

位置有点偏 但是老板人很好

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lis 2016
9.1

All of the staff at this hostel are incredible!!! Had so much fun here with all of them and they told us everything about arica which was really helpful! We even stayed an extra night! Breakfast was absolutely delicious and all included which was even better. Can't recommend this hostel enough! Was one of the cheapest in Arica too! Amazing value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Lis 2016
8.0

The owner is cool and greeted me with a free beer when I arrived. The hostel is pretty nice, good facilities, and fairly clean. The biggest downside is that it is quite far from the center and the bus station, at least 20-30 minutes walking. You can take a collectivo of course, but still you feel disconnected. There is a nice supermarket very close and lots of smaller shops in and around the hostel. Overall a good place to stay for people crossing the border to/from Peru.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lis 2016
8.3

Really wonderful staff and owner - they helped us out a lot. Good sociable vibe. Far out of town but easy to use the collective taxis once you know how. We also walked into town one day for exercise. The room was rough around the edges.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.