Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostellling International Doña Ines

  • Manuel Rojas #2864 pobl. Renato Rocca, Manuel Rojas #2874 pobl. Renato Rocca, Arica, Chile

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • trebuam
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Amazing place, amazing staff. We got in early (7:00 am) and Roberto gave us a room right away to hang our heads. Took 20 mins to tell us the places to go, how to get there and how not to get ripped off. Would stay here again in a heartbeat

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • clairelechenadec5338
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.6

Hostel chaleureux et agreable. Personnel tres sympa, je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Lip 2017
9.1

Super hostal, apesar de que las habitaciones son sencillas y cuenta con lo necesario, lo mejor de ahí es el gran staff con el que cuentan, son de lo mejor y super amables, te hacen sentir en casa, el desayuno de lujo. Super recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
9.1

Nice place to stay. Great atmosphere, great breakfast and funny & interesting & super helpful staff! The owners give you good recommendations about what to do and are really welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Lip 2017
9.1

Excellent accueil ! Personnel à l'écoute, amicale et désireux d'aider les clients. Merci pour tout ! Ps: au top la bière gratos pour les nouveaux arrivants !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Cze 2017
8.6

L'auberge est située fort loin du centre ville mais possibilité de prendre des collectivités pour 600$P/pers. L'ambiance est extrêmement chaleureuse et convivial. Billard, vélo et table de ping pong à notre disposition gratuitement! Le personnel est vraiment près à aider pour le moindre souci. On est arrivé le matin et le déjeuner nous a été offert (bon et copieux)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Cze 2017
4.3

Very far away from city centre, and in a pretty bad neighborhood. The beds are bad, with triple bunks with very little space (you cannot sit on them, the upper bed is too low). Security is zero - no lockers & door to the room is free-for-all. Main door into hostel is opened by guests to all people who want to enter, since staff is almost never around. The owner is a really cool and helpful guy, but everything else is pretty bad. Avoid.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • natalia68
  • Chile, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.0

Ducha para valientes😎

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2017
8.6

Auberge vraiment sympa ou l'on se sent tout de suite à l'aise, le personnel est au petit soin !! Le petit dej est très copieux. C'est un peu loin du centre mais avec les taxis partages tout est facile. Il n'y a pas de lockers mais les gérants on un coffre si besoin. Nous avons passé un moment très agréable, merci !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Maj 2017
8.9

Such a wonderfull atmosphere in this hostel where I've been welcomed at 8am like at home with a very nice breakfast. Yes location isn't ideal, but cosy in a residential area with 2 lines of shared taxi (costing nothing!) and I've done the walk myself on the day of arrival in like 20-30 min (nice & fresh walk in the morning). I didn't mention the very nice beaches all around the city and to get there you will be able to take the bikes that are freely left beside the pool table. Cool city to relax

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.