Hostelworld.com

Hostelle - Female Only Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 771 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.7
Hostelle - Female Only Hostel Located at Frankemaheerd 2, , Amsterdam.
Hostelle - Female Only Hostel
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1102 AN Frankemaheerd 2
84% 771
52.3152477 4.9512720
Hostelle - Female Only Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
8.0

【感想】明るい雰囲気で清潔に保たれた施設。ドミでは割といい方だと思います。リネン込みが嬉しい!バスタオルも有料で貸し出し有。【部屋】6人部屋利用。ソファ・テーブル有。パイプ式2段ベッド。上るのちょっと大変。寝てても少し動くだけで良く揺れます。ベッド下にちょっとしたロッカー有。鍵も無料で貸し出されるので便利。15リットルのリュックは余裕で入ります。コンセントは4つ、うち2つに3つ口延長コードがついていました。でもコンセント付近のベッド下段のふたりが使ってしまうと他の人が使えません^^;【シャワー・トイレ】シャワールームは2つ。ブースは8個。洗面台も8かな?トイレは3つ。お湯の出もいい。【キッチン】皆が残していった調味料があるので料理可。調理器具も揃ってます。コーヒー紅茶無料です。冷蔵庫も使用可。【WIFI】使えます。【他】駅から分かり易い。7分程。途中にスーパー有。週末静か。【予約背景】チューリップの時期に思い立って1泊アムス旅の時に利用しました。1か月前だったのでアムス中心部はどこも満室。地下鉄で15分くらいの距離にはなりますが、評価もよかったし、女性限定ドミだったので予約しました。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
9.1

Für ein kurzfristige, spontan gewählte Unterkunft einfach super !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Kwi 2016
8.0

Hostelle is a little far from the city center but very near the metro station. The hostel is located on a 4th floor of a building with a guard all night so is very safe, there is also a bus all night long that leaves you really near the hostel. The staff is a little serious but they help you with everything you need. The common area is really nice, there are always girls watching movies or eating in groups. I would definitely stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
3.4

The reception service was the worse I have ever faced. The receptionist was very unfriendly person, bad welcoming, moody, passive and not willing to help at all. You cannot have a person like that behind a reception in a youth hostel. Also, you are supposed to be able to enter the room at 2pm. I was there waiting in the living room from 13.45 to 14.15. and after asking I was told 'they are still cleaning, you will enter when they finish' You cannot have person like that working with clients

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.0

Schönes, sauberes und gemütliches Hostel! Leider ist das Hostel vom Zentrum ziemlich weit draußen und die Preise finde ich etwas teuer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.4

The staff was so nice at Hostelle. They were extremely accommodating and helpful. The rooms were clean and the bathrooms were nice. They were communal bathrooms but with plenty of stalls. The fact that the hostel was female only made it a lot more comfortable for relaxing at night and made the bathrooms more comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • javenne
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
7.7

Convenient access to the airport and the hotel is closer to the station, although it is not that close from the city centre. Really good for people who are traveling around the Netherlands (not only Amsterdam)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • eunjungzzang
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
12 Mar 2016
7.1

리셉션이 좀 불친절한것 말고는 무난합니다~!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Mar 2016
7.7
Przetłumaczone przez Google

Hostel był miły, szczególnie w salonie, a personel był pomocny. Łóżka piętrowe były nieco stary, a system wtyczki może być lepiej, bo jest to trochę trudne do osiągnięcia górnego łóżka. To daleko od centrum miasta, ale bardzo blisko do stadionu i Ziggo Dome, idealne, jeśli jesteś na koncercie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Mar 2016
8.3

It was a good hostel and I would definitely stay there again. Being a female-only hostel gave it a nice atmosphere, definitely not a party place by any means, but everyone seems friendly, someone was cooking something delicious smelling in the kitchen, and a lot of girls were sitting in their pjs and slippers watching a movie together in the main lounge - kind of perfectly what you'd expect at a female-only hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.