Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 819 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.4

看板が出てないので分かりにくいですが、Hostellaの表示のあるベルを鳴らしてドアを開けてもらいます! エレベーターがないので、重いスーツケースだと大変ですが、階段を少し登って一階です! 部屋は3人部屋を利用しましたが、とっても清潔で綺麗でした!シャワートイレも綺麗に掃除されています!ドライヤーも付いてます。 スタッフが7:00-23:00までしかフロントにいないので、少し不便です。 スーツケースも無料で預かってもらえました! スタッフも皆フレンドリーで、7:00前にチェックアウトして出ようとすると、7:00に朝食出るけど大丈夫?と心配してくれました!笑 ローマに来るときはまたここに泊まりたいと思いました!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

Great, central location, friendly and helpful staff. Common room with couch/tables/TV where the breakfast was put out (even had a free pasta dinner my first night!) was a nice space for facilitating conversation with other guests. My room only had 3 girls so it was nice and quiet and most importantly, the bathrooms were very clean. 10/10 :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Lut 2017
7.7

캐리어들고올라갈때 힘들엇어요.. 그리고 세금붙는거 너무 비쌈 ㅠㅜㅜ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lut 2017
9.7

Great location next to Termini (train station, airport shuttles, metro lines...), the place is super clean and well organized, Good facilities. The members of the staff are obsiously caring about the guests confort. Definitely a good place to relax but maybe not to meet a fair diversity of travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.4

The girls from the staff are awesome and adorable, they help you in whatever you need .Really they're pretty kind.I love feeling that comfort of the room just with 3 persons and also with our own bathroom. The location is BIG GREAT , so close to the termini station(bus and trains) .Thi is so useful if you plan day trips and still sleep in Rome , like me.Overall near is a good restaurant and low cost markets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
10.0

100% recomendado! Me quedé dos noches y el lugar es maravilloso. Las chicas de la recepción son muy amables, los cuartos limpios y la cocina bien equipada. La ubicación es muy buena, a 3 minutos de la terminal central y a 20 min del coliseo caminando. El desayuno es pequeño, pero que la cocina esté disponible ayuda en eso. Te sientes segura y el ambiente es bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Litwa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
10.0

It's the best hostel that I've ever stayed in: clean, warm, cosy, homelike. There is also a kitchen with everything you may need for cooking. Furthermore location is very great too. I would recommend Hostella to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
10.0

One of the best that are I have stay. It was nice and clean. A really good atmosphere and the breakfast was good. I would love to come back. It is really well located because it's near Roma Termini.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Sty 2017
9.4

깨끗하고 좋았어요~ 샤워할따 따뜻한물 수압이 약해서 힘들었던거 말고는 조식도 주고!! 친절하고 좋았어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.4

Hostella isn't as social as some other hostels I've stayed at, but this made my stay here more relaxing. There were also only three beds in my room, none of them bunked, so it was slightly more private at night. Awesome staff, awesome breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.