Hostelworld.com

Hostella Female Only

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
Hostella Female Only Located at Via Gaeta 70, , Rome.
Hostella Female Only
Italy
Rome Rome 00185 Via Gaeta 70
91% 683
41.9043212 12.5003814
Hostella Female Only
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
29 Kwi 2016
8.3

I was only in Rome less than 15 hours. This place was perfect. nice walk from the train station, able to just drop my stuff off and go out to see Rome. I didnt have enough time to meet others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

I liked it so much, I cancelled someplace else to go back there. Location is perfect. Great food close by. Near the train station. Really nice and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
9.7

Es un buen hostal, vale su precio. No me gustó que cobraran por la impresión. Es pequeño así que la limpieza es perfecta. El desayuno muy bueno. Es un poco difícil de encontrar para quienes no están acostumbrados a mirar los letreros pequeños en los timbres de las puertas. Son muy amables. Me ayudaron mucho para ubicarme en la ciudad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2016
9.7

청결하고 쾌적하다. 만일 여성 혼자 여행한다면 강추할만한 숙소!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.7

El hostal está a 3 cuadras de Termini. Muy limpio. Las habitaciones super cómodas y tienen secador de pelo. La cocina tiene todo para poder cocinarte. No dan toallas. Volvería

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

친절한 직원, 편안한 분위기, 화장실, 샤워실도 항상 깨끗하고 5박 했는데 편하게 지냈어요~ 떼르미니역에서도 가깝고 주변에 큰 마트(코나드)도 있고 음식도 간단히 해먹을 수 있고 한국분들도 많아요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

Perfecto! Muy buen hostel, el personal amable y siempre dispuesto a ayudar. Desayuno completo, cocina completa y baños gigantes y modernos. La ubicación es muy buena, cerca de Termini (no pasa nada en esa zona a pesar que a muchos no les gusta). A 25 minutos del centro y a otros 25 del Coliseo. Me encantó!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
9.7

WIFI訊號有點弱

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2016
10.0

Very friendly. Located in elegant old house. Staff is reliable, friendly and helpful. Very pleasantly surprised!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Mar 2016
9.1

Ho soggiornato presto questo ostello per due notti e mi sono trovata molto bene. Viaggiando da sola sono stata contenta di trovare un ambiente sicuro e personale gentile ad accogliermi oltre che camere e bagni ben puliti. Unico piccolo difetto era la scarsa scelta per la colazione ma comunque più che sufficiente per iniziare la giornata. Posizione strategica.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.