Hostelworld.com

Hostelima

  • Coronel Inclan 399, Miraflores, Lima, Peru
Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 6.0
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 5.6
  • Czystość 4.8
  • Udogodnienia 6.0
Hostelima Located at Coronel Inclan 399, Miraflores, , Lima.
Hostelima
Peru
Lima Lima 18 Coronel Inclan 399, Miraflores
66% 123
-12.1160752 -77.0315945
Hostelima
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Lut 2016
6.9

Die Mitarbeiter sind super nett und hilfsbereit, die Betten sauber, zu viele Betten in den Schlafsälen, zu wenig Platz für Gepäck. WC und Duschen einigermaßen, Küche mittelmäßig ausgestattet aber echt dreckig und schmierig, vollgestopft mit uralten abgelaufenen Lebensmitteln, müsste mal gründlich entrümpelt und geputzt werden

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2016
6.6

Staff very cool helpfull , but hostel not clean,breakfast very cheap , but nice hostel to sleep or just relax .. No more

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • sswatt02
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Sty 2016
5.7

aplicar a restrição de proibido fumar, o ambiente se torna insalubre pelo odor forte de cigarro.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Sty 2016
5.7

Wenn ihr auf Partyhostels steht ist dieses hier perfekt, wenn ihr schlafen wollt weil ihr gerade eine Flug vor euch oder hinter euch habt ist es weniger geeignet. Am 10er Dorm geht eine Treppe vorbei die auch um 5 Uhr morgens noch rauf und runter getrampelt wird. Das Frühstück ist Grundausstattung aber für 7 Euro in Ordnung, aber auch wenn um 7:30 gesagt wird steht lieber um 8 auf dann ist es auch wirklich fertig.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nchlms
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2016
8.6

El hostel en escencia esta bueno y es muy acogedor. Sólo unos cuantos consejos con respecto a la cocina: llevar in mayor control de la limpiaza y la terraza: limpiarlimpiar, dotar y acomodar los mobiliarios que tiene. Con respecto a los demas sectores baños y espacios comunes muy limpios, la atencion de todo el staff increíble. Recomiendo el hostel, saludos a los chicos y al dueño! Volveremos...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2016
10.0

The staff at Hostel Lima were very helpful and friendly. They arranged an airport pick up for me the day I arrived for S50. They also helped with bus booking. No AC, so the dorms get a bit warm, but it's not too bad. Pretty clean too. Overall a very nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nussknacker
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Gru 2015
6.0

I stayed in a dorm with 9 other people. The whole room was messy and my locker was already occupied. Two guys let their alarm clocks ring all the time in the early morning, but instead of pushing the button they decided to ignore it... (Who cares about the other eight people in the room?). One guy also turned the light on and left it on. A part of the corrider is outdoor and as it happened to rain it was very wet. I cannot understand how this hostel gets such good ratings.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
2 Gru 2015
4.3

I felt like I was staying in a old abandon building, everything was broken, chairs, tables, games...I'd only recommend if it's your last option.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.