Hostelworld.com

Hostelche

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 760 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 760 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Hostelche Located at Kralja Petra 8, Apt 7, Belgrade.
Hostelche
Serbia
Belgrade 11000 Kralja Petra 8, Apt 7
96% 760
44.8178287 20.4526376
Hostelche
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
9.7

It was absolutely great. Great people, great atmosphere. I come back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Kwi 2016
9.7

Fantastic location, right in the old town and easy to find. Great atmosphere with the other guests and the enthusiastic and knowledgable staff really made the stay enjoyable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Great hostel and great friendly staff. Always happy to come back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • justinryee
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

Amazing place, super friendly and helpful staff, great location and really chill hostel/common area. Definitely there place to be. No politics.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
9.4

Hostelche does it right for a home-away-from-home. Great friendly staff available at all times and very knowledgeable. Nice kitchen, common area, rooms, a shower, 2 toilets, good wifi, great location. Met very cool, friendly, and chill travelers and staff here. I would come back here. And oh, free rakija! How can I forget. And the cheap breakfast is delicious. Free coffee. I know I'm forgetting stuff. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
30 Mar 2016
10.0

The staff is great and the atmosphere is awesome !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dontburnbitch6444
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
30 Mar 2016
9.7

I loved this place great small home atmosphere for hanging out with people. Great location in Belgrade. Staff was always helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Mar 2016
9.4

The staff was amazing and even though it wasn't peak season, there was still a really good atmosphere with the other guests in the hostel. The beds were comfortable and lockers were provided. The kitchen was available to use and the staff cooked breakfast if you wanted it. All around great hostel, but I wish they had one more bathroom. I usually woke up early and didn't have to wait to use the one shower, but it could be more frustrating with more people in the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Mar 2016
10.0

Great place, atmosphere and people. I totally recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

Hostelche is an interesting small hostel and I say that with all the love. There was all you could drink of the special hungarian drink. It is small so we all went on the walking tours together. Went out for drinks together. It was perfect as a solo or group travel. Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.