Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostelche

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 894 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 894 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Lut 2017
10.0

HostelChe is very homey. The staff is amazing. This is a great place to make friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2017
10.0

I have been traveling around Europe for about 3 months now and this is hands down the best hostel I have stayed in! The staff are so friendly and welcoming and the breakfast is awesome!! The place itself is really cool and has a great common room/kitchen. The woman who runs the place is so so kind and accommodating. She really cares about you as a guest and wants to make your experience memorable. Absolutely stay at this hostel, you will have a fantastic time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
5 Lut 2017
8.3

El hostel está muy bien situado, cerca del fuerte de Belgrado y de la principal calle comercial de la ciudad. El personal del hostel fue muy amable y tuvo un trato muy agradable con nosotros, incluso nos invitó a un chupito de Rakia como recibimiento a cada uno.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Lut 2017
9.4

Very cute, small, cozy hostel, with incredibly friendly, helpful staff. Very clean and organized with a very nice common area. There is only one shower, so you might have to wait a little bit to be able to use it. Other than that, loved my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • johnywalker
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 40 Recenzje
1 Lut 2017
9.4

Excelente opcion en Belgrado. Ubicacion estrategica , frente a la Catedral, y a dos cuadras calle peatonal y del parque principal. Es un departamento amplio dentro de un edificio. Sencillo pero con todo lo que necesitas. Personal hiper atento y servicial que te hace sentir como en su casa. Es limpio y confortable. Volveria. Muchas gracias !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

Great stay! The staff was really nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
9.4

Clean, secure with a nicr breakfast, nice staff. You also get a Rakja for free :) they were not full so we could check in earlier, it was perfect. I'd recommend and go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
9.1

The place was clear, colourfull and there was place in the bedroom, wich is not always the case. The girl who welcomed us was nice, smiling and gave us avdices on where to go in the city. There were also a lightfull kitchen and a quite big bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sty 2017
10.0

This was probably the smallest yet most amazing hostels I've stayed at. The staff are absolutely incredible, cooking a delicious breakfast when you wake up, and there for you 24/7. They offer free laundry if you stay 3 nights which is great. Super clean, cozy and warm. The perfect hostel in my books.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.4

People where very kind and there was a really nice atmosphere! I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.