Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostelche

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • oguzanil9830
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Wrz 2017
9.4

Quite good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2017
8.9

Awesome place to stay, close to night life spots. Friendly & helpful staff. Good value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
10.0

Great place and very friendly staff The atmosphere was very nice For sure i will come again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
9.7

It is a great place to stay in Belgrade and make new friends. Zorana goes to great lengths to welcome her guests and ensures that they have a good stay. I would gladly stay there again and highly recommend it to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Fantastic hostel, one of my favourites from my years of travelling

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
9.7

Super cool....excellent staff and great location...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sie 2017
10.0

Hostelche is an awesome, little hostel that makes it feel like you're at home. The staff and especially the owner are fantastic, will point you in the right direction for everything to see, and will sometimes take you out to great restaurants/bars. Great common area for everyone to meet and head out. No bunk beds, which means no top bunk!! Loved both of my stays here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
10.0

Great Place with a cosy atmosphere and a really welcoming team :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alicefraser8531
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2017
10.0

Really nice atmosphere, small but cosy, the staff were really helpful and friendly and we had a great time while we stayed here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Sie 2017
9.7

Awesome hostel with fantastic staff. This is a small 11 bed hostel, so it's very intimate. Only negative is the hostel welcomes couples who want to book one of the three multi-bed rooms for themselves, which detracts from the atmosphere; if couples want to keep to themselves they should go to a hotel... boring. Everything else is 10/10. Air con. Good wifi. Living room guitar. Free shots. Most relaxing and chill hostel I have ever stayed in. Heaps of space in the rooms. Comfy beds. Loved my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×