Hostelworld.com

Hostelche

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 773 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 773 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.1
Hostelche Located at Kralja Petra 8, Apt 7, Belgrade.
Hostelche
Serbia
Belgrade 11000 Kralja Petra 8, Apt 7
96% 773
44.8178287 20.4526376
Hostelche
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
10.0

Very Excellent Hostel! I had a perfect time in Belgrade and this hostel was a big reason. Very friendly and helpful staff, especially with regards to the airport shuttle. Cozy and comfy atmosphere, easy to meet and talk to other travelers and the staff as well. Very close to the main areas of sightseeing and a great value for the price, to boot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Maj 2016
9.4

Probably my favourite hostel this trip. Great location, great staff, information about everything and all expected services are here. It feels like living in a shared flat/apartment rather than hostel, the main living/kitchen area is a great social hub from breakfast to the free Rakija at night. One new employee with dreadlocks had some weird ideas about immigrants in the UK having to wear wristbands to make them stand out, can't win em all though! Would definitely recommend to friends.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Maj 2016
9.4

Great friendly staff and great facilities. Hostel was a bit difficult to find though. Would recommend and stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2016
9.4

Awesome hostel, staff are super friendly and are always willing to help. One of the members helped me get my dinner delivered and it was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlos_ousset8768
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Maj 2016
9.7

Great staff!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Kwi 2016
10.0

Super cool place! Nice staff, super clean, comfortable beds, free rakija. I definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

It was absolutely great. Great people, great atmosphere. I come back again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Kwi 2016
9.7

Fantastic location, right in the old town and easy to find. Great atmosphere with the other guests and the enthusiastic and knowledgable staff really made the stay enjoyable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Kwi 2016
10.0

Great hostel and great friendly staff. Always happy to come back here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • justinryee
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
3 Kwi 2016
10.0

Amazing place, super friendly and helpful staff, great location and really chill hostel/common area. Definitely there place to be. No politics.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.