Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostelche

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 879 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.3
Hostelche Located at Kralja Petra 8, Apt 7, Belgrade.
Hostelche
Serbia
Belgrade 11000 Kralja Petra 8, Apt 7
97% 879
44.8178287 20.4526376
Hostelche
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
9.4

People where very kind and there was a really nice atmosphere! I highly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

So far the best Hostel I know! Staff is super fun and helpful, very cozy, great atmosphere, the breakfast is amazing, very clean..I will for sure come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

WARNING: No one wants to leave this hostel. Booked for two nights originally and ended up staying for a week.....yes this happens to a lot of people. Been travelling over 20 countries in Europe for over 4 months, this is by far the best hostel I've stayed in. Zorana and the team do a very good job hosting and looking after everyone. Sometimes you'll even ended up asking them to order dinner deliveries for you, because the hostel is that cozy and you feel like staying in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Sty 2017
10.0

perfect location, great atmosphere, friendly staff... it was a really nice stay for us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Sty 2017
9.4

The only problem is that there is only one shower.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
9.4

All around a good, cozy hostel. The location is probably the best part. The staff is really nice and helpful. Free laundry with a 3 night stay was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sty 2017
9.4

Everything was good. I would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
10.0

Zora's one of the sweetest girls I've ever met & she chose her superb staff according to the same quality. I was alone and stayed just a few nights, but if I had had time, I would have remained with extreme pleasure! Hostelche is a few minutes walking from the city centre & it's easy to get there from the railway station. It is possible to take part to several free guided tours every day, & the meeting point's a few minutes walking from Hostelche. Definitely my place next time in Belgrade!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
18 Gru 2016
10.0

Sometimes you never want to go out, lay down and chat , this hostel was absolutely like that

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
10.0

Perfect Hostel, right in the heart of Belgrade! Zorana and her crew are prob the best hosts I've ever met. Everything is clean, they'll help you with everything and maybe also cook for and with you. Thank you for everything, I'll come back! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.