Hostelworld.com

Hostelche

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 792 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.2
Hostelche Located at Kralja Petra 8, Apt 7, Belgrade.
Hostelche
Serbia
Belgrade 11000 Kralja Petra 8, Apt 7
96% 792
44.8178287 20.4526376
Hostelche
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Cze 2016
9.4

Wonderful stay in the ideal location. Great for sightseeing or nightlife. Relaxed atmosphere and welcoming staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
23 Cze 2016
10.0

Best hostel I stayed at. Staff were extremely friendly and even showed us around when they had the time. Felt like they were a family. I will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Cze 2016
10.0

Un hostal realmente increíble, el personal muy atento y siempre con una sonrisa, shots gratis ilimitados y una cama muy comoda.. 10 de 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
9.4

A very cozy place. Free towels, a comfortable bed and nice staff. The hostel seems more like a shared flat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Cze 2016
10.0

This is my go-to place in Belgrade. Been there every time since I first went to that city 6 years ago. The atmosphere just keeps getting better, like fine wine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2016
10.0

I LOVED this hostel. The staff (and owner) went above and beyond to make everything fabulous. I hope Belgrade ceases to try and shut down hostels, as this one is a gem!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Cze 2016
9.4

Really cosy, perfectly located, freshly cooked breakfast, lots of suggestions for things to do, and free rakia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2016
9.7

Beautiful place with beautiful people. They make you feel home. In a place like this you are able to make friendship with everybody there. Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

A really cousy hostel with a great stuff that will make you feel like at home! ;) I can totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2016
9.4

What a wonderful place. The staff really makes this hostel incredible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.