Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel4u

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 127 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
10.0

Wir waren rundum zufrieden. Gebucht war ein Einzelzimmer mit Gemeinschaftsbad und bekommen haben wir eine komplett ausgestattete Ferienwohnung. Die Mitarbeiter waren freundlich und standen bei Fragen stehts bereit. Bis zum Marktplatz in nur 5 min Fußweg.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
3 Lip 2017
7.7

Bonne auberge dans l'ensemble. Le petit déjeuner coûte 5zt et est bien remplis. La cuisine manque d'équipement (seulement un rond de poêle et pas de four), mais demeure fonctionnelle. Les lits ne sont pas des plus confortables mais sont ok. Sans être extraordinaire, je crois que cette auberge correspond à ce à quoi on peut s'attendre à ce prix.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Cze 2017
7.1

Very impersonal, impossible to meet people. The common room is not very comfy and if you approach the fridge there's a disgusting smell. Beds and sheets were veeery simple but ok, shower and bathroom are pretty new and clean. Overall not a place I would recommend to solo travelers but it's ok to spend a night there

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Cze 2017
7.7

Basic hostel, with everything I needed including good wi-fi and a basic breakfast. Helpful english speaking staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
5.7

I've seen many hostels around the world and at this rating I have expected a little more. My 10 dorm room was basically a 8 dorm room with an unstable, uncomfortable and noisy extra metal bunk bed placed in front of the windows. The whole dorm would wake up every night once the person sleeping in the metal bunk moves. The metal bunk bed also has no lights and no sockets available – wtf I don't see why here's a character limit since there's much more I'd like to say, but whatever. Saves me time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Cze 2017
9.4

It's a pretty small hostel but it's in a great location. So close to old town, a 5 minute walk. Room was clean and so was the ensuite bathroom. The kitchen could be a bit cleaner. Staff were friendly and helpful. Free breakfast was a great bonus!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Cze 2017
9.4

The rooms were really spacious and clean, staff was friendly and helpful, and location was quite okay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

Great value for money! 15 min walk from the station and few minutes walk from the main attractions. Very clean, quiet place with friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2017
9.4

Real value for money. The hostel is located on a nice location just 5 minutes from old town. Staff was helfull and facilities were nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2017
7.7

Hostal normalito, no destaca especialmente, cumple su función. Bien ubicado (7 min. del centro andando) y con super al otro lado d la calle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.