Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel the Globe Center

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,404 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.9
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.4
Hostel the Globe Center Located at Oudezijds Voorburgwal 3, , Amsterdam.
Hostel the Globe Center
Netherlands
Amsterdam 1012EH Oudezijds Voorburgwal 3
72% 2404
52.3752061 4.9000954
Hostel the Globe Center
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
7.4

Die Lage des Hostels ist nahezu perfekt. Ich war nur zu Fuß unterwegs und bin überall gut hingekommen. Die Mitarbeiter waren sehr nett und freundlich. Die Sauberkeit im Hostel war okay. Um ins Bad mit der Toilette zu kommen, muss man leider durch den Gang und das Treppenhaus laufen, was doch ziemlich nervig ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lip 2016
7.4

Top Lage! Abnehmbare Ausstattung, faire Preise. Unfreundliches Personal am der Rezeption.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lip 2016
6.9

Let me begin with I am used to the heat, as I am from Texas and live in Florida. But when sleeping, heat past a certain point becomes intolerable. Luckily for us the room had one window, and we were able to rent a fan from the reception. Other guests weren't as lucky. The bathroom was constantly wet and stinky. With all that in mind, the location was great! Literally in the red light district and a block over from China Town. The Jordain area was a 15 min walk! Rent bikes from yellow biK

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • timulm
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Lip 2016
6.9

Beste Lage, aber als Gemeinschaftsraum existiert nur eine Bar. Im Sommer unerträgliche Hitze im Dorm.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
18 Lip 2016
7.1

The Hotel has a good location, in the red lights district and near to some restaurants and bars. There is a bar in hostel and all people can use there. However, the Hotel is too much old, the stairs and rows look like abandoned.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lip 2016
5.1

Los empleados, sobre todo el de la noche, son ogros. el chico de la tarde un amor. La limpieza y el wifi no existen , tampoco hay electricidad cerca de las camas y un día me cortaron el agua. La ubicación inmejorable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
6.9

We are 7 to spend the week-end on Amsterdam, the location of the hostel was perfect ! But the hostel.. you need to do your bed by yourself, if you want a towels you need to ask there are not available in the bedroom, there are no shampoo and shower gel in the bathroom. And concerning the bar, the terrace is open until 1a.m.and there is a smoking room only open from 1,15 a.m. So it's not perfect but for the price its ok!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
7.4

Good location for those who want to stay right in the red light district, however our dorm was extremely boiling

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
6.3

Our bathroom was used not only from people in our room but also from people of other rooms.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • angelaretamal2196
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Lip 2016
8.3

Buena ubicación, en pleno centro. Un poco feo pero está bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.