Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel on 3rd

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 527 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Mar 2017
7.4

Ubicación ideal. Muy buen precio calidad.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.4

Rien à redire sur l'auberge 👍 Juste que je suis avec des gens qui ne connaissent pas le mot RESPECT. Ils parlaient dans la chambre alors que des gens dormaient. Leur demandant de se taire mais rien n'y fait. ---> On devrait interdire de faire tourner des machines à laver tard la nuit 🌙

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
7.7

Good location and value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
8.0

We had a great week here at the hostel. The location couldn't have been better. Really close to the busy nightlife, grocery store, convention center and not to far from harbour, but still quiet! The staff takes the security very seriously, which feels great. Simple rooms, breakfast. Clean bathrooms. Overall a great experience. Nice if you're looking for a cheap place close to everything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
22 Lut 2017
9.4

It's a great place to stay, close to the Greyhound busstop and gaslamp quarter. The Staff is really nice and helpful. Had a great stay, thanks to James and his colleagues. Would defenitly come again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lut 2017
9.1

I just stayed for one night. Everything was fine. The wifi wasnt working in my room. The staff were helpfull ( in specially James). He was very courteous and friendly. Tien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.1

Had a great time and met some excellent people, especially Anna and Liaz, so cool! The kitchen was very well equipped and the lounge area downstairs was great to chill out in. Super close to nightlife, transport and grocery store but in a really quiet spot. Felt at home here for a few days!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
7.1

Muchísimo frío dentro de las habitaciones. Hemos dormido con térmicas incluso con el abrigo puesto. Muy bien ubicado pero unos huéspedes un poco raros. Quizá deberían de vigilar eso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stacruz14
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.1

Super location! Staff was friendly! Would go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.