Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel on 3rd

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 440 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.3
Hostel on 3rd Located at 542 3rd Avenue, , San Diego.
Hostel on 3rd
USA
San Diego California CA/92101 542 3rd Avenue
80% 440
32.7109326 -117.1619613
Hostel on 3rd
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
22 Sie 2016
9.1

Exelente ubicación y atención de parte del personal. El desayuno está muy bien, el precio acorde a lo que ofrecen. Lo recomiendo y volvería sin dudar cuando regrese a San Diego.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

I enjoyed my stay here! Near a lot of clubs and bars!!! I love this hostel!!! I suggest so hard this place! It's perfect for young people!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Amazing staff and great location. Close enough to public transport links to get to different beaches etc. Friendly staff were happy to help with anything and everything, and you can't go wrong with free breakfast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
8.9

Hostel on 3rd was a great experience, very friendly & helpful staff. Would def recommend, and would love to stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
9.4

Amazing location, great lobby to chill in, good breakfast :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Sie 2016
4.9

The hole place SMELLS like URINE. I hated my stay here the facilities where so dirty and smelled sooooo bad. Even the mattress and sheets smelled of urine and you barely wanted to touch anything and I'm not that picky. This is the worst hostel I've stayed in by far even tho the staff was super helpful and the guests were great. This place needs a serious clean up.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2016
5.1

The guy who runs it is really not a good manager. The showers are sooooo dirty. Also when I was there they overbooked a girl and told her to sleep in the livingroom... She still paid the same amount.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Sie 2016
9.1

10泊しましたが、スタッフがとても親切にしてくださって、気持ちよく過ごせました。ロケーションが良くて、スーパー、レストラン、コンビニ、コインランドリーが近くにあり助かりました。ホートンプラザまで徒歩3分程度、シーポートビレッジまで徒歩10分程で行けます。世界各国からの旅行者たちと出会えて、楽しかったです。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2016
7.7

ottima la posizione ottima la ciucina le camere buone i bagni un po pochi sara stato un caso ma una notte mi sono ritrovato uno a dormire sul pavimento in camera ho svegliato il personale il quale mi ha detto che lo conoscevano e che non avevano letti insomma e rimasto a dormire in camera. nessuno mi aveva avvertito e l unica cosa sono state delle scuse dal titolare la mattina dopo. mentre e pieno di cartelli che ti dicono che prerderai i 20 dollari di cauzione se non rispetti le regole

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
4.0

Very dirty hostel, with cockroach in the bathrooms and fleas in the beds. The 2 receptionists were not friendly at all and with a really creepy behavior. I would not recommend this hostel at all!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.