Hostelworld.com

Hostel on 3rd

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 515 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
7.1

Muchísimo frío dentro de las habitaciones. Hemos dormido con térmicas incluso con el abrigo puesto. Muy bien ubicado pero unos huéspedes un poco raros. Quizá deberían de vigilar eso.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stacruz14
  • Filipiny, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
9.1

Super location! Staff was friendly! Would go there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

Personnel très sympathique et serviable (surtout James d'une gentillesse incroyable). L'emplacement est idéal, dans le quartier de Gaslamp à deux pas des restaurants, bars, nightclubs. L'auberge organise tous les soirs une activité et le jeudi offre un pass gratuit pour le bar Mc Fadden's (1 dollar la bière et cheap drinks) avec une ambiance excellente. Gros désavantage si vous voyagez en hiver : PAS DE CHAUFFAGE !!!! Je n'ai jamais eu autant froid de ma vie et je vis en Suisse ahah.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Sty 2017
3.1

The hostel is horrible, the beds are terrible and they dont give even a towel. the comon area is dark and no nice. The only good think is location that is inb the middle of the center,

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Joetrott8040
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Sty 2017
9.7

Stayed in this hostel for one night. Very well located. The staff were great namely Chris, James, Anna and Nancy. I wanted to do a day trip to Tijuana and I believe it was Chris who gave me every tip possible on how to get there, get around and what to see, incredibly helpful and they also made me feel very welcome as a solo traveler. The atmosphere was great too, met a lot of cool people in the common area. Only critic is that it was quite cold due to lack of heating.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.0

I had a 1-night stay in a mixed 4 beds dorm (Sunday to Monday). The hostel was pretty empty, it was very quiet and I had the room for me alone. The rooms are small and not so clean, coffee and cereals for breakfast were okay (didn't eat the pancakes). For the price ($25) it is totally fine, I didn't expect a lot for that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sty 2017
10.0

Absolutely comfortable recommended place. Central location . Big fully equipped with two big refrigerators Perfect free Wi-Fi Chris Anna Nancy are wonderful helpful kind people Ten miles bayfront promenade and parks Dollar tree and 99 cents store on 25-26 the street Central librry

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sty 2017
8.0

Good location, right where you want to be, close to bars and shops. Rooms were good and the showers were also nice. Good kitchen and common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • wgy53085748
  • Hongkong, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sty 2017
9.7

这家旅店给我留下美好印象。1)旅店所在位置好,方便出入,周围公交巴士,有轨电车很多。2)旅店的职员很热情,乐意帮助住客排忧解难,提供旅游景点信息。3)入住的旅客来自世界各地,大家和睦相处,友好交往,住在这里有安全感,把这个旅店当成自己家一样。 The hostel leave a good impression on me. 1) the hostel good location, convenient access, buses, trams. 2) staffs of the hostel is enthusiastic, willing to help guests and provide information about tourist attractions. 3) guests from all over the world and everyone gets along with, friendly exchanges, lived here a sense of security, the hostel, It is my home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.