Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel on 3rd

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
9.1

The staff were really friendly and helpful throughout our stay! The rooms were very nice and good value for money! The location is perfect, just walking distance away from the night life! Would 100% recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
9.1

The staff were very friendly in this well-located hostel. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • seitsuka
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
5.1

設備が古くレストルームは虫だらけであった。宿泊費を考えると、もう少し綺麗なところを想像していた。また、ロッカーはなく安全面からみても、お勧めし難い。利用客は若い人が多く深夜3時近くまで騒いでいて、寝ることができず個人的にはなら満足できなかった。一緒に楽しめる元気があるならいいかもしれない。

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
6.3

This was not the worst place I visited although I have seen much beter places for this price. We slept one night in a private room. The pros: the shower and toilet was clean The staff was friendly The free breakfast was not bad The cons: as soon as you enter the hallway to the rooms upstairs there is a huge smell of pee. (great for the first impression) The whole facility could use a painting job to freshen up the place Our private room had a very squiky bunkbed Way to hot inside the room...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Lip 2017
8.6

Bien, sympathique et cuisine très spacieuse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • pedromansinho
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Lip 2017
6.9

Hostel bem desanimado por contas dos donos nao serem jovens, nao querem muita festa e tal. falta uma area comum melhor

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
26 Lip 2017
4.0

Erster Schock beim Antreffen im Hostel: Der intensive Geruch nach frisch gerauchtem Marihuana welcher uns bei der Rezeption entgegen kam. Der Mann welcher uns beim Check- in empfing war nicht ganz bei der Sache und erzählte und verwirrende Tatsachen über die Stadt, unterbrach oft prompt und begann mit einem komplett anderen Thema. Sehr unseriös und etwas angateinflösend... Das Zimmer war für uns in Ordnung, das Bad/WC jedoch aber unhygienisch! Personal beim Check-out- eher unmotiviert; Schade

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
25 Lip 2017
7.7

Decent place to stay, some insects were roaming the bathrooms though. And although the staff were nice they seemed a bit stressed. Otherwise the location was great and would probably stay again :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lip 2017
7.4

Positives : Great location, staff keen to help out. Security code on doors and locks for each room. They provided activities every night and the communal area has pool/ ping pong. Basic breakfast included. Could improve : my mattress and pillow were extremely old and dirty. In general , the cleanliness could be improved.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
4.0

It was a nice location, nice people as staff but the place was not clean at all. The place was dirty, the bathrooms had cockroach, it wasn't clean.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.