Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hostel do Ceu

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
Hostel do Ceu Located at Rua do Ceu 153, Pipa, , Pipa.
Hostel do Ceu
Brazil
Pipa Rio Grande do Norte 59178-000 Rua do Ceu 153, Pipa
89% 94
-6.2287445 -35.0521588
Hostel do Ceu
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

Nice breakfast, good pool, really close to the main bars, great people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
7.1

El hostel es muy céntrico, lo cual es su principal ventaja. Sin embargo, las instalaciones de las habitaciones deja que desear... Los camarotes se balanceaban demasiado y hacían mucho ruido, lo que dificultaba dormir. En la última noche vi dos cucharachas, lo cual habla de la limpieza. Finalmente, deberían limpiar mejor la cortina del baño, estaba llena de moho.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Absolutely incredible hostel! Stayed for a week and didn't want to leave. Great location, friendly staff, homely and fun atmosphere, good breakfast, amazing pool, comfortable bed, clean, well maintained. One of the best hostels I've stayed in, definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2016
10.0

Awesome hostel. Great pool, kitchen area and the staff is nice and friendly. Not so easy to find, but worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yurikiyuriki3247
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

A equipe do hostel foi maravilhosa!!!!!! Ambiente bastante amigável, descontraído e familiar, tudo o que eu procurava! O café da manhã é bom, mas eu sugeriria para o hostel variar um pouco o café da manhã e também talvez acrescentar uma torradeira para àqueles que quisessem esquentar o pão! Minha estadia em Pipa foi incrível e tenho certeza que o hostel teve bastante influência!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • galochilla
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
11 Kwi 2016
9.4

La relacion calidad precio buenisima, el desayuno es delicioso y abundante. Y las instalaciones una maravilla, con piscina y un jardin en el que poder relajarse!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
9.4

Gostei muito da tranquilidade do hostel e da limpeza.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
5.7

La familia dueña del hostel fue muy buena anfitrión, pero la recepcionista es muy mala onda. El hostel está demasiado escondido. La pieza mixta está mal construida, el baño es un asco, y la ventilación es mala y sin protección contra insectos. Los camarotes son una vergüenza, enanos y se tambalean en exceso. El espacio común es un agrado, perfectamente diseñado. Dicen tener lavandería y no la hay. Les recomiendo reinvertir más en las piezas.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Los camarotes ( camas) son de medidas standares,no son enanas. Los baños se limpian 1 vez al día, despues es responsabilidad de los huespedes mantenerlos y tambien ofrecemos espacio para lavar y extender ropas. La ventana cuenta con mosquitero. Realmente lamento que te expreses de esa manera aqui y nunca hayas mencionado nada de tanta desconforto durante tu estadia, pues se te veia disfrutar del lugar. que pena! atte, Rosana

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.